FIV cu dr Dragos Albu 52

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

maripet asta da veste!
qiao 3 merionale se dizolva intr-o fiola de ser si chiar nu ustura, comparativ cu clexanele. Felicitari pentru productie, esti de vis
angi chistuletul ala este un folicul umplut cu sange. Cand se declanseaza ciclul menstrual vei elimina si chistuletul (deci elimini doua chestii diferite - ciclul care provine de la endometru ala vechi si chistuletul care e umplut cu sange)
printesa rusoaica de puii tai ce ne mai spui? Vad ca aveti 31 de saptamani, deci ar trebui sa fie dolofani. I-ati mai masurat?
tinuta ati ales numele fetei?

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Oauu...ce vesti bune pe aici...
Altesa,felicitari pentru bebe,sa va traiasca,sa fie un baietel cuminte,papacios si sa va bucurati de el la maximum...
Maripet,felicitari pentru cele doua inimioare
Tinuta,eu imi mai faceam clexanul si pe laterale,pe sunculitele din stanga si dreapta burtii,nu era asa dureros ...
Pupam fetele

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Aristica,o floricica si un pup mic de la noi

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Aristica, iubita, ce sa mai spun de bebei? La ultimele masuratori am fost la dr cu care nasc, dar nu mi-a mai masurat bebeii din capusor pana-n piciorute, nu mi i-a mai cantarit, doar i-a evaluat in functie de morfologie inimioarelor, lungimea femurului, capusor.
Joia urmatoare am programare la dr Albu si o sa aflu atunci greutatea, dimensiuni, lungime col exacta. La 28 de saptamani, aveau amandoi in jur de 1100-1150 g.
De asezat, sunt asezati sandwich amandoi, adica transversal,baietelul de jos sta cu poponeata pe col, ceea ce e bine ca macar la miscari, nu apasa cu ceva tare pe col, sa-l deschida; mai misca mititetii, au cam inceput sa nu mai aiba loc suficient si lovesc mai rar, dar cu miscari puternice.
Poze cu ei clare nu am si sunt necajita din cauza asta, dar nu a fost timp la nici un control si pt poze si asa ca am ramas fara.
Aaa, Aristica, sa-ti mai spuna mama ceva, ii facem rusnaci si pe ei Cred ca ne-am hotarat pt nume, pe cel care va iesi primul,cel de jos, Alexei Ioan, iar pe mititelul al doilea, cel de sus, Dimitri Constantin.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

31+ cu 2

Mergi la inceput

Mariped, asta da veste mareeeeeeeeeee! Ai inceput anul 2012 bine detot! Sa fie sarcina usoara, mamica, vesela si optimista, sa fuga greturile repede-repede in urmatoarea perioada si bebeii sa fie sanatosi si voinici!

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

31+ cu 2

Mergi la inceput

Angelica, ce mai spune fata? Simti ceva de la tinctura, ceai, tot ce ai baut azi?

Parintele Arsenie Boca

31+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

Simt intepaturi mari on ovarul drept mai ales cind ma ridic dupa scaun ...........DISEARA IAR O SA MAI BEAU O CANA DE VIN POATE IL PACALESC SI VINE

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
4 INSEMINARI ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI,O INSEMINARE REUSITA IN IUNIE 2011,OPRITA SI ACEASTA SARCINA DIN EVOLUTIE LA 9 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Va urma FIV in ianuarie.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

altesa, felicitari proaspata mamica... cand te vei intoarce acasa, daca ai intrebari sa ni le adresezi si noua proaspetelor mamici...sa ne ajutam :)...pana atunci refacere rapida si iti urez sa ai un bebe cat mai cuminte :).

maripet, oau, gemeni ...ce cool :) bravo, ai grija de bebeii din burtica, fara stress etc...

qiao si angelica bafta multa...acusi acusi va vine si voua randul in grupa burticilor :)

ari pupaciuni si ai grija de tine, la cat mai putine belele anul asta si la cat mai multe bucurii :)

acum, cate ceva despre noi...nu prea dormim noaptea, bebe e cam agitat insa e mic si nu prea intelege el ce se intampla asa ca avem rabdare cu el :).

Nu orea mai stiu cand e noapte cand e zi...insa e minunat :) abia astept sa se faca mare :)))

mamica de Rares Daniel, vajnic baietel nascut in 14.12.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anastasia, vad ca ai 31 de saptamani, ce biineee...deja iesi din zona de risc...

doream neaparat sa vb cu tine despre clexane... tu ai mutatii heterozigote sau si homozigote...la nastere, baiatul meu a avut trombocitele cam putine si a planat suspiciunea ca din cauza clexanului au fost asa fiindca eu nu am avut nicio infectie in sarcina...si-a revenit in cateva zile...insa doream sa-ti spun chestia asta ... fiindca am stat cu frica cateva zile...

se pare ca in cazul mutatiilor heterozigote nu e baiul asa de mare si clexane-ul nu e musai...mai ales ca in f putine cazuri ce-i drept(cum a fost cazul meu) pot da efecte adverse la bebe, vezi daca e musai sa le faci... in fine, stiu ca tu te-ai consulat cu o gramada de doctori competenti pe subiect insa simteam nevoia sa-ti zic lucrul asta.

mamica de Rares Daniel, vajnic baietel nascut in 14.12.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

va pup fetelor si pe burtile desumflate dupa nastere, si pe alea umflate de copchii si pe cele carora le tremura mainile cand se injecteaza, ca nush ce-i cu mine, da-s tare optimista azi, pe toate planurile - parca nici rinichiul nu ma mai jeneaza foarte tare

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput