FIV cu dr Dragos Albu 52

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_2408 spune:

Buna fetelor,
Vreau sa va urez tuturor La multi ani, sanatate si sa ne ajute Dumnezeu sa ne vedem visul implinit.
Vroiam sa ma ajutati cu cateva raspunsuri. Am toate analizele facute in octombrie-decemrie la dl dr si azi am vb cu el pentru a incepe schema.
Vaduva a spus ca imi va trimite schema de tratament pe mail. E ok asa? Adica ma gandeam la ceva ecografii si analize tinand cont ca ultimele secretii le-am facut in noiembrie. A spus ca undeva in martie va fi punctia.
Ce vreau eu sa stiu este de ce nu se tine cont de ultima menstra? Cum incep tratamentul la jumatatea ciclului? Se face punctie pe loturi la MM? Din aceasta cauza luam tratament asa? Incep si clexanul acum? Cam la ce suma ati ajuns cu tratamentul pentru fiv?
Of abia astept mail-ul de la ei. Va rog ajutati-ma si pe mine ca nu mai inteleg nimic.
Va multumesc mult

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG).
2 INSEMINARI NEREUSITE(MIHALACHE-MATEI)
URMEAZA FIV CU ICSI IN MARTIE-DR ALBU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

tinuta, ce o fi, bebe sanatos sa fie! si s-o faceti sefa pe bebelina! sefa, sefa!!! vorba lui qiao!
cat despre Chitila (hi,hi!), cand am venit aci, acum 10 ani, era doar un sat. abia acum ce s-a mai dezmortit... si dupa unele acte tot la Buftea tre sa ne deplasam, fir'ar sa fie... deci, constacence, ce sa mai!

of, ari, de fiecare data cand ma plimb prin parcul ala ma gandesc la tine!

angi, tin pumnii... si oricum va fi, trebuie sa fie bine!!!

qiao, mai e putin, putin...

dana,
bine ai venit printre noi! eu zic intai sa astepti schema de la madam lucia, si apoi, discutam pe ea ce nu intelegi. ca in general schemele astea sunt destul de "revelatoare", dar... suntem aici! si NOROC la embrioni sanatosi si lipiciosi!!!

( 13 + )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Dana, cel mai bine asteapta intai emailul cu schema de la vaduva. Probabil initial vei avea specificat tratamentul(Nr zile AC, diphe si cu ce incepi stimularea). Din ce stiu eu la MF se tine cont de CM al pacientei si se regleaza cu AC-urile in functie de perioada libera a dlui Dr.. Cind am facut eu in martie anul trecut, mi s-a explicat ca nu pot face mai mult de 7 fivuri pe saptamana din motive de frigider. Ca se umbla de prea multe ori la embrioni. Tu nu mai faci histeroscopie? Este bine de facut inainte de fiv.
Bafta multa, iti tin pumnii stransi.

20+

Mergi la inceput

Buna
Aveti dreptate fetelor. Am primit schema si da... am inteles! Va multumesc pentru sustinere. Tinuta eu am facut deja si laparoscopia asa ca nu prea mai am ce sa fac.Eu sunt ok (uter, col, ovare doar ca au gasit ceva aderente pe trompa stanga si cica un mic hidrosalpinx nevizibil la eco) dar are sotul probleme. De fapt ne luptam cu anticorpii antispermatici pe care ii are si oligo severa.Eu ma gandeam totusi la secretii sa le repet. Acum vreau sa ma ajutati cu detalii despre plata. Se face integral? Cand? La ce suma ati ajuns cu tot cu tratament? Dupa calculele mele ar fi cam 16000. Ati depasit aceasta suma? Primim reducere si la fiv(cu cardul)?
Va multumesc mult fetelor si va rog sa ajutati o incepatoare nestiutoare.

