Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (18)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Gyan, scrie mai repede 10 mesaje ca sa apara in timp real. Cum de ai depistat diabetul, ti-ai facut mai des glicemia? Si eu voi fi ceva mai atenta la glicemie si la TA, mama are diabet, iar eu m-am ingrasat foarte mult in sarcina trecuta. Dar pe atunci eram prea cu capul in nori, asa ca a avut grija Dumnezeu foarte mult de mine si de bb.
Aever, eu n-am mai fost la control de la 10 saptamani, insa am fost la Iasi la DT la 12 saptamani. Iar acum merg la amniocenteza, deci sar si luna asta, sper, peste controlul obisnuit, daca amnio iese in regula. Si asa dr mea tocmai a nascut, se intoarce (sper) in februarie si trebuie sa merg la alt medic

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

LA MULTI ANI FETELOR!!!!
SA VA ADUCA ANUL NOU NUMAI BUCURII SI BEBELUSI SANATOSI!!!SI VOI SA FITI SANATOASE ,SA AVETI PARTE DE IUBIRE SI DE TOT BINELE DIN LUME!

scuze ca nu am mai intrat pana acumdar....am avut o perioada tare aiurea
sambata de exemplu am ajuns la urgente in targoviste.
vineri noaptea am sangerat putin,o pata mica ,,care m-a speriat teribil.cum in sinaia nu prea ai unde sa te duci la doctor ,am ales sa ma duc la targoviste,oricum acolo aveam de gand sa fac si revelionul.
numai ca la spital am dat peste o dr.tare nesimtita,care in momentul in care a auzit ca sunt din sinaia a luat-o razna.in loc sa imi zica ce trebuie sa fac mi-a zis ca de ce nu stau acasa la mine(in sinaia),k am venit sa ii stric eu ziua de revelion cu problemele mele,k in loc sa se duca dr de la tgv la sinaia ,la petrecere vin eu sa ii fac probleme ei.k in loc sa stau acasa sa imi ajut soacra sa faca mancare,m-am dus la spital sa stau cu p.... in sus.nu a vrut nici macar sa imi dea o reteta,mi-a zis sa ma duc acasa sa ma internez k o sa pierd bebelusul.
am iesit din spital,nici eu nu stiu pe unde,scarbita de astfel de doctori,scarbita de astfel de oameni.
in cele din urma la sfatul unei prietene care e si asistenta,am ramas la sora mea,in varful patului,cu o cutie de no-spa langa mine.acum nu mai am decat o secretie alb-galbuie,care sper sa treaca,vineri ma duc la un cabinet in campina sa imi fac o eco ,sa vad daca totul e bine,iar pe 11 am programare la dr.mea.
singura bucurie din perioada asta e ca BEBE A INCEPUT SA MISTE,il simt din ce in ce mai des,si asta ma mai linisteste.
sa aveti grija de voi si de puiuti!va pup!!!

andreea 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Addya, nu stiu cum patesti mereu de-astea. Eu sincer faceam un scandal monstru in spital si faceam si plangere la Colegiul Medicilor. Sa stii ca si eu lucrez in domeniu medical si ma enerveaza uneori cand lumea apeleaza aiurea la urgente(sa stii ca sunt multe cazuri si de-astea) insa nici nu se pune problema de moft la o gravida care sangereaza. E absolut inuman si inadmisibil ca un cadru medical sa se comporte astfel cu o gravida care sangereaza, indiferent ca e revelion sau altceva sau ce ora din noapte este. Ideal ar fi fost sa nu-si verse nervii pe nimeni, cu atat mai mult pe tine. Sa zicem ca as fi acceptat sa repedea un betiv care si-a batut joc de organismul lui cu prea mult alcool, desi si ala e tot om si are nevoie de ajutor.

Am uitat sa urez bun venit fetelor noi, nu ma asteptam sa ne aduca Mosu gravidute noi, credeam ca pana acum au aparut toate colegele de generatie. A fost o surpriza foarte placuta sa vad ca ni se mai alatura burtici.

Si asa la inceput de an va las un link cu "previziunile" in ceea ce priveste copilasii nascuti in anul ce tocmai a inceput. http://www.reclama.ro/preconceptie/planificare/in-anul-dragonului-vin-pe-lume-copii-unici-2619

Andreea, 16+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

LA MULTI ANI! Un 2012 cu bucurii, sanatate si tot binele din lume.

