Buburuze - LMA IRINA,NATALIA,TUDOR,ANDREI ! (121)
Raspunsuri - Pagina 19
Mayane spune:
Greu, greu
Dar ne descurcam
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)
Mayane spune:
Hai sa va zic glume
In curtea taraneasca, una dintre gaini a ouat un ou de jumatate de kilogram.
- Ne spui si noua cum ai reusit? o intreaba celelalte gaini.
- Secret de familie.
- Proiecte pe viitor?
- Voi oua un ou de un kilogram.
Il intreaba si pe cocos cum au reusit.
- Secret de familie.
- Si care-ti sunt proiectele pe viitor?
- Sa pocesc mutra strutului.
Cica antrenorul Olandei isi anunta jucatorii ca vor juca un meci contra Romaniei. Nimeni n-are chef, si la un moment dat portarul Van der Saar zice:
- Baieti, uite ce zic eu, joc eu singur contra Romaniei, si voi mergeti intr-un club, OK?" Toti sunt de acord. La un moment dat aprind TV-ul si ce vad: 1-0 pentru Olanda, gol Van der Saar in minutul 5! Toti veseli, sting TV-ul si iar se pun pe baute...... La capatul celor 90 de minute aprind din nou televizorul si... "Romania 1 - Olanda 1, gol Mutu, minutul 90." Fuga toti la stadion si la vestiare il gasesc pe Van der Saar, disperat, cu capul in maini...
- Ce s-a intamplat, mai Van der Saar?
- Baieti, imi pare sincer rau, am fost eliminat in minutul 6 …
Ion vine acasa si o gaseste pe Maria dezbracata.
- De ce esti dezbracata, tu, Marie?
- Pai, nu am in ce sa ma imbrac!...
- Cum adica, n-ai? intreaba Ion si deschide sifonierul.
- Uite: fuste, bluze, pantaloni... Salut Gheorghe!... rochii.
Doi tipi se chinuiau sa stoarca o lamaie... Dupa multe incercari... Nici un strop nu u reusit sa scoata. Pe acolo trece unul mai in varsta si observa efortul lor:
-Ma scuzati ma baieti pot sa va ajut eu...
-Bine mosule. Hai ca vrem sa radem si noi.... Ia asta lamaia tarisoara in mana si o stoarce de tot.
-Oaaaa... Ce muncit esti batrane. Unde lucrezi?
-Eeee... La taxe si impozite...
"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."
Mayane spune:
Aud turistii din lumea intreaga de Marele Canion si de hotarasc sa-l viziteze, sa admire ecoul.Se duce prima data englezu',striga: I LOVE YOU !
Ecoul : I LOVE YOU
Se duce si francezu;
Je t'aime'!
Ecoul : JE T'AIME !
... Romanu': TE IUBESC
Ecoul: TE IUBESC
si, in sfarsit de duce si chinezul:
striga : HOAN TING TONG TO HUI
Ecoul: CE, MA?
Fiind foarte meticulosi, englezii au statistici pe baza carora pot prezice cati oameni vor muri anul viitor.
Pe de alta parte, insa, sicilienii pot sa precizeze si cateva nume...
Cercetarile arata ca nouazeci la suta din barbati nu stiu cum sa foloseasca un prezervativ.
Acesti barbati se numesc ... tati.
Un baietel plangea in fata unei porti. Un trecator isi face mila de el si il intreaba:
- De ce plangi copile??
- Plang ca sunt prea mic … si nu ajung la sonerie…
Omul foarte amabil ia copilul in brate, iar acesta suna la usa. In momentul in care il pune jos , baietelul spune razand…:
- Mersi … si acum sa fugiiiiiiim…
Mayane spune:
Un cuplu de tineri casatoriti au decis sa-si petreaca luna de miere la o pensiune izolata la munte.