HIDROSALPINX STANG(descoperit laparoscopic),PAI- MUTATIA 675 HOMOZIGOTA, FSH-9, AMH-0,98.
SOT: VARICOCEL STANG(operat august 2010), OLIGOSPERMIE MODERATA, ANTICORPI ANTISPERMATICI (50%IGM, 42%IGG).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Dana eu sunt in plina schema si am protocol lung.
da, schema o primesti pe mail. analizele de secretii si cele ale sotului nu trebuie sa fie mai vechi de 1 luna (se specifica si in mail), asa ca trebuie sa le repeti inainte sa incepi schema. nu ai facut nici o eco pana acum cu d-nul dr ?? ma mir, stiu vrea sa vada ce e pe acolo prin ziua 10-12.
in timpul schemei ai eco de monitorizare in zilele 3, 7 si 10 de stimulare si tot atunci o sa faci si analize de sange - dozarile de estradiol si progesteron.
la MMF nu se lucreaza pe loturi, asa cum ti-a zis si tinuta, se pleaca de la cand au liber pt punctie, se calculeaza schema inapoi si se regleaza partea de inceput din anticonceptionale. eu le-am inceput din prima zi de cm pana intr-o zi anume stabilita de cand am primit mailul cu vreo 2 luni inainte cand nu stiam cand o sa imi vina cm. la mie a iesit sa le iau 18 zile. am inteles ca se iau min 14.
Clexane se incepe odata cu AC. ti-ai facut analizele de coagulare si mutatiile ? de ce ti-a dat Clexane ?
Costuri ... ehee, nu pot sa iti zic exact pt ca inca nu am ajuns la final. depinde de cand incepi sa aduni si ce mai intervine. Eu am inceput schema in octombrie si pt ca mi-a iesit o infectie urinara si sotului un enterococc in spermocultura am intrerupt-o cand am terminat AC, am facut amandoi tratament cu antibiotic, am refacut analizele, am reluat schema iar cu AC si Clexane ...
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Qiao am facut monitorizari la dl dr. pana la sf lui decembrie. A ramas sa il sun dupa sarbatori sa stabilim medicatia. Asta am si facut. El a puso pe Vaduva sa imi trimita schema. Am primito\. Este cat se poate de explicita. Si o toanta ca mine a inteles. Astfel ca am 14 zile de ac-uri si dupa ce le termin am prima eco la Andronescu. Apoi incep diphereline 14 zile. In acelasi timp voi face menopur puregon si clexan. In acest timp am 4 monitorizari si analize la sange. pe 27 febr punctia si pe 29 embriotransferul.
In concluzie am elucidat cazul.
Despre costuri ce poti sa imi spui? Cat te-a ajuns cu tratament? Primim reducerea de la card si la fiv? Plata se face in transe sau tot odata? Mersi mult fetelor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

dana eu am facut FIV+ICSI.
m-a costat cu totul cam vreo 17000 ron (pachet monitorizari, analize, tratament stimulare, clexane,FIV)
plata FIV-ului am facut-o dupa ET cand mi-a dat asa zisa fisa de externare.
la achitare am primit cei 6% reducere.
tratamentul de stimulare m-a costat mai mult pt ca sunt low responder asa ca am bagat la greu de aici si gaura in buzunar.
daca mai ai intrebari cu mare drag.

iti tin pumnii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

dana, initial platesti monitorizarea(cica s-a scumpilt la 800 si ceva. Apoi secretiile, pe care trebuie sa le faci cat mai aproape de inceperea stimularii, dar sa ai timp si de tratament pana in punctie, in caz ca ies balarii pe acolo. Plata fivului se face in ziua ET si de acorda reducerea de 6%(la pachetul eco si analize cica nu se aplica pentru ca ar fi deja PROMO).
Cu cheltuielile de tratament, poti iesi mai ieftin daca inlocuiesti menopurul cu merionalul(asta in cazul in care gasesti pe cineva care are drum la Unguri).
Ex: Pot sa-ti spun ca eu am dat cam 3000pe menopur, in timp ce merionalul ar fi fost 1000.
Sa fie cu noroc 27 si 29 februarie

20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

si eu am facut rost de Merional din Ungaria, am dat pe 30 fiole 200 EUR. Cu puregonul am scapat ieftin (928 ron luat de la Sensiblu cu reducere 10%) pt ca dupa prima eco mi s-a redus doza si dupa a 2-a mi l-a scos de tot.
Pt Clexane am luat scrisoare medicala de la ALbu si mi-a dat medicul de familie reteta compensata 50%. Am avut si pt Diphereline, dar pana am ajuns eu cu ea la farmacie s-a schimbat ceva in liste si nu ma mai incadram la 50% reducere, asa ca l-am platit integral. Puregonul nu e redus.
Trebuie sa iei in calcul ca dupa ET nu se termina cheltuielile, o sa continui Clexane zilnic si mai intra in scena progesteronul, Utrogestan 200 * 3/zi, care costa o caruta de bani si el.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

qiao despre vopseaua de par: contine elemente teratogene - practic, ele ar afecta fatul, iar tu cum nu esti gravida, ar fi o.k., Dar, in capsorul meu, daca afecteaza fatul, poate ca nu fac bine nici foliculilor. Deci, deoarece stiu ca-ti doresti sa fi vopsita ca sa nu te stresezi in primele 12 saptamani de sarcina, ar fi bine sa te vopsesti c-o vopsea fara amoniac. Nu stiu daca mai exista pe piata Hena, ca asta era o.k. si-n sarcina, dar in saloane oricum exista multe sortimente fara amoniac. Nasa mea care a nascut acum 3 zile s-a vopsit cu d-astea fara amoniac in sarcina, iar pustiulica a venit pe lume fara nicio problema (drept dovada, la 72 ore de la nastere sunt deja acasa).

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput