Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***380***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Bai, sunteti criminale.... Doamen, cat am ras despre vibratoare. Eu am bolovanit ochii cat cepele cand am citit ca is pe culori, pe marimi, pe variatii de materiale de baza. Rad singura. Ei ce ziceti daca dau o catare pe goagal si s-o uita vreodata omu in istoric...Ma trimite la control...

CA si cand raspunsul meu ar mai conta. NU, nu am , nu vreau , nu imi doresc. Mai aveam sa spun Nu stiu ce e ala.
Si nu ii vad rostul cand is doi oameni intr-o relatie. Pe Ramona o inteleg, cumva. Dar pe restul, cu iertare, trec in latura patologica. Astept rosii si castane pentru masa de Revelion dar daca tot e liber la vorbit, de ce nu.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui ramona7575

Ce nebunatica esti mai Ina, sa va zic sincer, m-am cam socat, rusinat, balbait... din toate cate un pic... nu consider gestul deplasat, se gandeste la nevoile unei femei cand sotul e plecat, eu ce naiba sa ii iau cand nu sunt langa el, o crema buna nu prea i-ar fi de ajutor iar o gonflabila ocupa mult spatiu in geamantan...

Ha, ha.... m-am uitat in dulap sa ii vad culoarea (nici nu am avut curaj sa ii pun baterii sa vad cum "danseaza"), este mov ... arata interesat, cand o sa mearga netul o sa caut unul sa va arat ca model..

E, pai daca-i pe baterii, inseamna ca ti-a luat "jucarie" in toata regula! Ia da-mi adresa sa-i trimit o felicitare!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Ina, imi plac cizmele expuse. Nebunie. De pe ultimul link imi plc cele din primele imagini, imaginea din mijloc. (culoarea movie). Daca cu astea mergi in lcub, nu are sens tocul. Daca te incalti cu altceva si deinde si de costumatie eu zic ca da. Acu...ma bag si eu sa fac vant in fata maestrului si sa iti dau pareri depsre vestimentatie....Eu...care stau in trening in noaptea de Revelion. Trening adica costumatie de casa.

Poze Raru
Poze noi

Ma bucur ca-ti plac macar cizmele ca rochia e din colectia aia ce te face sa stupeshti in sin
Io zic ca, si daca stai acasa, te poti aranja, chiar daca te imbraci cu ceva comod; si musai sa te si incalti, macar cu balerini, ca sa nu stai in sosete. Mi se pare fain sa luati masa in familie imbracati frumos!

Ma bucur ca aveti avut o mini-vacanta frumoasa si ca Rariselul a fost incintat. Cit despre soacra-ta...ea e in virsta si cu "fixuri", tu gresesti daca -in ciuda istoricului- mai ai asteptari de la ea. Eu, cind merg jos -si socrul meu e un Monument de...- le spun direct: aveti o bucata de piine GOALA? Sau: ii dati, va rog, un mar lui Ian? Sau: ce bine arata slanina aia; pot sa gust si eu?

Mergi la inceput

Floric, din pmv, V nu e pentru "nevoi".
E ca si sampania, nu o bei pentru ca ti-e sete

Mergi la inceput

Vai, Ina, iar rad singura. Ce tare ar fi sa ma duc la soacramea si sa ii cer o bucata de paine goala

Acum rad dar cred ca asa e cel mai cinstit sa te comproti cu astfel de oameni. Ce am facut, eu m-am enervat sa ma intepe iar fierea, m-am certat cu omu si asa mai departe si ea a rams cu sarmalele ei, in programul strict ca ea pe 1 ianuarie pune masa (vine sora sa si printul msotenitor - fiiso celalalt). Pana atunci nu punem gura pe nika.

Ina, noi ne reunim pe 1 ianurie si facem asa ca o petrecere de sarbatorile de iarna. Caci si mama si Cata lucreaza de Revelion, de Craciun la fel Cata a lucrat si pe 1 facem o masa traditionala, campeneasca si atunci zicem ca e petrecerea noastra. Anul asta am fost usor ca ne-lumea. AM plecat in vacanta cand altii veneau, am revenim din vacanta cand altii plecau, petrecem Revelionul cand altii il tin deja pe Sf. Vasile.
DAr bine ca suntem cu toti cei dragi pe langa noi si ne simtim bine. Atunci ii voi invita si pe finii si cumetri asa ca va fi o masa pe cinste. Nu prea impopotanata cu delicatese dar galagia si bunadispozitie e de seama.

Omu vrea sa isi manance produsele proprii (adica alea manufacturate de el) din munca lui impuscata. Asa ca nu va spun ce vom consuma la masa de 1.

Si de regula, stiu de la mama mea, cand veneau pe vremuri musafirii facea dus inainte si se imbraca frumos, cu fusta, dres si tot tacamul. Eu acum cand am musafiri trag un pantalon pe mine si zic ca m-am gatit.

Chiar, nici nu stiu cu ce sa imbrac pe 1. Dar voi cerceta sifonierul. Pentru maine seara, am zis eu ca voi sta cu ceva lejer dar cred ca totusi ma voi imbraca cu haine pana la 12 noaptea dupa care voi trece la relante. Cat despre incaltat...noi purtat papuci in casa.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Anamariame, Eva e, pur si simplu, grozava! In toate ipostazele! Cred ca esti tare mindra de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Floric, ai fost cat pe ce sa ma enervezi. Da'm-am calmat, ca azi am primit o veste buna. Nu mai am viitoare cumnata

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Floric, din pmv, V nu e pentru "nevoi".
E ca si sampania, nu o bei pentru ca ti-e sete

"You don' t have a soul.
You ARE a Soul.
You have a body" - C. S. Lewis

Iti dai seama in ce latura a societatii m-ai plasat. M-ai ucis cu totul. GLUUUUMEEESC. Insa tot nu vad rostul? Daca ai apa de la Dumnezeu...(ca sa fac paralela cu sampania)...in fine.

Fiecare cu durerile lui in viata.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anamariame

Floric, ai fost cat pe ce sa ma enervezi. Da'm-am calmat, ca azi am primit o veste buna. Nu mai am viitoare cumnata

Aoleu, vezi ca se pot intampla lucruri si mai rele decat o replica de a mea. Sa dai peste o cumnata (bine ca e fosta) care sa te fi taxat la orice miscare.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamariame spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda
Anamariame, Eva e, pur si simplu, grozava! In toate ipostazele! Cred ca esti tare mindra de ea! "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
Multumesc

Mergi la inceput