Spiridusi 2006(23) -LMA DAVID,CLARA,DANI!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Abea astept sa vina primavara sa scapam de virusi si raceli. Chiar ca ati tras-o Ana!!! Sper sa nu devin bunica cel putin 2 ani de acum inainte Ai uitat cu talibanca care vroia sa puna mana pe RObert?
Gio nu zic de Ioana ca ar trebui sa inceapa sa umble cu baieti Dar oricum nu prea gandeste ca o fata de 12 ani. Altfel nu ar fi geloasa pe Angelo Eu am crescut cu 2 veri mai mici si nici nu mi-a trecut vreodata prin minte sa fiu geloasa pe vreunul din ei.Vezi ca am intrebat un stomatolog cat dureaza pana cresc dintisorii de sus. A spus ca poate dura luni de zile, depinde de la copil la copil. Cei de jos apar imediat dar pana cresc de tot dureaza. La Angelo sus nu se vede niciun coltisor deocamdata si deja sant 2 sapt de cand a cazut dintele.
Bayblade nu este asa in voga la nemti cum e in Romania. Am intrebat fetele din Germania si ele nu stiu nimic de jocul asta. Cred ca in Romania sant desene animate, aici nu am vazut pe niciun canal din cate se uita Angelo.
Plec la sv. V-am Saptamana asta nici nu a fost nevoie sa mai gatesc, mi-a dat sefa toata sapt mancare pt acasa Ca sa compensez,duc si eu saptamanal tot felul de reviste care inca nici nu sant aparute in magazine ( de moda, casa, barfa )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Buna ziua !

Eu dau un capuccino!

ANA - yammy ce zici tu de ciocolata pura. Inghit in sec... nu de alta da' de Craciun am primit o carte "Clubul Iubitoarelor de Ciocolata" si chiar descria ciocolata asta pura de care zici tu.
Cat despre ce au patimit copii si tu pe langa ei...Ce sa mai zic... bine ca a trecut..
Si Nicolas are prostul obicei sa il apuce "indragosteala" de te miri ce "jucarii/jocuri/dvd-uri-porcarii" pe care le vede el la UNUL dintre prietenii lui. Apoi ma toaca la creieri tot drumul spre casa ca X avea cutare..si el nu are.

IULIANA - bine ca a venit copilul cu bine acasa! Incantat, distrat si jucat. Moama ..pai stiu si eu cum s-au dat ai mei pe gheata pe burta si pe fund.. apoi au venit si un grup de-adulti sa faca pe copii pe-acolo.

GIO - si eu ma gandeam initial sa-l trimit in tabara de ski... apoi m-am gandit ca e iarna si ca nu se imbraca cum trebuie..ca daca-i e frig/se uda. Acum i-am cunoscut pe cei cu care au facut copii orele de ski.. si probabil ca la un moment dat o sa-l trimit la ei in tabara pt ca am vazut ca-s profesionisti. Am niste cunostinte care si-au trimis copilul in tabara de ski in Austria.. si copilul nu stia o boaba de germana.. avea vreo 6 ani.. Apoi le-a povestit parintilor cum au facut aia misto de el ca era cel mai mic si ca nu vb . limba si-l luau doar de picioare si-l tineau cu capul in jos. Stiu ce inseamna "cantonamentele"... crede-ma ca nu-i usor sa fi mic si sa te ia cei mari peste picior... Poate tocmai pentru ca stiu prea multe nu vreau sa tai "cordonul".. deh.. sechele din copilarie... Am observat ca uneori ce credem noi ca l-ar face fericit pe copil.. nu-i chiar asa.. uneori ne dorim sa faca copii nostri lucuri pe care am vrea sa le facem noi adultii... dar de care copii nu sunt incantati insa pt ca sa nu ne dezamageasca.. suporta cu stoicism.
Am mai vazut parinti.. ca cei de care spuneam mai sus.. care nu conteaza ca nu-i place copilului/ ca nu are inclinatie.. sa mearga si sa faca X lucru/sport.. Apoi cand cresc le "scot" ochii... te-am dus, te-am dat sa faci x, y,z, sport.. nu esti recunoscator. Si-apoi o sa se trezeasca cu reprosurile din parte copilului si o sa spuna ce-a indurat el defapt cand era copil pt a le face lor pe plac..sau ma rog pt ca il obligau. Cumva ..ceva am simtit si eu pe pielea mea in copilarie.

MARAKI - chiar asa.. sa fiti bucurosi ca inca mai copilareste Ioana.. Intr-un an-2 vine si vremea ei.Ninge la voi? Pe-aici au fost rafale nasoale de vant mai la inceputul anului... norocul meu ca nu am fost acasa si eram la munte... ca cica a fost naspa rau.. o zi si o noapte... Bine macar ca nu am avut ceva daune din pricina vantului..doar ca mi-a zburatacit ceva ghivece..presul de la usa.. lucruri minore...

