Aspirante optimiste (747)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77

Eu sunt aici
Plang de zor la un filn pe hbo
Cu o fetita care moare dw cancer....

Ingrozitor

Sunt si singura acasa
Sotul a plecar la pt neamt, ca are ceva zile
De cobcediu in plus
Vine pe 09 ibapoi

Ne prinde bine pauza asta..sa ni se faca dor
Unul de celalalt

Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

prea tarziu,a inceput altul deja

Mergi la inceput

Si eu prin casa,am avut cateva zile libere si acum nu vad ora sa vina joi sa incep munca ca mi e urat in casa pana vine al meu de la munca...

Monique ai folosit testele de ovulatie??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

gina

pt z1 dra sunt convinsa ca anul acesta va fi al vostru, al tuturor!!!

fetelor stiti vreo reteta minune prin care sa dau jos 15kg in 6 luni!daca nu revin macar la greutatea dinaintea sarcinii dr nu imi da verde pt nr2!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumphbobocel de 6 luni
fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kmy_black

gina

pt z1 dra sunt convinsa ca anul acesta va fi al vostru, al tuturor!!!

fetelor stiti vreo reteta minune prin care sa dau jos 15kg in 6 luni!daca nu revin macar la greutatea dinaintea sarcinii dr nu imi da verde pt nr2!

fetele mele de suflet
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Ce frumos,il vreti pe al 2 lea???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

da, ne-am dori si o fetitza, acum cum o sa vrea si d-zeu!!!cel mai important e sa fie sanatosi!!!

fetele mele de suflet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Kmy, in privinta dietei, eu nu ma mai iau dupa retete fixe, ca la ora/ziua cutare sa iau acel aliment etc., pe zile, pe saptamani... ca e prea mult stres pt mine.
Stiu o reteta de dieta simpla de tot: seara sa nu mananci nimic, doar apa sa bei, si asa slabesti 3kg pe luna. (mananci doar la mic dejun si pranz, cel tarziu ora 13 pranzul. si seara nimic-nimic, doar apa).
Daca vrei si mai repede sa slabesti? Pai aceeasi reteta de mai sus, numai ca excluzi si masa de pranz, si slabesti intro luna 5 kg.
Micul dejun mananci ce vrei, iar pranzul si cina o scoti din lista.

Eu am slabit eficient cu reteta 3kg pe luna, cu cina scoasa din meniu. Nu mi-am interzis nici un aliment ca mancam ce vroiam.

Sper sa te ajute cu ceva.

Scuzati de offtopic.

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

CAPITOL NOU

2 sarcini pierdute la 4+

in curand pana la termen cu un sanatos si vioi

Mergi la inceput