Buburuze - LMA IRINA,NATALIA,TUDOR,ANDREI ! (121)
Raspunsuri - Pagina 13
piscotel2011 spune:
Si noi suntem pe aici...in sfarsit stau , pentru ca de la 8 de dimineata numa bucatareala...am executat friptureala la cuptor din porcarele, curcan, pui insiropate bine in condimente si vin alb...peste prajit...salata de vinete...salata de ardei copti...ciorbica de cocosel pentru maine:D...saratele si tortulet...primul din viata mea...am papat deja de toate ptr ca soata mea a plecat la 8 la munci si nu puteam sa astept pana maine tortuletul:D
Carmen, Loutzy - sanatate la puiuti...sa treaca noaptea cu bine! Va pup!
Suntem prin preajma, sa vedem ptr cat timp...m-am chilotit si io, machiat, alea alea...acu ma si pensez...piscot a fost agitata toata ziua cred ca m-a simtit..nu a dormit decat vreo ora per total, e adevarat ca s-a trezit la 11 azi dimineata cu ta-so odata...io am facut restul de cumparaturi...acu sa vad cat mai rezista si ea sa o bag la baita si mai stam la un tv ceva.
Va pup cu drag!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011
fragrant8 spune:
si uite asa am scris eu primul mesaj din 2012 :)
in timp ce voi beti sampania, noi ne pregatim de petrecere; inca nu stim cu ce sa ne imbracam!
mirela2 spune:
la multi ani tanti vanilia!!!!!!!!
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
de_ea spune:
LA MULTI ANI FERICITI DRAGI MAMICI!!!UN AN NOU FERICIT PLIN CU SANATATE SI FERICIRE!!!
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
de_ea spune:
nu am putut sta departe de forum...sa stiti ca si la 12 fix ma gandeam la voi ...va pup pe toate fete dragi!
Andreea, mami fericita de printesa Medeea 14.02.2011
mirela2 spune:
un an nou bun si voua de_ea
mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)
colacei de inot pentru bebelusi
Irinukaaa spune:
"La multi ani" mamicutele mele iubite! Va doresc din inima sa aveti un an mai bun, mai fericit, plin de iubire in suflete - alaturi de famiile voastre dragi!
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian1#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/PatrickCristian2#date" target="_blank">Poze noi
www.dropshots.com/patrickcristian01#date" target="_blank">Botezul si www.dropshots.com/PatrickCristian02#date" target="_blank">Motul