COSMINA - gata...te-ai aranjat... de-acum sa te vad cum iti faci rezervare din vreme pentru ziua Biancai ...la club.
Va doresc o zi buna!

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

SILVI.. te-am uitat. Poate vedem si noi poze cu voi de la party-uri. Abia astept sa povestesti ce meniu ai facut pt acasa.. nu de alta da' poate imi dai vreo idee (simpla si rapida) pt ca si eu o sa fac tot acasa pentru Cosmin

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Gata si cu scoala pe sapt. asta....am fost iar la invatatoare...i-a inscris in agenda ei...28 are deja inscrisi. sunt inscrisi si la secretariat de luni, acum urmeaza sa mergem la director, caci el taie si spanzura si la fel ne-a recomandat si invatatoarea. Inscrierile sunt in 1 februarie, cica...acum sa vedem cand om merge cu ce trebuie la sefu.
Ne-a zis ca cei care vor merge la cls.0 vor avea doar 3 ore de lectii/zi, nu 4 ca si clasa 1.

Maraki pai nepoata are 14 ani si mai e geloasa cateodata cand ii iubeste cumnata pe ai mei sau soacra....asa ca se poate si mai rau.
La Marco e vorba de dintele de jos si uite ca incepe sa se vada....dar greu mai iasa.
Baiatul unei prietene are lipsa 2 dintisori sus si inca nu i-au crescut....de vreun an parca. trebuie sa-i zic sa nu-si faca probleme....sau poate citeste ea pe aici.
Lasa mai ca Robert are cap si nu face rapid un bb. e tanar trebuie sa se distreze si sa-si vada de viata...caci pe urma legat va fi de tot.
Lili nasol ce povestesti tu acolo. Eu nu l-as trimite in strainatate decat daca ar merge cu cei de la gradi si cu cei din grupa lui. Dar vad ca au renuntat rand pe rand la tabara colegii lui, asa ca zicem si noi pas...poate mergem cu banii aia toata familia 3 zile la munte.
Eu nu-l oblig sa faca ce nu vrea...si optional doar la inot merge ca o face din placere...alte sporturi nu prefera inca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi am ajuns cu chiu cu vai pe ploaie mare. Incep incet incet sa pregatesc ce se poate pt maine ca sa nu am multa treaba, o sa fac niste verrine , antreuri calde si reci si bauturi si un tort cu ciocolata si gata sa fie bufet suedez ca nu am unde sa asez asa multa lume la masa .
Ana te sun acusica pe mobil sa vad ce mai faceti, imi pare tare rau sa aud ca ati fost asa bolnaviori, sanatate multa .
Maraki scoala mea dureaza pana in iunie, normal era doi ani dar eu am facut cu derogare comasat intr-un an acum sper sa imi iau si examenele. NU stiu ce o sa fac dupa ar trebui sa incep scoala de chef en cuisini dar aia e de doi ani si nu stiu daca am inca nervi .
Iuliana ca tu ma intrebai parca e a primit Alain , a primit mai multe decat merita ca e cam obraznic si obo ne raspunde inapoi si ma enerveaza la culme. I-a luat JP un circuit cu piste cu masini electrice de la Carrera go si inca trei masini adaptate la pista din seria Mario, niste masini din Cars si un joc pentru consola Nintendo care nu il intereseaza , hainute si ceva carti sa vedem ce mai primeste de la copii sambata banuiesc ca tot jucarii.
Lili eu o sa am in total 11 adulti si 4 copii deci lumeeee multa ca asa a fost anul asta nu aveam cum sa selectez altfel. Meniul zilei : verrine cu mousse de branza si jambon uscat, antreuri reci : salata de vinete, zacusca, rulouri de jambon, tartine mici cu tot felul de chestii pe ele, foieteaj facut gen cuib umplut cu legume si somon.. Antreuri calde: minipizza, mini quiche cu somon si spanac. Mancare chinezeasca: taietei chinezesti cu pui si bambus, nems/rulouri chinezesti cu legume si pui. Un colt cu mancare marocana; cuscus cu legume si bucati de piept de pui. Tort de ciocolata facut de casa. Nu o sa fac cantitati mari ca sa deguste fiecare ce apuca sa fie bataie pe ele divertisment muzica la maxim si concurs de dans pe wii.
Giova tin pumnii cu inscrierea, ce multi copii sunta cum in clase ma si enerveaza si la Alain sunt 26 mi se pare enorm. Eu cu clasele nu imi bat capul ca aiic nu pot sa sar nimic deci el va fi in Clasa Preparatoare de care vb voi ca nu vreti, aici regulile se executa dar oriucm la cate fac pe mine ma si mira astia fac caligfrafie de pe acum, la anul scriu dupa dicatre pe cand merg la scoala intre deja in ecuatii glumesc dar ma enerveaza ca ii streseaza cus crisul asta de la 3 ani noi abia in clasa I faceam si scrie toti fara pb
Poze o sa pun de la petrecerea de sambata ca la ziua lui Alain in trei am uitat sa fac sa vedeti ce tort in miniatura i-am facut din trei oua sa sufle in lumanari ca apoi a mancat el o felie si tat-su una mica si gata restul aruncat. Am uitata sa va zis ce rochii retro miam luat de la reduceri ( de vara binenteles ) super dragute mulate sus si crete in baza cuma veam in liceu vai ce dragi imi sunt si ce reducere de la 30 de euro bucata la 5 euro si inca o rochie mulata neagra cu ceva paiete negre care imi vine beton dar nu stiu unde o sa o port vreodata in casa la o seara romantica ca nu ma incumet sa ies cu ea. Cu soldurile astept salarul sotului ca e durere mare la noi ca asteptam impozitul si ne e frica sa ne bagam in banii aia dar is cand vine salarul ....
Va las ca m-am lungit cat casa o sa pun poze ci cu meniurile facute daca vreti

