FIV cu dr Dragos Albu 52

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Miruna, clexane se da compensat cu scrisoare medicala de la medic. Eu am fot la Fundeni, apoi m-am dus cu analizele si recomandarea lor la medicul ginecolog care mi-a scris o scrisoare medicala. Cand medicul de familie iti trece codul de boala ( la noi sarcina), sa treaca ca este sarcina obtinuta prin FIV si ai trombofilie. Atunci nu stiu exact cum calculeaza ei, dar mie mi-a intrat pe aceeasi reteta si clexane si utrogestanul pentru o luna. Incearca asa.

Tinuta incearca si tu vezi ce spune dr.

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
FET1 decembrie 2011 reusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

angi,
dupa nori, iese soarele intotdeauna! asta sa fie marea piedica, si apoi, sa urmeze sarcina mult dorita cu sanatate si bucurie, sau !
tinuta,
nici eu nu voi mai lua duphaston mult timp din spusele dr.(utrogestanul mi l-a scos deja). sangerarile respective au fost din cauza placentei care este cam jos... cat despre clexane si altele abia acum sunt in curs de rezolvare a transferului intre doctorii de familie. acum sunt ingrijorata ca am tensiune mare si in plus analizele de sarcina arata o un bacil Gram si o posibila afectiune a ficatului (transaminazele TGP putin marite). abia astept sa merg sa vb cu dr. mea!

pup doamne luptatoare!

( 13 + )

Mergi la inceput

Conteaza reteta foarte mult.
Spre exemplu 30 seringi de clexane si 120 pastile de utrogestan de 200mg am dat 133 lei, fata de aproape 450 lei clexane si cam 300 lei pe utrogestan lunar.
Duphaston-ul nu se compenseaza.

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Ba da maripet, duphastonul se compenseaza chiar 100%. Pe el n-am dat nici un ban, asa ca daca are nevoie cineva..., il donez cu cea mai mare placere. O sa ma uit sa vad diseara cate mi-au ramas. Aveam initial 8/zi, dar Dr. Chisleag mi-a zis sa iau maxim 2-3 fiind sarcina naturala(in saptamaan 17 pana in 20s). Am mai luat o saptamana si apoi am facut pauza. Cred ca am bagat prea mult progesteron in mine si din cauza asta am cam pus kg pe mine.
maripet, o sa intreb la farmacie sa vad ce-mi spune. Mi sa luat de atatea drumuri la DR. Cred ca 100 de lei a fost numai utrogestanul( cam asa dadea si sora-mea). Atunci am profitat si mi-am facut stoc si de utro pentru fivul 2, dar D-ne D-ne a avut alt plan si n-am mai avut nevoie de el. Eu am luat doar duphaston.

ali, te astept sa mergem la Fundeni. Dupa ce termini cu nasitul sa-mi dai de veste.

20+

Mergi la inceput

Tinuta, l-as vrea eu duphastonul. Nu stiu de ce mi-a zis ca nu se compenseaza. Eu inca il mai iau cate 8/zi. Initil a vrut sa inceapa sa mi-l scoata, dar marti cand am fost la eco si a vezut ca sunt 2, mi-a zis sa-l mi iau in continuare.
Da-mi pm cu numarul tau daca vrei, te rog.

Mergi la inceput

Am vazut ca vrei sa mergi la Fundeni.
Uscatescu vine dupa 23 ianuarie la servici. Eu am fost saptamana trecuta, dar s-a ocupat asistenta de mine. A fost foarte draguta. daca vrei poti sa te duci la ea.

Mergi la inceput

Cum imi pun si eu burtica pe ecran?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

maripet, ti-am trimis PM

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

angi asta e acum, trebuie sa mergi inainte, nu te mai uita inapoi. si nu uita, canarul sa fie bine, ca restul le rezolvam noi
tinuta nu am folosit niciodata hena. eu ma vopsesc in nuanta naturala a parului numai pt a acoperi firele albe care s-au inmultit amenintator in ultimii ani de la evenimentele prin care am tot trecut. o sa raman asa, nu vreau sa am pe urma vre-un gand ca daca nu ma vopseam poate ...
ma pregatesc de punctie si am cateva nedumeriri. stiu ca nu trebuie sa ma dau cu parfum pt ca embrionii sunt f sensibili, eu am deodorant din piatra de alaun care nu are miros, dar ce fac cu gelul de dus ? am facut IA in sala de punctii si stiu ca in ziua aia la dus am realizat ca pielea mirosea (frumos, ce-i drept) de la gel de am stat sub apa o gramada sa iasa. ati gasit la farmacii ceva neutru ?
cat ati mai stat in spital dupa punctie ? vi s-a facut sete/foame ? ati putut bea/manca ? sa imi iau ceva la mine ? sotul poate sa stea cu mine in salon sau face sant pe hol ?
apropo de Clexane, dr meu de familie nu s-a impiedicat deloc de stampila de pe scrisoarea medicala pe care o am de la Albu.
aaa, sa nu uit. mai mult ca sigur o sa fac pregnylul sambata seara, cine mi-l face, ca sotul nu se incumeta A fost cineva la spital la ei pt injectie, parca nu m-as duce la altii.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

qiao,
exista geluri de dus fara miros... de fapt fara parfum, alcool etc. eu mi-am luat de la farmacie. daca intrebi ti se recomanda cateva produse si tu alegi ce ti se pare convenabil.
dupa punctie, pe mine m-au tinut pana ce mi-a trecut ameteala si s-a terminat perfuzia. de sete si de foame nu a putut fi vorba la cate emotii erau... daca vrei ia-ti ceva de citit sau incarca-ti telefonul, desi intotdeauna mai sunt fete in salon si ai cu cine sa faci conversatie. cel mai mult este de asteptat la ET. ca acolo, dupa ce iti introduce embrionii, trebuie sa stai cu craceii in sus vreo 2 ore... dar acum, la punctie nu e de speriat perioada de stationare.
sotul va face sant pe hol...
cat despre pregnyl nu are cum sa ti-l faca sotul decat daca are pregatire ca deh, se face intramuscular, in poponeatza. eu am facut la medlife (de 2 ori chiar!) si am fost multumita. nu platesti nimic, doar sa ai reteta cu tine ca altfel nu ti-l administreaza!
hai, pup doamna curajoasa si tin pumnii!

( 13 + )

Mergi la inceput