Aspirante optimiste (747)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna
Gina, pai nu mai ai mult pana la test.
Bob, eu in luna cand nu am mai facut stim, am inceput sa simt astfel de dureri inca din Z8, dar s-a dovedit ca era un chist. Acum, tu cum esti mai tarziu, poate fi si bebe, de ce nu?
Nu te nelinisti ca ti s-a scurtat cm-ul de la clomid, e normal. Si mie mi s-a intamplat la fel de la stim. La mine a fost benefic, ca dura cam mult cm-ul meu.

si la mine mai e un pic,poate sf de an o sa ne aduca o mare bucurie,cine stie.............

daca nu sunt aici fetele care ne vor alina cu vb lor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne_marie79 spune:

Deny... , sunt alaturi de tine si nu te las sub nicio forma sa te lasi doborata . Situatia ta e similara cu a mea , aminteste-ti ca si eu am pierdut luna asta bebele , cu doar o zi inainte de a implini 6 saptamani , asa ca iti inteleg perfect durerea si dezamagirea.
Trebuie sa mergem mai departe , sa luptam cu si mai mare inversunare , pentru ca eu simt ca sufletul rupt in bucatele , poate fi vindecat doar printr-un bebe sanatos pe care stiu ca ... da.... il vom avea si eu , si tu , si toate celelalte fete de aici!

Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Gina, 18 zile de dupa ovulatie

Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

ufffi deny sunt intr o mare confuzie,nu mai inteleg nimik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

De ce Gina nu mai intelegi nimic? Ce s-a intamplat?

Anne sa te auda Dumnezeu ce spui si sa ne dea vindecare sufleteasca si sa ne ridicam din nou,
Ca sa fac un pic de diferenta dintre situatia ta si a mea
-tu ai avut test de sarcina pozitiv(ala de urina), eu nu. am avut sarcina confirmata doar la sange.
-tu ai trecut de 5 saptamani,ai ajuns la 6, dar eu nu. Eu mereu am pierdut sarcinile la 4 saptamni, adica imediat dupa data la care ar fi trebuit sami vina menstruatia, intarzia 5 zile si gata, avort menstrual(la 4s si 5 zile). Dupa teste de sange mereu am avut rezultatul doar "pana la 3saptamani". Deci niciodata nu ajungeam peste 3 saptamani, valoarea era 17,6 in vara si acuma 6,1. Nici juma din 50 N (adica 5-50 e valoarea pana la "3 saptamani").

Tie cred ca ti-a fost muuuuuult mai greu decat mie, ca ai avut si dureri mari la pierderea sarcinii. Dar eu cele obisnuite ca de rusi, aproape deloc. Ca stiam ca e de la bebe.
Dar durerea comuna care o avem toate e cea sufleteasca, asa cum spui si tu, doar un bebitz sanatos cat mai curand posibil ne poate readuce zambetul pe inima si vindecare

Mergi la inceput

denny daca eu am un cm de 25 27 zile afung la 18 dpo,asta nu inteleg

Mergi la inceput

Dupa calculele mele as fi la11 dpo la un cm de 27 zile ,chia daca il am la 26 am pus deja o zi de intarziere,ma intelegi???

Mergi la inceput

Da inteleg.
18 DPO ar fi cam 2 saptamani si jumatate de la ovulatie.
Sau cam 3-4zile de intarziere de CM. (depinde cat dureaza CM. la un CM de 28 de zile, 18DPO inseamna 4 zile de intarziere).

Stii cand ai ovulat?
In ce zi a CM ai ovulat?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui DenyAnd

Da inteleg.
18 DPO ar fi cam 2 saptamani si jumatate de la ovulatie.
Sau cam 3-4zile de intarziere de CM. (depinde cat dureaza CM. la un CM de 28 de zile, 18DPO inseamna 4 zile de intarziere).

Stii cand ai ovulat?
In ce zi a CM ai ovulat?

Dupa calculele mele in 17 dec am ovulat.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Gina, ce vrea sa iti spuna Deny este asa: temperatura nu este indicator sigur de sarcina, decat daca iti ramane ridicata timp de 18 zile de la ovulatie. Evident ca tu poti face un test de sarcina incepand de la 14 dpo, ca sa fii sigura ca nu este fals raspunsul.
Sunt teste care pot fi facute si de la 10 dpo, insa totul depinde de sensibilitatea lor.

Mergi la inceput

Fetele, uitati ce am gasit eu pe net
"Cercetatorii arata ca un numar mic de cazuri de avorturi spontane sunt datorate incompatibilitatii de Rh materno-fetala (mama cu Rh negativ, fat cu Rh pozitiv): sistemul imunitar al mamei va reactiona, nerecunoscand hematiile Rh pozitive ale fatului ca fiind self, astfel ca va fabrica anticorpi anti-Rh, distrugand hematiile incriminate.
Insa studiile de imunoterapie experimentala nu arata un beneficiu cert al imunoterapiei in aceste cazuri."

So, e clar ca la mine e Rh-ul negativ.
Oricum o sa aflu sigur dupa ce voi face test de sange care sa verifice daca am anticorpi antiRh.
Stiti vorba aia, pofta vine mancand? pai, ma apucat "pofta" de investigatii si abia astept sa ma duc la Fundeni la Uscatescu
Acuma ca suntem inainte de revelion, cand e dna Uscatescu?

Cineva spunea de un concediu la ea.
Cand revine la munca ca sa ma pot duce la investigatii.
Si daca ma duc fara aia de la munca, pot face analizele gratuit?
Sau cum?
Sa-mi dea cineva mai mult info pe PM daca stie cineva

Mergi la inceput