Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

LA MULTI ANI ALINA!!!!
SA VA DEA DUMNEZEU SANATATE,SI TIE SI LU BEBE!!!NOROC,FERICIRE SI IUBIRE!SA AI O SARCINA USOARA,SI O NASTERE LA TERMEN!

andreea 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Hello!

Virginia felicitari pentru baietelul dolofan!

Eu in vacanta asta m-am simtit mai bine din punct de vedere al greturilor, am scapat de greata aia permanenta, dar am dat de alta problema, acum ca am inceput si eu sa mai umblu pe afara. Pana acum am stat mai mult in pat, acasa. Nu stiu daca vi se intampla si voua, stiu ca e simptom de sarcina, dar mie mi se intampla foarte des sa ma ia cu lesin. Cum stau ceva mai mult in picioare ( de ex am stat la coada la supermarket avand 3 persoane in fata mea si au aparut primele simptome de lesin : transpiratie abundenta si tiuit puternic de urechi). In vacanta asta am si lesinat o data, stand pe scaun si dupa ce am mancat o ciocolatica si baut apa. Cand m-am trezit din lesin am inceput sa vomit Eram la un magazin de gravidute, un moment deosebit.

Am fost ieri la doctor si mi-a dat sa fac o groaza de analize, de glicemie, calciu, proteine si m-a trimis la medic generalist sa ma verifice la inima si vroia si la neurolog. Eu cred totusi ca este de la mancare. Timp de 2 luni am mancat numai covrigei si ciocolata si cred ca m-am devitaminizat complet si faptul ca n-am mai mancat carne de 3 luni (si acum imi provoaca scarba numai gandul la carne) a contribuit la starea asta a mea.

In afara de elevitul pe care il luam si pana acum, doctorita mi-a mai recomandat si magne B6 pe care am inceput sa-l iau de ieri. Starea asta e tare neplacuta si imi e frica pur si simplu sa mai ies din casa, desi trebuie, am reinceput serviciul.Mi-am redus programul de lucru cu 2 ore si acum intru la 11.

In alta ordine de idei, am programat eco morfofetala pe 24 ianuarie, abia astept, si avand abonamentul gratuit la medicover, contra sumei de 20 ron si aduncand un cd, imi dau filmuletul cu bebe (Deea in caz ca te intereseaza).

Va spuneam ca voi naste la Regina Maria. Am fost la o prima consultatie la doctorul Celus Tarpan, care mi-a facut o impresie foarte buna. Un adevarat profesionist si un om foarte bland.Elly te rog mult sa ma treci si pe mine pe prima pagina cu locul si doctorul la care o sa nasc : Regina Maria - dr Celus Tarpan. Mersi mult.

Chiar daca nu am avut o sarcina prea usoara pana acum, Vladut imi da niste reprize de kickboxing (da si cu pumnii si picioarele in acelasi timp, asta stiu pentru ca simt lovituri simultane la distanta de aprox 10 cm) care ma mai fac sa uit de toate problemele astea

Va pup si va urez o zi usoara!

Corina 19+ cu Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Buna, fetelor! Am citit si eu aseara despre fata de la odiseea cealalta si mi s-a facut rau la propriu, m-a luat si durerea de burta ca niciodata. Saracuta de ea! Ce trebuie sa fie in sufletul ei!
Alina, la multi ani, sarcina usoara si bebe sanatos!
Elishor, stai cuminte acolo in pat si va fi bine, si eu la sarcina cu Amana am avut contractii, am nascut-o la 37 saptamani, dar a fost bine, slava Domnului! Poti sa ma treci si pe mine ca voi naste cu Cristian Radoi.
Corina, sigur ai o carenta de ceva, bine ca-ti faci analizele ca sa vezi exact ce...

Sunt cam ingrijorata pentru ca de 2 zile nu-l mai simt pe bebe, ajunsesem sa-l simt zilnic, sper sa fie bine...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 18s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

