URGENTA:23.01.12.data operatiei/Georgiana/Teodora!
Raspunsuri - Pagina 13
szivarvany spune:
Ioana, multumesc.
Azi voi transfera si eu o suma micuta si voi mai avea de redirectionat 15 lei de la o caciulita, deci revin cu detalii.
_
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
gabby2011 spune:
VA MULTUMIM TUTUROR!DOAMNE AJUTA SA REUSIM SI FETELE SA AIBA O VIATA FARA PROBLEME DE SANATATE!
eumada spune:
Gaby cum stati?Eu nu pot plati cu paypal si la banca incerc sa ajung.....pana cand putem vira bani?
aseara am vazut ca Eva are doi ganglioni imensi pe ceafa si sunt foarte necajita.Azi mergem la analize...nu vreau sa ma gandesc la cat a fost de traumatizata in spital ce va simti cand iar o duc la intepat,si avem programare la orl la doi medici.....mama suspecteaza mononucleoza infectioasa deoarece a fost expusa repetat la virusul care provoaca varsat de vant..e din aceeasi gama de virusi herpetici care provoaca varsat de vant,herpes,zona zoster..fiind vaccinata poate a reactionat altfel.....poate e ceva viral...sunt asa de necajita ca nu ma pot concentra la nimic.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
gabby2011 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Gaby cum stati?Eu nu pot plati cu paypal si la banca incerc sa ajung.....pana cand putem vira bani? aseara am vazut ca Eva are doi ganglioni imensi pe ceafa si sunt foarte necajita.Azi mergem la analize...nu vreau sa ma gandesc la cat a fost de traumatizata in spital ce va simti cand iar o duc la intepat,si avem programare la orl la doi medici.....mama suspecteaza mononucleoza infectioasa deoarece a fost expusa repetat la virusul care provoaca varsat de vant..e din aceeasi gama de virusi herpetici care provoaca varsat de vant,herpes,zona zoster..fiind vaccinata poate a reactionat altfel.....poate e ceva viral...sunt asa de necajita ca nu ma pot concentra la nimic. Madalina si Eva-Maria https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098 TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC..... |
STAI LINISTITA, CAND POTI TU PANA PE 23 E OK.SANATATE MULTA EVEI!
mihaela77O spune:
Gaby,trimite-mi un pm cu nr tau de tel.sa-ti zic de pay-pal...decat sa scriu,mai bine vb...
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...