Mergi la inceput

Silvi de unde ti-au luat rochitele? Sa le porti sanatoasa Cred ca mare lucru nu a mai ramas prin magazine dupa o luna de reduceri. M-am uitat pt Angelo acum o sapt si abea i-am gasit un jeans captusit. Vad ca au bagat deja haine de primavara, subtirele. Ai mult de bucatarit Spor la treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Salutare si de la noi.
Ana, wow....sanatate multa! Multe mai trageti si voi
GIO, si Matei vinerea are voie sa duca jucarii la gradi; azi, de exemplu si-a dus o nava spatiala; se vedea azi dimineata ca era obosit dupa excursie ca abia cu chiu cu vai s-a trezit si tinea ochii inchisi cand se spala pe dinti.
Silvi, a primit cadouri super Alain; cu faptul ca raspunde si e obraznic: cred ca a varsta de vina ca nici Matei nu e usa de biserica.
Cand ai timp sa pregatesti toate bunatatile alea?
Lili, nasol ce ai povestit; mie mi se pare cea mai mare prostie sa pui copilul sa faca ceva numai ca sa ai tu ca parinte cu ce sa te mandrasti
Maraki, beyblade eu nu am vazut sa fie desene animate;
Maine dimineata ma duc sa il incriu pe Matei la scoala; asa de repede a trecut timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Maraki rochitele le-am de la un magazin Mim ii zice au lucruri tineresti si super.
Iuliana pai o parte am facut din seara asta copt vinete, pregatit legume facut blat plus ca sincer de cand lucrez si la resto o masa de 10 -15 persoane nu mi se pare asa mult , se pot face multe lucruri in acelasi timp in etape diferite e o faza de organizare ma si mir cate lucruri se pot face in cateva ore Succes cu inscrisul la scoala sa fie intr-un ceas bun, lasa ca e bine ca avem copii mari eu ma bucur tare ca ma pot intelege in sf cu el
Am vb in seara asta cu Ana era la medic cu Anastasia, sper sa fie ok . Va doresc un we linistit si vin duminica cu impresii dupa petrecere
PS Clar trebuie sa imi cumpar masina de spalat vase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Distractie placuta!
Pai la cate ai de facut si de strans dupa masa...masina de spalat vase e obligatoarei; eu am avut duminica trecuta musafiri (tot vreo 10 persoane) si daca nu am spalat la vase ...
Saraca Ana cat mai trage cu cei mici.

Mergi la inceput

Buna ziua de la noi,

Toanca pai atunci de unde stiu copiii personajele? Daca nu sant desene sa le invete numele, atunci cum le sttiu? Ramane o enigma pt mine
Silvi asa esteSi eu ma miram inainte cand au timp la cantina sa faca atata mancare pentru o multime de stundenti, copii+uneori mese speciale cu ocazia conferintelor. Adevarul este ca sant toate pregatite, taiate, unele semipreparate doar sa le bage la cuptoare speciale. Plus ca nu stau sa verifice daca sant facute, au o alarma la cuptoare care suna cand este gata mancarea. Acasa e altceva, trebuie sa o luam de la 0 cu spalat/curatat de legume, taiat, etc.

Mergi la inceput