ALINA,LA MULTI ANI fericiti alaturi de cei dragi!
ELLY,intr-adevar,Gynipralul da tahicardie...dar la o jumatate de pastila,nu m-am ales decat cu un usor tremor.Iar eu mai fac extrasistole si fara medicamentul asta...dar vad ca-l suport mai bine decat la sarcina cu Ioana(cand nu l-am tolerat deloc).Si da,mi-a zis dritza ca merge mai bine Magnerotul decat Magne B6.Mie mi se intarea burtik de 8-9 ori pe zi si de cand l-am schimbat e mai bine,am ramas la 4-5contractii nedureroase.Cu statul la pat ai grija ca e si asta cu 2 taisuri...sa-ti schimbi des pozitia si sa te mai dai jos din cand in cand..la un pahar de apa,la un geam la o gura de aer,important e sa nu faci efort,sa nu ridici greutati,sa nu te gheia o pauzasti,sa nu faci miscari bruste.Dar e bine sa te misti,altfel creste mult riscul de tromboza.
Multumesc fetelor pt felicitarile adresate ”grasunului”...am zis de la inceput ca-mi doresc un grasan,ca fata mi-a fost ”manechin” de la inceput si pana-n ziua de azi....si e sclifosita la mancare..
ANDRA,nu te ingrijora cu bebe...au si ei zile si zile...Mie-mi place sa cred ca in zilele in care nu-l simt asa puternic ,sta cumintel si creste....si apoi revine cu forte proaspete.Si sa stii ca asa a fost de fiecare data.de cate ori misca dupa o zi sau 2 de leneveala,revenea mai puternic si mai evident.
CORINA,fa-ti analizele si vezi exact unde sunt carentele,pana atunci,ia-ti vitaminele prenatale,odihneste-te,evita schimbarile bruste de pozitie(ridicare-aplecare),evita aglomeratiile(sunt si niste chestii energetice...nu stiu daca le dai tu importanta...ca atunci cand te simti bine in preajma unei persoane,iar alta e suficient doar sa o vezi si simti ca te lasa fara puteri).Incearca sa ai mereu cate o gustarica la purtator,nu astepta sa-ti scada glicemia brusc.Nu sta prea mult in picioare,dar nici intinsa pe spate.Mai pune cate o pernuta sub picioare,cand stai in pat.

Virginia 21+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

In mesajul anterior ,in cele adresate lui ELLY am vrut sa scriu”sa nu te gheia o pauzasti”...mi-au iesit niste aberatii

Mergi la inceput

da ...e clar...e calculatorul...nu-s eu....asta nu mai vrea sa scrie a ghemui...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Buna burticilor,

Sunt o graviduta in 21 de saptamani(pe care le implinesc maine)si se pare ca voi avea o minune de fetita.

Ma alatur voua cu urmatoarele date:
DN: 23.01.1983
DPN:17.05.2012
UM: 11.08.2011

Va citesc postarile de la inceput, insa am probleme mari cu un picior si nu am avut pana acum elanul necesar sa intervin.

Va doresc atat voua, cat si bebeilor multa sanatate si nastere usoara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virgi, hahaha, ghe m u i e sti , probabil forumul scrie in loc de -m u i e- 'ia o pauza' :)) :))
Magnerotul e mai bun decat MagneB6, eu am mai scris si la alt capitol, mai pe la inceputul odiseei. Contine magneziu si acid orotic.
La multi ani, Alina! Sa ai un an minunat!
Cuchilici, si eu am stari aproape la fel cand stau mult in picioare si dupa ce mananc. Dar nu ajung sa lesin, ma hranesc la timp, beau si cafea sau pepsi.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_gabi spune:

Vreau sa va cer un sfat.
Ce parere sau ce experienta aveti cu cortizonul injectat la gravide?
Am poliartrita reumatoida declansata pe perioada sarcinii si medicii reumatologi mi-au recomandat injectie cu cortizon in genunchiul afectat.
Mi-au spus ca daca nu tratez se poate sa raman cu deficienta de mers. Oricum genunchiul este deformat.
Nu am insa curaj.
In primul rand pentru bebelusa si apoi si pentru efectele secundare pe care le poate avea si la mine: ingrasat, osteooroza, depresie, diabet, etc.
Va rog sa imi spuneti daca ati avut vreodata administrat cortizon si ce efecte a avut asupra voastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Fetelor, m-ati facut sa rad cu greselile/corecturile voastre.

Eu merg indata la gine, de data asta cu intrebari..sambata si ieri am avut dureri destul de mari pe parti, undeva in zona ovarelor - niste intepaturi puternice, mai ales cand mergeam. Stiu de dureri de ligamente si intinderi, etc, dar eu nu le-am experimentat deloc in sarcina trecuta, de aceea am intrat putin in panica. M-am linistit insa cand am vazut ca bebe a inceput sa miste din ce in ce mai muuult, eu l-am luat ca pe un semn bun, sper din suflet sa si fie.

Aaaa..si inca ceva din setul ''post-intarcarea''...de Rev i-am preparat Ilincai piure cu peste, noi mancam ciorba de burta. A venit catre mine si mi-a aratat cu degetul ciorba - nu vroia piure, ea vroia ciorba de burta!!! Si unde nu a bagat micuta mea doua boluri pline de ciorba de burta cu paine, mai mai c-a cerut si ardei iute, de ma vedeau doctorii de aici cred ca sunau la protectia copilului , ! Preferinte de 1 an, domle'!

Va pupacesc dulce!

Cori, mami de Bubulina - 1 anisor si acum bebe 2, ... 17+

Mergi la inceput