Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!
Raspunsuri - Pagina 20

cosmi1975 spune:
 seara  buna.....urgie  prin tara noastra
mai vad  ca ati  devenit  melancolice...pai ce sa  mai zic eu  dupa  20  de ani??? ca am  cateodata  roi de  fluturi
dar  si alta data imi  vine  sa 
Lili iti  sta  bine  cu  tunsoarea
...asa e cum spui,lumea  e puturoasa  asteapata  sa  vina Arafat  sa le  dea  zapada
GIO
 lasa baiatul  cu  adunarile...ca tot  cu semne  grafice incep
...o sa treaca  si perioada asta  de criza  si  o  sa i meaRga  iar lui Clau
SILVI sanatate  la puiul mic
..unde vrei in vacanta??
Bumbii e  normal  sa  simti  fluturasi 
sunteti  tinerei
revin

andiaroro spune:
 Vad ca va apucara melancoliile
...
Eu am avut o zi zapacita. La pranz am fugit sa o recuperez pe Anastasia ca i s- afacut rau lui tanti. (cica acu s-au resimtit emotiile cu surpriza si oboseala)
Daca nu era motivul asta, sigur ma chema sa-mi spuna ca are febra. Ieri i-am dat ultima doza de antibiotic si acu avea 38,6 si mucea de zor...Cred ca am intrat intr-o pêrioada cu sistem imunitar slabit, ca alta explicatie nu gasesc.
Am au mai multe povesti, dar maraie...

toanca spune:
 Lili, nici la mine pe strada (si stau in Bucuresti) nu au bagat plugurile
.
E jale mare...
Pe principiul vara nu-i ca iarna, uitati la ce hotel am vrea sa mergem in vara:![]()
http://www.xanaduhotels.com.tr/hotels.asp?hotelID=2&hotel=Xanadu-Island
Arata intr-un mare fel

maraki spune:
 Ana ca tot scriai de imunitate scazuta, mi-am adus aminte ca am uitat sa-i dau vitamina lui Angelo
 Sanatate printesei, ce mai trage si ea saracuta
 Ana cum te simti departe de tara? Parca si voi aveti destui ani de cand nu ati mai fost acasa? 
 Astazi s-au gasit  3 baieti cu paduchi la gradi lui Angelo
 Doi din grupa lui si unul de la grupa germana
 L-a cotrolat si educatoarea la gradi, m-am mai uitat si eu acasa si slava Domnului ca nu am gasit nimic. Ma gandesc sa ma duc la farmacie sa cumpar sampon special si sa il spal preventiv ( numai sa nu il usture ochii de la el ) Doamne fereste! Nici nu vreau sa ma gandesc la vreo surpriza din asta vreodata

cosmi1975 spune:
 neata  trupa...haideti  la cafea
Stefan a dormit la mama aseara pentru ca eu si  bianca am  avut programare  la  homeopat.Ce  nu  credeam  eu  in  bulinetele  astea  homeopatice acu mi-am schimbat  parerea.
Azi  ma duc  la scoala  sa  vorbesc  cu  invatatoarea...e fosta  invatatoarea  a Biancai si mi-a transmis  sa  ma duc  azi la 10 ca as  ma  lamuresc ce  si cum...vedem.
Azi noape  m a dusrut capul si  am avut  si  insomnie...m-am  necajit tare  la  munca.O colega  a  facut  cerere sa i se dea  orele  mele de la  grupa  de  gradii,pe  motivul...vreau si eu.Eu am  catev a ore,la plata cu  ora si s-a gandit ea  ca dupa ce s-au mai  linistit copiii, s-au adaptat si-s cumintei sa  vina la  gradii.Si aseara  cand  sa plec m-au  chemat  in Consiliu de Administratie sa  ma  anunte  ca  tipa  a fcut cerere .Tare  m am suparat ,dar am spus  clar ca  eu  nu cedez ca nu am motive si am decizie  de  la  Minister.Ce  a facut tipa??Ne-a amenintat ca aduce  inspectie
.nu stiu cum pot fi unii asa ,mai ales ca se  presupune ca  noi trebuie sa invatam copiii ce insemana respect,loialitate si cinste.....
ca m-ati ascultat.
Maraki 
lasa draga  ca paduchii sunt semn de bogatie
.stiu ca samponul ala  e  bun ,dar nu s eda  preventiv.
Toanca
 cred ca  din  cauza  frigului  v-ati  pus  pe  cautat vacante.Super frumos.
aseara m-am apucat si am  facut  material  didactic
pentru Stefan sa-l invat toate literele.Am colorat,decupat...sa vedem ce si cum,jumatate le stie dar.
Apropo...la  editura Gama exista un set  de  planse  A 5 pentru  matematica si  citire,pe care  poti scrie dar  si sterge.Sunt pe  varste ,foarte frumos adaptate si  foarte frumos realizate.Stefan e incantat...daca  nu-i place cum  a facut un bastonas
repede sterge.E foarte bun materialul pentru  dezvolatrae motricitatii si exercitiu.
ce logoree am de dimineata![]()
pup si vorbim