Bun venit noilor fete, nu spun burtici, pentru ca sunt la fel de mari ca si ale noastre.

M-am mai linistit, din ajunul anului nou am inceput s-o simt si eu pe bebelina.(ca o bula asa se plimba prin burtica). Acum singura problema este ca ma tot ingras. Cred ca am luat cam 12kg(cat ar fi trebuit sa iau in toata sarcina). Mi-e groaza sa merg la DR ca iar ma cearta. Dar imi zice sa iau vitamine, sa stau cat mai linistita ca sa evit deschiderea colului, dar sa nu ma ingras.
Sper sa nu apara complicatii din cauza kg. O sa mai merg la endocrinolog, sa vad glanda ce face.
toate fetele si bbii din burtici

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dragele mele burtici, se pare ca incet incet ne reluam activitatea. Gata cu sarbatorile, acum urmatoarea sarbatoare va fi nasterea opuilor nostri scumpi si dragi :D.

Aever , eu am fost la dr Iosup pt morfofetala de trim 2 si de data asta nu am fost chiar asa multumita ca la cea de dublu test de la 12 sapt. Am fost la clinica din str Aldea, care este tare departe, m a costat 450 ron, a durat 15 min max, nu mi a explicat prea multe, a zis doar ca totul este oki, ca e este perfect dezvoltat si nu ne a dat cd, insa daca ai stick iti pune filmuletul pe stick. Noua spre exemplu ne a gresit filmuletul si ni l a pus pe al doamnei care fusese inainte asa ca, na...Ideea e ca eu am fost in ultima zi lucratorare a lor pe 22/12 si cred ca era tare lipsit de chef. Sfatul meu este sa mergi la Regina Maria, are prog in fiecare luni si gasesti mereu loc. Pretul este cam la fel.

Aaa clinia se numeste Fortis.

Pupici dragelor

Ioana, viitoare mamica de baietel 21 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Ioana, multumesc de informatii! Pana acum n-am auzit sa se intample asa ceva la Iosup, o fi patit ceva in ziua aia. Adica sper sa nu fie o regula generala si sa patesc la fel. Deci el e si la Regina Maria numai lunea? Hai ca ma pun sa caut pe net program si numere de telefon.

Andreea, 16+ cu BebeLUna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

Fetelor,bine ati revenit!Sa aveti un an nou cu bucurii!
Anitta,Deea,bafta cu programarile pt amnio!Ai obtinut vreo data, Anita?Iar tu ,Deea ,nu te mai macina in zadar,amniocenteza nu-i ca DD sau TT,sa o faci intr-un anumit interval de timp asa strict.E poate cea mai importanta investigatie pe care o poti face in sarcina si ar fi bine sa nu o lasi la voia intamplarii.Din momentul in care ai facut 16 sapt,o poti face oricand.Asa ca ai tot timpul sa te programezi la cine consideri tu ca poate sa-ti faca asta in conditii de siguranta.Amniocenteza se face si in alte scopuri decat depistarea anomaliilor genetice la sarcini mult mai avansate...asa ca nu intra in panica,imprumuta putina incredere din ce ti-a oferit Anita si bafta!
O zi buna va doresc,eu dau fuga la Iasi ,ca azi am programata morfofetala de trim 2.

Virginia 21+,mami de Ioana(22.12.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

AAA clar Aever, eu nu spun nimic rau, asa doar ca as fi vrut putin mai multa atentie, insa na are si omu o zi mai prosta. Oricum este un bun profesionist si sunt convinsa ca daca era ceva in neregula ne spunea.

Noi am plecat oprimisti si cu nzambetul pe buze chiar daca nu ne a bagat chiar asa mult in seama :))

Bafta multa.

Ioana, viitoare mamica de baietel 21 saptamani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Andreea, eu am fost la Iosup, la Cabinetul Fortis, nr de programari este 0724.46.46.46. La eco de DT a costat 250, cred ca morfofetala e vreo 400-450, dar mai bine intrebi asistenta cand suni. Mie nu mi-a dat niciodata cd (am fost si la sarcina cu Amana tot la el) dar cred ca daca ii ceri iti da, de ce nu? Am si eu programare pe 7 februarie :)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana 31.03.2010 si viitoare mami de baietel 17s +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya_21 spune:

aevar,cred ca eu trebuia sa joc rolul principal in "Toate mi se īntāmpl#259; numai mie".:))

andreea 16+

Mergi la inceput