URGENTA:23.01.12.data operatiei/Georgiana/Teodora!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IonelaCc spune:

Ai dreptate Andreea , biletele pentru patru persoane s-au scumpit . . costa in jur de 1700 ron . Teo se simte tot asa cum stiti. Noi speram sa ajungem si cu ea la consult. Hemoragia Georgianei s-a sfarsit.

Multumim celor care ne ajuta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Trenul a foarte scump in comparatie cu avionul, se schimba, e obositor.

E posibil ca cineva sa puna un cont de paypal la dispozitie pt cele doua saptamini ,acu ca e graba mare?

Daca nu e posibil, putem trimite bani in plic Ionelei la pensiunea din Germania?

Cit s-a strins pina acum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_AS spune:

Aschiutza, am vorbit cu Ionela si va face un cont de pay-pal. Sper sa aiba timp in seara asta si revin cu info.

Nevoia stringenta sunt biletele de avion si banii pentru consultul Teodorei (450 de euro).

Pana acum nu avem banutzi stransi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabby2011 spune:

Seara buna
Pt ca Ionela nu avea un card acceptat de paypal, am facut paypal pe adresa mea stcgabriela@yahoo.com
va multumim pt ajutor!

Mergi la inceput

Am rugat un moerator sa treaca adresa de paypal pe prima pagina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aschiutza spune:

Gabby, ar trebui sa primesti acu ceva in contul paypal. Banuiesc ca vor fii luate taxe din suma trimisa, paypal in Germania nu are optiunea de donatie (sau nu am dat eu de ea).

La alte cazuri a fost de ajutor / dorita (pt transparenta) facerea unei liste tinuta la zi cu donatorii si sumele donate exact. Ca o ideea: poti sa pui in titlu ca e urgent si data programarii, poate intra mai multi aici la subiect.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aschiutza

Gabby, ar trebui sa primesti acu ceva in contul paypal. Banuiesc ca vor fii luate taxe din suma trimisa, paypal in Germania nu are optiunea de donatie (sau nu am dat eu de ea).

La alte cazuri a fost de ajutor / dorita (pt transparenta) facerea unei liste tinuta la zi cu donatorii si sumele donate exact. Ca o ideea: poti sa pui in titlu ca e urgent si data programarii, poate intra mai multi aici la subiect.

Au intrat banutii, multumim.De asemenea Simona multumim si tie.Multumesc pt sfat, asa incerc sa fac, sa vad ce moderator ma ajuta
------------------
Still looking for pieces of heaven...

Mergi la inceput

LA MULTI ANI IONELA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IonelaCc spune:

multumesc frumos cel mai frumos cadou primit de la cineva ,Aschiutza multumesc din suflet inceputul conteaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Daca toate fetele ar fi de acord as propune,ca acei 1124 ron existenti sa mearga la Ionela pentru cheltuieli....restu` o sa incercam sa mai adunam...daca amn da 20 oameni 50 ron ...s-ar aduna banii pana pe 23....

Nu va suparati..am zis doar....

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput