Aspirante optimiste (747)
Raspunsuri - Pagina 15
MeAlex spune:
Neata fetele!
Deny, nu de aia nu i-au facut vaccin la prima sarcina (cea pierduta), ci pentru ca au fost incompetenti. Ea a aflat dupa aia ca poate ar fi trebuit sa faca vaccin, dar era prea tarziu...Oricum, nu te poti baza pe info de pe net, e o chestie serioasa si numai un medic iti va lamuri chestia asta.
Bettercy, nu se stie...am vazut ceva cazuri de sarcini obtinute in conditii "vitrege"...cam ca la tine.
8 saptamani
_
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 1/zi, Folowise 1/zi, Acid folic 1/zi, Aspenter 1 la 2 zile, Vitamina E 1/zi, Omega3
pentru sanatos!
anne_marie79 spune:
A mai trecut un an ... Sa va amintiti cu placere de toate implinirile, cu melancolie de toate clipele frumoase si cu incredere de tot ce nu ati reusit.. Fiti mandre ca ati ramas acelasi suflet cald ! La multi ani , prietene dragi!
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
anne_marie79 spune:
Pentru voi , cu drag: http://www.youtube.com/watch?v=VFqQH5FMRYo
Cand Dumnezeu iti inchide o usa , intotdeauna iti deschide o fereastra!
Simo_82 spune:
Dragele mele,
Am intrat scurt sa va urez Un An Nou plin de impliniri si liniste sufleteasca. Fie ca 2012 sa aduca tuturor bebele mult dorit.
Nu va pierdeti niciodata credinta in Dumnezeu si speranta.
Va imbratisez cu drag.
5+
DenyAnd spune:
Va doresc un An Nou fericit si plin de impliniri.
Dumnezeu sa ne daruiasca fiecaruia copilashul mult asteptat si dorit.
Si nu in ultimul rand, muuulta sanatate si optimism si incredere.
La multi ani tuturor!
Cu ajutorul lui DUMNEZEU in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
valicutza spune:
La multi ani !! Un an nou fericit si plin de bucurii si impliniri tuturor !! si fie ca in 2012 sa ne viziteze barza pe toate ! Va pup si petrecere frumoasa diseara!
in curand
Bettercy spune:
Alex, ar fi bine sa iasa. Aseara am zis eu ca prestez dar m-am pus in pat si am adormit imediat. Il vedeam pe sot prin somn cum ia cartea, telecomanda de pe langa mine dar nu puteam sa ma trezesc.Asa ca am prestat numai ieri dimineata, cand a iesit testul de ovulatie pozitiv, ...poate se prinde ceva. Astazi cred ca e prea taziu. Temperatura imi spune ca am ovulat deja.
http://www.fertilityfriend.com/home/39e155
Tu cum te simti?
Fetelor, va urez un 2012 minunat. Sa vi se indeplineasca toate visele!
felicityhope spune:
La Multi Ani,2012 sa aduca multe bucurii,zimbete si impliniri pe toate planurile.
Sa fie un an plin de II aici.
Happy New Year !
20+....Alexander Matthew made in USA with Romanian parts
xdidi spune:
salutare fetelor,
deny imi pare tare rau de experienta ta , succes cu tratarea problemei, eu sunt in aceeasi situatie cu tine rh- si sotu +, asa au fost si mama cu tata, cei drept mama nu a mai ramas gravi dupa mine decat la 10 ani si atunci a pierdut sarcina la 3,5 luni...eu nu ma mai interesez si de rh ca m-a calmat cu totul rezerva ovariana.
despre mine ce sa va zic, inca imi mai vine, cam dereglat cei drept adik am avut acum 3 luni la 25z, apoi 30z si luna asta la 27z...dar important este ca vine, surprinzator luna asta n-am avut dureri absolut deloc, insa azi dimi am vomitat si acum am o stare de foame si voma in acelasi timp...trebuia sa inchei anu' cu ceva ...
va puuup pt toate va citesc cand am timp si intervin cand va pot ajuta cu ceva, cat despre bebe la noi poate in cativa ani cand vom reusi sa ne luam casuta si apoi poate vom avea noroc sa adoptam.
la multi ani !!!!!!!!!