S-au cazat intr-o sambata si n-au mai iesit timp de cinci zile. Ingrijorati de soarta lor, proprietarul pensiunii s-a hotarat sa vada daca n-au patit ceva. Asa ca a batut la usa si i-a intrebat daca sunt in regula.
- Suntem ok... traim din fructele dragostei !
- Asa mi-am si imaginat ... dar v-as ruga sa nu mai aruncati pielitele in curte ca imi sufocati gastele...
Doi studenti:
-Din ce traiesti?
-Scriu.
-Ce anume scrii?
-Acasa, sa-mi trimita bani !
Preotul satului merge la politia din localitate. Preotul: - Fiul meu drag, ajuta-ma! Mi-au furat bicicleta! Ce sa ma fac? Politistul: - Ce sa va faceti, parinte? Duminica, la slujba, trebuie sa spuneti cele zece porunci. Cand ajungeti la "Nu fura!", uitati-va, atent, in jur, pentru ca cel, care se va ascunde, este hotul! Dupa slujba, popa merge la politai. Popa: - Dumnezeu sa te binecuvanteze, fiule! Mi-am gasit bicicleta! Politistul: - S-a intamplat precum v-am spus eu? Popa: - Aproape! Am inceput sa enumar poruncile si, cand am ajuns la "Nu preacurvi!", mi-am adus aminte, imediat, unde am lasat-o!
- Se desfiinteaza FISCUL, striga fericit Vasile.
- Ei, na, de unde ai aflat?
- Adineauri am primit de la ei un plic pe care scria "Ultima instiintare"!
Un apel telefonic la o agentie de turism:
- Faceti excursii in Egipt?
- Da, desigur...
- Spuneti-mi, va rog, ce statiuni balneare sunt acolo?
- Sharm-el Seih, Hurgada, Taba, Nuveiba...
- Stop... Nuveiba. Nuveiba e bine!
- Când doriti sa plecati?
- A, nu, nu plecam. Noi doar rezolvam
integrame...
Mayane spune:
Hai ca ma apuc de capitol nou...
Poate mai scrie cineva o postare doua pana atunci.
Mayane spune:
Gata am facut capitol.
Mayane spune:
Cred ca trebuia sa mai ap putina rabdare, sa mai scrieti cateva posturi... Sper ca nu apare iar cineva sa ma traga de urechi, ca se pare ca am talent in asta.
Mayane spune:
Hai ca mai scriu un banc-doua... Poate- poate
Un reporter merge intr-un sat sa ia niste interviuri. Spre mirarea lui, satul era gol. Doar la o poarta zareste o batrana. Reporterul se apropie de ea:
- Saru’mana, mamaie, da’ unde’s femeile din sat?
- La caminu’ cultural, maica, sa invete limba engleza…
- Da’ barbatii?
... - Si copiii?
- Da’ matale, matale de ce nu te-ai dus?
- Because I speak English…
Un urs la farmacie:
- 50 de prezervative va rog.
Doi iepuri in spatele lui incep sa rada.
Ursu ii vede, se intoarce la farmacist:
- 52!
Un barbat zace pe patul de moarte.
De-odata simae cum aroma prajiturii lui favorite cu ciocolata urca încet si ademenitor pe scari.
Isi aduna fortele ramase si se ridica din pat. Sprijinindu-se de perete, merge pâna la usa si coboara scarile, tinându-se de balustrada. Gâfâind, se sprijina de tocul usii si se uita in bucatarie. Daca n-ar fi durerile acelea cumplite, ar fi zis a este deja in rai. ......Pe masa erau sute din prajiturile sale favorite cu ciocolata.
Era raiul sau ultima dovada de iubire din partea sotiei, care se asigura ca sotul ei parasea lumea fericit?
Cu un ultim efort, s-a aruncat înspre masa. Mâna tremurânda a ajuns la cea mai apropiata dintre prajituri, când brusc este lovit de catre sotie cu o lingura.
“Nu te atinge de astea !! Sunt pentru înmormântare!”