FIV cu dr Dragos Albu 52

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

alilumi, intr-o zi speciala, un special si o urare de LA MULTI AN!, sanatate , bb sanatos si tot ce-ti doresti sa primesti de la Doamne Doamne. Cand mergi la Fundeni, cum ti-a iesit bitestul?

honeys, felicitari mamica draga. Sa fie bb invingator pana la capat. Doamne cate emotii, dar cu incredere totul va fi bine.

maripet, sa-ti traiasca inimioara, iar asa cum a inceput anul asta cu vesti bune si bbei, asa sa continue, iar la sfarsitul anului sa numaram boboceii.
Bafta multa qiao, angelica si altor fete in plina procedura. Este anul vostru.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Multumesc dragelor.

Da, emotii multe, acum o trag cu un hematom si mai am ceva scurgeri, o sa incerc sa mai stau acasa, dar sunt...fericita.

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

dragele mele, mi-a fost dor de voi! astept numai vesti bune!!!

felicitari proaspetelor mamicutze, fie ele 2 intr-una, fie mai multi/multe !

tinuta, multumesc din inima si numai ganduri bune de la mine pentru tine, pentru voi toate! azi mi-am facut cadou un set complet de analize (sange, urocultura, secretie) ca deh, sa avem dosarelul de gravidutza complet si actualizat. rezultatul la bitest il primesc pe 10 ianuarie, cand sunt programata si la ecografie cu interpretare (am facut kriptor). si da, cred ca dupa 10 ianuarie vorbim si despre Fundeni, sa mergem impreuna (asta daca ai rabdare sa astepti si mealca de mine -pe 14 ianuarie sunt si nasica de baietel pentru a doua oara, asa ca... incepand cu 16 pot merge si la madam Uscatescu). si fetita din burtica!!!

( 12 + )

Mergi la inceput

ali, nu-i graba cu fundeniul. Te astept cu drag. Parca mi-e urat sa bat atata drum singura. Bebelina a inceput sa miste prin burtica cand a vazut c-ai pupat-o. Cred ca vrea sa te e si ea. Azi e ziua si finutei mele( a facut 6 anisori), asa ca nu aveam cum sa uit ca esti si tu nascuta intr-o zi mare. Singura problema este ca azi nu petreci, noi iti uram doar cele bune. iar de petrecut... sambata mamicule si la botez( sa-ti traiasca finutul 2).

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

La multi ai fetelor!!! Un an plin de bebei!
Felicitari prospetelor burtici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

LA MULTI ANI pe 2012,sanatate si reusite pe toate planurile. ALI,La Multi Ani sanatosi,fericiti si sarcina usoara si un bebic sanatos.Despre mine noutati de bine nu prea sunt....am tot avut acele scurgeri maronii,contractii ffff puternice,iar pe 31 dec am ajuns la urgente cu iminenta de avort,am sangerat rosu ceva de groaza,zici ca faceam pipi.......dr nu a avut ce sa-mi faca,trat dat d dr A e numai bun,m-a salvat bunul Dumnezeu si mi-am revenit,oricum repaus la pat,fara a ridica o cana cu apa.Azi,am fost la dr meu de la Polizu,si am un hematom de 54 mm,si pericolul nu a trecut,tb sa am mare grija de mine.Insa,la 11 sapt mi-a zis ca ar vede 2 baietei.....nu e fff sigur,dar era ceva intre picioruse.Cam atat despre mine,sa auzim de bine,va pup

Mergi la inceput

miruna, grija maxima. Ai doua sufletele acolo de care trebuie sa te ingrijesti. Si eu am interdictie la ridicat din cauza colului care-i scurt. Incerc pe cat posibil sa respect sfatul doctorului.
2012 sa ne aduca numai bbei sanatosi.

19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Hello fete dragi,
miruna nu ne da palpitaii, te rog. stai cumintica in pat, ca iti aducem noi apa daca ai nevoie, da
vroiam sa va intreb, voi cum ati facut cu Puregonul ? ati cumparat de la inceput pt toata schema ? sau dupa ce ati avut rezultatul la eco si analize ati alergat dupa el ? mie mi se pare cam hazardata a 2-a varianta, dar nici sa dau caruta de bani pe el aiurea nu imi vine.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

merci,tinuta.....am grija de ei,cum sa nu....sarcina usoara si tie,pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeys spune:

Qiao, sigur ai o limita minima de cat iti trebuie. Protocolul meu era de 2 fiole/zi timp de 7 zile (nu mai stiu cate)- le-am luat pe astea, apoi am mai cumparat ca in unele zile am facut cate 3.

Pup.

MTHFR 667C hetero, PAI-urile hetero
FIV 1 reusit, sarcina oprita in evolutie, FET nereusit

Mergi la inceput