FIV cu dr Dragos Albu 52

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

honeys multumesc mult. mie de la clinica in mail mi-au zis sa iau doar prima fiola de 300 ui care imi ajunge 2 zile, pana fac prima eco. mi-e cam frica sa nu ma trezesc ca nu gasesc, asa ca o sa iau din timp macar o transa in avans.
alilumi era sa ratez sa iti zic La multi ani ! anul asta iti urez sa ai o sarcina usoara si la vara sa ne arati o fetita sanatoasa si frumoasa.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

miruna, povestea ta e similara cu a mea, mai putin faptul ca la tine gemenei fiind... e si mai greu! doamna viteaza si sa dea DD sa fie totul bine pana la capat!

qiao, si sunt cu sufletul alaturi de tine! nici nu ma gandesc la altcvea dacat la un beta mare din partea ta... si a tuturor de altfel!
Si apopos de Puregon, eu mai am o fiola de 300 ui exact asa cum am cumparat-o de la farmacie, pastrata in conditii optime. Am ramas cu ea de la fivul asta din octombrie... o dau la jumatate de pret, daca e interesat cineva. am tot tinut-o ca ma gandeam ca poate va trebui s-o iau de la capat... sa nu fie nevoie...
si daca o sa va arat un pacalici (ca atat l-am chemat desi fara pretentia de a fi baiat!!!), ce-o sa faceti?! o sa ma renegati?!

( 12 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

pacaliciul mamii. Cum sa te renegam..., Doar este bb-ul nostru al tuturor.

Chiar, am uitat sa va spun ca eu mi-am permis sa-i trimit sms lui Albu de anul nou si i-am urat "multi bbei anul asta", asa ca..., qiao, angi, pestic.... e pus pe treaba omu' nostru

19+

Mergi la inceput

alilumi iti dau un semn pt Puregon dupa ce aflu cum evolueaza schema mea. deocamdata am facut rost pt urmatoarele 4 zile de la farmacie si tot dintr-un frigider Daca imi mai trebuie te scap si pe tine de fiola. Stiu cum e sa ramai cu banii blocati in frigider si daca pot sa va ajut si eu asa, cu cea mai mare placere.

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

QiaoBing, merci...m-ai facut sa rad.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

alilumi, merci....stiu ca si tu ai trecut prin asta.....reusim noi sa depasim hopurile.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ANASTASIA CF ,CUM MAI ESTI ,VREM VESTI ...........!?

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Salutare, fetelor, si La multi ani pt noul an, sanatate si bebei la toate fetele sa ne dea Domnul, sanatosi, voinici si mancaciosi!
Nu am mai intrat de la ultima urare de Craciun pt ca...a fost o perioada pe cat de frumoasa cu Craciunul, brad, colinde, etc..pe atat de debusolanta cu vechile mele probleme.
Ca sa va raspund pe scurt, fetelor, am revenit la Clexane, l-am intrerup iar, am revenit la el, iar mi-a fost intrerupt, analize pt analize la Fundeni, Institutul de hematologie, Medlife, Medcenter, contractii care ne-au cam bagat in sperieti si niscaiva intepaturi in vagin pe care pana acum nu le-am resimtit. In rest, cele firesti sarcinii ajunsa la 30 de saptamani si un pic, dar peste toate sunt foarte emotionata ca ii simt pe ghemotoci cum misuna pe acolo prin burta, nu mai pot de dragul lor si asta ma face sa uit de toate.
Am inceput sa fac cuibul la pui, bagajelul de spital, sa-l avem la indemana in caz de ceva neprevazut.
Eu ma tot incapatanez sa ajungem la 37 de saptamani, dar cum va vrea Dumnezeu, dupa 32 de saptamani oricum putem sta linistiti ca vor fi suficient de maricei.
Fetelor cu burtica in crestere, va pup pe toate si va doresc sa aveti toate sarcina usoara, sa va bucurati de ea cu toata inima!
Iar fetelor care acusica reincep procedurile: Angelica, Qiao, Cami, Aristica ( ma scuzati dc am uitat din greseala pe cineva), toate gandurile de bine si de frumos, de reusita, sa se mareasca lista cu fetitele gravide!
Si multe salutari si pupici deja mamicutelor: Lumimar, Mirela, Corry, Anna, Maruscha
Va pup pe toate, mamicutze, burtici si viitoare burtici!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

30+ cu 2

Mergi la inceput

Nasti tie trebuie sa iti facem statuie ! pup fetita mult incercata si sa stii ca eu am incredere ca tu o sa ajungi cu sarcina mult mai departe de 32 de saptamani. si pt ghemotoci si vezi ca ti-am dat info promise pe mail.

Mergi la inceput

Fetelor, a folosit cineva asa ceva: http://2pi.ro/ ?
Stiam de mult de dispozitiv, dar nu am aflat pana acum ca a ajuns si la noi in farmacii.

Mergi la inceput