Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***
Raspunsuri - Pagina 8
ramona7575 spune:
Am primit multe cadouri dar cel mai socant a fost un vibrator; m-am cam rusinat de cadou, nu cred ca-l voi folosi vre-odata, poate daca ma... in schimb Stefan il tot sucea in mana si voia baterii sa se joace cu el iar sotul a zis "lasa periuta in pace, nu e pentru tine" si a inceput sa muste din el... apoi am zis repede "e tulpina unei flori" . Dupa ce s-a culcat cu el in pat, cand s-a trezit a intrebat de "foaia" lui. Va dati seama ca abia ne stapaneam rasul.
ramona7575 spune:
Am primit multe cadouri dar cel mai socant a fost un vibrator; m-am cam rusinat de cadou, nu cred ca-l voi folosi vre-odata, poate daca ma... in schimb Stefan il tot sucea in mana si voia baterii sa se joace cu el iar sotul a zis "lasa periuta in pace, nu e pentru tine" si a inceput sa muste din el... apoi am zis repede "e tulpina unei flori" . Dupa ce s-a culcat cu el in pat, cand s-a trezit a intrebat de "foaia" lui. Va dati seama ca abia ne stapaneam rasul.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ramona7575 Am primit multe cadouri dar cel mai socant a fost un vibrator; m-am cam rusinat de cadou, nu cred ca-l voi folosi vre-odata, poate daca ma... in schimb Stefan il tot sucea in mana si voia baterii sa se joace cu el iar sotul a zis "lasa periuta in pace, nu e pentru tine" si a inceput sa muste din el... apoi am zis repede "e tulpina unei flori" . Dupa ce s-a culcat cu el in pat, cand s-a trezit a intrebat de "foaia" lui. Va dati seama ca abia ne stapaneam rasul. |
Inspirata de Ramona, fac si eu un...sondaj de sarbatori
Daca vi se pare necuviincios, raspundeti, va rog, pe mailul comun.
1. E socant sa primesti un V?
2. Aveti V?
3. V-ar placea sa detineti un V?
Daca vreti, mai puteti adauga intrebari noi!
PS. Ramona, fain cadou ai primit! E negru?
ramona7575 spune:
Sunt abia la pg.2, of, se incarca foarte greu ... am scris mesajele dar nu stiu ce e mai departe de 2.
Am admirat pozele Olgai, superba organizare, frumoasa familie... idem si Alexandrei, restul nu am mai putut vedea (erau niste rochii care nu s-au mai incarcat).
Ilinka si Monn - sanatate multa, aveti nevoie, of, of, si noi am avut prbl.cu alergiile care se agravase la un moment dat la sot si a ajuns la spital; acum e mai bine, a inceput sa bea si el cate un paharel de vin...
Ingrozitor ce s-a intamplat cu eleva si elevul Ilinkai, adevarate tragedii, acum 2 seri m-am cutremutat cand am auzit de cei 3 frati morti in acc.de masina, au ramas parintii fara nici un copil, Fereasca-ne Doamne de asa nenorociri.
Pisik - iti urez o stare de bine iar pisikul sa te mai ierte odata pentru ca e sfarsit de an, te iubeste, incearca sa iti controlezi nervii, stiu ca e greu dar poate aceasta experienta iti va fi invatatura de minte. Eu sunt foarte moderata si nu am jignit pe sotul meu decat odata in 11 ani, mi-a scapat un "prost" a fost asa necajit (e f.sensibil la felul cum vb.,pana si mamai soacre ii spun "mama ta" NU "ma-ta"), nu a vb.cu mine cateva ore, m-am consumat asa tare incat am facut o cadere de calciu, imi amortise mainile si picioarele si am cazut in baie... de atunci, sunt atenta la certuri, nu-mi pica bine. La certurile minore le rezolv un "scuza-ma" si "nu are rost sa stam certati pentru ca avem atat de putine zile petrecute impreuna".
Va pup !!!
anamariame spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapredaInspirata de Ramona, fac si eu un...sondaj de sarbatori Daca vi se pare necuviincios, raspundeti, va rog, pe mailul comun.1. E socant sa primesti un V?2. Aveti V?3. V-ar placea sa detineti un V?Daca vreti, mai puteti adauga intrebari noi! PS. Ramona, fain cadou ai primit! E negru? "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
inapreda spune:
Sint tare curioasa ce faceti toate in intervalul de somn allui Ian de vorbesc intotdeauna singura de la 2 la 6 (pm)
Azi, de ex, "zi de hodina", ce faceti? Shopping? Bucatariti? Distrati odrasla din dotare? Sper ca nu ma "obligati" din nou sa ma uit la "Tinar si nelinistit"...
inapreda spune:
Anamariame, multam ca m-ai salvat de la "limbaritza de una singura".
Dar, daca ti-ar placea sa ai, de ce...nu ai/aveti?
inapreda spune:
Inca o intrebare: vi se pare "aiurea" sa merg la petrecerea de Rev -in club- fara tocuri?
Oricum, asa voi merge dar sint curioasa "de afara" cum se vede.