URGENTA:23.01.12.data operatiei/Georgiana/Teodora!
Raspunsuri - Pagina 21
Andreea_AS spune:
Ionela, intram in linie dreapta. De azi intr-o saptamana va pregatiti de urcat in tren:).
Hai, curaj, listute, geamantane (ai rezolvat cu cifrul?), hainute.
De maine merg la birou, asa ca am sa va citesc in timpul programului, fara sa mai pot posta.
papanash spune:
Buna fetelor,
Ajutoarele Mosului au platit cele 2 bilete de avion, pe care le-am trimis pe mail la Andreea_As.
Ionela, va urez numai bine, sa va gasiti raspunsul si rezolvarea tuturor problemelor acolo si sa veniti sanatosi inapoi.
............................................................
Ajutoarele lui Mos Craciun
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )
alinuk spune:
Niste oameni de bine care doresc sa ramana anonimi
au sponsorizat biletele de tren
Iasi-Bucuresti si retur!
Ionela te voi suna sa vedem cum stabilim sa ajunga la tine biletele.
Multa Sanatate si putere va dorim.
Gandurile noastre bune sunt indreptate spre voi.
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
sanzi spune:
Buna, am depus si eu astazi 15 lei, cval unor produse cumparate la bazar, de la ducky. Am trecut la depunator numele Covit Ionela, pentru ca nu am avut buletinul la mine, dar am specificat ca sunt cval produse bazar.
Daca identificati plata, astept si eu confirmarea pt ducky. Multumesc si multa sanatate!
alinuk spune:
Andreea
poate facem cumva sa le transmitem si bil de tren si cele de avion odata?
Alinuk
si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani)
www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans
Nimic nu-i intamplator!
gabby2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alinuk Niste oameni de bine care doresc sa ramana anonimi au sponsorizat biletele de tren Iasi-Bucuresti si retur! Ionela te voi suna sa vedem cum stabilim sa ajunga la tine biletele. Multa Sanatate si putere va dorim. Gandurile noastre bune sunt indreptate spre voi. Alinuk si ostrogotzii din dotare: Andu mik (3 ani) si Teo voinik (5 ani) www.meseriademama.blogspot.com/" target="_blank">party in FEERIE de muzica si dans ............................................................................ Nimic nu-i intamplator! ............................................................................ |
Alinuk, superrr!!Mii de multumiri
gabby2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui papanash Buna fetelor, Ajutoarele Mosului au platit cele 2 bilete de avion, pe care le-am trimis pe mail la Andreea_As. Ionela, va urez numai bine, sa va gasiti raspunsul si rezolvarea tuturor problemelor acolo si sa veniti sanatosi inapoi. ............................................................ Ajutoarele lui Mos Craciun Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 ) |
Multumim