FIV cu dr Dragos Albu 52

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ali,ce poza frumoasa ai....sa-ti traiasca bebelusul/bebelusa
qiao,mult succes,sa se prinda
fetelor,am vb cu medicul de familie si mi-a zis ca-mi da gratis clexanul pentru o luna,la fel duphastonul si utrogestanul.Imi pare rau ca nu am stiut mai devreme,dar e binevenit si acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

dana nu ai de ce sa te sperii, fiecare organism reactioneaza altfel. in plus, tu faci fiv si aici primesti clexane de la inceput.
cu comandatul de pe site-uri - eu nu as avea curaj. in primul rand puregonul trebuie tinut la rece si aici nu am incredere ca mi-l trimit cum trebuie. eu pt menopur am vorbit cu fetele de la fiv ungaria si mi-am luat merional care a acelasi lucru si e ceva mai ieftin. puregonul l-am luat de la sensiblu cu reducere 10% si am dat 464 pe o fiola (intreg e 512). vezi ca pe forum mai sunt fete care au ramas cu el si il vad. am luat fiole de 300ui dar am folosit si rezerva care e de peste 75UI si uite ca bine am facut, altfel trebuia sa mai cumpar o fiola din care nu as fi facut decat o injectie (am injectat in total 700UI si am cumparat 2 fiole de 300UI). Am facut eu 2 intepaturi in seara ai (pen-ul e super in cazuri de astea), dar am facut economie de 450 ron !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Sa va povestesc mai in detaliu vizita mea la dr ,aseara eram prea suparata sa mai pot scrie si ceva,deci l-am bombardat cu intrebari pe Albu :de ce nu mi-l extrage la punctie ,ca am auzit ca la unele fete asa a facut ,mi-a explicat ca chistul meu este hemoragic,la alte paciente era chist seros ,si la mine fiind hemoragic nu poate umbla la el la punctie ca mi-ar provoca hemoragie si nu ar fi fost ok ,in plus nevenindu-mi nici ciclu aveam valorile mari la estradiol si la progesteron ,asa ca a luat hotarirea sa imi opreasca schema.
Mi-a zis sa ma duc la o zi ,doua ,dupa ce imi vine ciclul sa verificam chistul daca sa eliminat si imi va da si schema pt fiv ....................l-am intrebat ca daca o sa imi apara iar un chist dupa AC ,si o tin langa ,in stilul asta eu nu o sa pot face fiv niciodata........si mi-a raspuns ca este putin probabil sa imi apara iar ,dar nici nu imi poate garanta ca nu imi va mai aparea .......deci sunt in voia sorti ......nu stiu ce sa mai zic ...........am inceput anul bine !

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ANGI, sati linistita, cum iti spuneam dimineata, Doamne Doamne stie EL de ce amana lucrurile. Am mai povestit mai demult, cum am inceput stimularea de IA cu Albu fata eco in z2, iar dupa 5 -6 zile de menopur si puregon, aveam un chist seros de 5cm. Mi-a oprit stimularea si a urmarit daca foliculii formati au crescut. La dorinta mea, am facut acea IA, bineinteles fara rezultat. Eiii, daca ascultam si reluam tratamentul dupa CM, nu era mai bine? Nu pierdeam eu doar banii de stimulare? Asa am pierdut inca 10-12 mil IA. Nici nu-mi mai aduc aminte cat a fost. Sa nu-ti para rau, acum o luna in sus, in jos,... important este sa se lase cu bb pana la urma

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ASA este Tinuta ,ai dreptate ,asa mi-a zis si dr ca daca am merge mai departe ar fi un esec total ,si nu este vb de doi lei ,asa ca nu vrea sa isi bata joc de bani mei ,si avea dreptate ,o sa astept ,acum m-am mai linistit si am acceptat situatia!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

Am nevoie de adresa de mail a dr U. Va rog sa-mi dati un pm. Vreu si parerea ei despre clexanul de 0.4. Am tot citit forumurile si am vazut multe fete care au avut 0.4 si au facut de capul lor 0.6. Vreau sa vad ce zice si U.
Va multumesc mult.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN MARTIE-DR ALBU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

dana,
nu exista sa faca cineva de capul sau clexane indiferent de doza! in caz de FIV, faci ce spune dr. care se ocupa de aceasta procedura. Iar doamna Uscatescu nu poate sa iti dea sfaturi decat daca mergi la analize la dansa... insa ultimul cuvant cam tot albisorul (in cazul nostru) il are...
umila mea parere...

( 13 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Buna seara fetele

Cred ca v-am mai intrebat dar ma repet, pt ca intotdeauna am avut o dilema, chiar alimentata si de doctori, cu pareri diferite de la unu la altul - care este prima zi de menstruatie?
voi pe care o considerati prima zi?

mie de multe ori, in prima sau chiar si in a doua zi, am asa o scurgere mai rosiatica dar nu este sangerare ca-lumea.
unii dr la care am mers au zis ca prima zi e cea in care apare acea scurgere, altii au zis ca atunci cand apare rosu-rosu.
chiar si in decembrie, pt mine a fost prima menstruatie dupa chiuretaj, am avut o tentativa de menstruatie, vreo 3 zile de ceva ce semana a fi cm. (bine ca dupa chiuretaj vreo 3 sapt tot a curs cate ceva)

Qiao - pt tine
Angelica - capul sus si mergem mai departe

Ma uit la gravidute si nu-mi vine sa cred cat a trecut timpul. Sarcina usoara in continuare si bebelusi sanatosi!!!

Anastasia, Anna, Aristica, Maruscha, Maripet, Ali...
-

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

cami,
eu stiu ca prima zi de menstruatie este aceea in care incepe sa picure/curga roz/rosu. la mine de exemplu in unele dati aveam prima zi o chestie rozalie, dupa care abia a doua zi curgea rosu. si totusi consider prima zi aceea in care am scurgerea indiferent de nunate, volum, etc.

( 13 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bccami eu am tinut cont de cum mi-a explicat Albu: z1 e ziua in care vezi rosu in chiloti, nu alte culori. si daca e dupa ora 16 se numara de a 2-a zi.
si mie dupa chiuretaj ba mi-a curs, ba s-a oprit, pe urma iar. tin minte cand m-am dus la control inca mai aveam scurgere, dar a zis ca e OK. mie mi-a dat pt o luna, incepand din ziua chiuretajului sa iau Climen. am luat o cutie si mi-a venit cm fix in z28 cum nu mai vazusem de muuult.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput