Copilului meu ii place desenul..Help!
Buna mamici, de cateva zile Iustin are o noua pasiune, mazgalitul..i place ff mult, i-am luat o carte de colorat si culori, dar le rupe ff des varful pt ca apasa ff tare..Ce anume i pot cumpara ca sa fie atractiv si non toxic pt 1,6 ani?? Astept cu nerabdare sfaturile voastre!!
Raspunsuri
Laura25 spune:
Culori cerate
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
JuliaSM spune:
Aqua doodle. :) Si culori de degete non-toxice, daca ai nervii tari sa strangi dupa el si sa speli podele si pereti, nu mai spun de hainute.
JuliaSM spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Exista niste culori triunghiulare, nu imi amintesc acum firma care le produce... |
Jumbo size de la Crayola, am vazut din astea. :) Groase si rezistente. Singura problema ca e trebuie sa cumperi musai si o ascutitoare pe masura, pentru a fi utilizate la maxim.
asteryaro spune:
Ooooooo daaaaaaaaa
HELP HELP HELP
Mai ai bre subiecte de-astea hot? De unde reusesti sa le scoti?
Nicoleta spune:
http://www.cumparacuclick.ro/creioane-colorate/555500109-creioane-cerate-morocolor-triunghiulare-2-culoriblister.html Ceva de genul... am vazut mai multe culori in cutie, dar nu mai stiu firma...
ni-na spune:
Care-i rostul acestui help?Cine te-a nominalizat pentru zmeura,si-a tocit tastatura degeaba
Era o problema daca inghitea hartia pictata,sau ceva asemanator.....insa daca un copil de un an si 6 luni a descoperit ca e distractiv sa mazgaleasca,chiar nu este o informatie pentru care sa pui in titlu help.
Oana,copilul este lumina ochilor tai,insa numai ai tai,nu ai intregului forum.
Scuze pentru urecheala!
Alizee spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ni-na Care-i rostul acestui help?Cine te-a nominalizat pentru zmeura,si-a tocit tastatura degeaba |
Chiar asa. :D
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
oana_lex82 spune:
Bine, va multumesc tuturor celor care mi-au dat un sfat..Rog inchiderea subiectului.Multumesc.