Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!
Raspunsuri - Pagina 20
cosmi1975 spune:
seara buna.....urgie prin tara noastra
mai vad ca ati devenit melancolice...pai ce sa mai zic eu dupa 20 de ani??? ca am cateodata roi de fluturidar si alta data imi vine sa
Lili iti sta bine cu tunsoarea...asa e cum spui,lumea e puturoasa asteapata sa vina Arafat sa le dea zapada
GIO lasa baiatul cu adunarile...ca tot cu semne grafice incep...o sa treaca si perioada asta de criza si o sa i meaRga iar lui Clau
SILVI sanatate la puiul mic..unde vrei in vacanta??
Bumbii e normal sa simti fluturasi sunteti tinerei
revin
andiaroro spune:
Vad ca va apucara melancoliile...
Eu am avut o zi zapacita. La pranz am fugit sa o recuperez pe Anastasia ca i s- afacut rau lui tanti. (cica acu s-au resimtit emotiile cu surpriza si oboseala)
Daca nu era motivul asta, sigur ma chema sa-mi spuna ca are febra. Ieri i-am dat ultima doza de antibiotic si acu avea 38,6 si mucea de zor...Cred ca am intrat intr-o pêrioada cu sistem imunitar slabit, ca alta explicatie nu gasesc.
Am au mai multe povesti, dar maraie...
toanca spune:
Lili, nici la mine pe strada (si stau in Bucuresti) nu au bagat plugurile.
E jale mare...
Pe principiul vara nu-i ca iarna, uitati la ce hotel am vrea sa mergem in vara:
http://www.xanaduhotels.com.tr/hotels.asp?hotelID=2&hotel=Xanadu-Island
Arata intr-un mare fel
maraki spune:
Ana ca tot scriai de imunitate scazuta, mi-am adus aminte ca am uitat sa-i dau vitamina lui Angelo Sanatate printesei, ce mai trage si ea saracuta Ana cum te simti departe de tara? Parca si voi aveti destui ani de cand nu ati mai fost acasa?
Astazi s-au gasit 3 baieti cu paduchi la gradi lui Angelo Doi din grupa lui si unul de la grupa germana L-a cotrolat si educatoarea la gradi, m-am mai uitat si eu acasa si slava Domnului ca nu am gasit nimic. Ma gandesc sa ma duc la farmacie sa cumpar sampon special si sa il spal preventiv ( numai sa nu il usture ochii de la el ) Doamne fereste! Nici nu vreau sa ma gandesc la vreo surpriza din asta vreodata
cosmi1975 spune:
neata trupa...haideti la cafea
Stefan a dormit la mama aseara pentru ca eu si bianca am avut programare la homeopat.Ce nu credeam eu in bulinetele astea homeopatice acu mi-am schimbat parerea.
Azi ma duc la scoala sa vorbesc cu invatatoarea...e fosta invatatoarea a Biancai si mi-a transmis sa ma duc azi la 10 ca as ma lamuresc ce si cum...vedem.
Azi noape m a dusrut capul si am avut si insomnie...m-am necajit tare la munca.O colega a facut cerere sa i se dea orele mele de la grupa de gradii,pe motivul...vreau si eu.Eu am catev a ore,la plata cu ora si s-a gandit ea ca dupa ce s-au mai linistit copiii, s-au adaptat si-s cumintei sa vina la gradii.Si aseara cand sa plec m-au chemat in Consiliu de Administratie sa ma anunte ca tipa a fcut cerere .Tare m am suparat ,dar am spus clar ca eu nu cedez ca nu am motive si am decizie de la Minister.Ce a facut tipa??Ne-a amenintat ca aduce inspectie.nu stiu cum pot fi unii asa ,mai ales ca se presupune ca noi trebuie sa invatam copiii ce insemana respect,loialitate si cinste.....ca m-ati ascultat.
Maraki lasa draga ca paduchii sunt semn de bogatie.stiu ca samponul ala e bun ,dar nu s eda preventiv.
Toanca cred ca din cauza frigului v-ati pus pe cautat vacante.Super frumos.
aseara m-am apucat si am facut material didacticpentru Stefan sa-l invat toate literele.Am colorat,decupat...sa vedem ce si cum,jumatate le stie dar.
Apropo...la editura Gama exista un set de planse A 5 pentru matematica si citire,pe care poti scrie dar si sterge.Sunt pe varste ,foarte frumos adaptate si foarte frumos realizate.Stefan e incantat...daca nu-i place cum a facut un bastonasrepede sterge.E foarte bun materialul pentru dezvolatrae motricitatii si exercitiu.
ce logoree am de dimineata
pup si vorbim