Copilasi iubiti de sept-oct 2010(4)
Raspunsuri - Pagina 2
just_me31 spune:
Am vazut ca Matei a ratat mosul la gradi.
Histamina dar cum de te-ai ales cu avertisment ? noi iti dam si poate se compenseaza .....dar chiar ii roade pe unii
mari_paun spune:
dragele mele
va doresc un an minunat cu realizari pe toate planurile
alynta ce bine arati
petru e un mic terorist, cand vrea in brate cand o necajeste pe Ema, cand rastoarna totul in casa de zici ca a fost Tzunami
dar e minunat sa vad ca se dezvolta frumos, ca se realtioneaza cu Ema...
va pupacesc
eveline spune:
ALYNA - Absolut superba atmosfera in familia voastra. Cei doi copilasi ce spui ca au o relatie mai speciala am remarcat ca si seamana foarte mult intre ei, si amandoi cu tati, spre deosebire de Matei care aduce cu tine, nu-i asa?
Hadriane -ooo, ce frumos e acolo, da, minunata locatie. Sucevita imi place si mie la nebunie, atata liniste si ce peisaje....
MARI - Un an nou fericit si plin de impliniri si tie!
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)
andreea88 spune:
buna dimineata!!!
fete va doresc o zi frumoasa!!! Va las cate o cafeluta
azi sunt programata la cosmetica...si merg sa cumpar hainute pentru finutul meu....ca maine mergem la bucuresti sa il vedem...
va pup
https://picasaweb.google.com/101222113583431248528/Elenyss
just_me31 spune:
Hello
D face asa ca bantui pe aici ,se trezeste din nou noaptea , o iau in brate adoarme cand o pun la loc se trezeste m-a tinut treaza de la 5 jumate la 6
ANDREEA spor la shoping ...ti-am vazut finutul
alynta27 spune:
Salutare!
Eveline asa e cum scrii tu! Se "trag" din taicasau!
Mari multumesc! ceva kg in minus m-ar face sa ma simt mai bine.. dar sa fiu eu sanatoasa ca am sa le d-au jos!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
ancamak spune:
Buna ziua!
Andreea sa-ti traiasca finutul. Abia astept sa-mi dea si mie o veste buna fina mea.
Apropo de kilograme. La ultima cantarire indica 58 kg, dar eu simt la hainele stau ca pe gard pe mine.
Strumful meu aduce tot ce-i cer, stie sa intinda mainile ca sa-l imbrac, a mancat singur cu furculita dar la capitolul vorbit suntem cam puturosi. Ciudat este ca pana sa faca un an era vorbaret.
Mami cu Andrei Ionut
poze
camisv spune:
Buna fetele,
srau putin si ma duc sa culc copilul, ca bai a mancat. I-am facut piure de brocoli cu ou si i-a placut ... aveam ceva emotii, ca nu i-am mai facut "ciudatenii" de cand era bebelus.
Anca, las ca-si da el drumul ... unii vorbesc mai tarziu, important este sa te inteleaga!
Alynta, si eu vreau kg in minus , dar parca imi lipseste emergia pentru asta.
Andreea, ce bine ca te duci la cumparaturi de bebe ... si mie imi este dor
Just-me, poate ii dau ceva maselute
gata, caci m-a anuntat copilul ca a facut "caca" ...
Camelia,mami de Tudor (10/9/10)
eveline spune:
Ohooooo...ce-as vrea sa vad si eu un 58 pe cantar,,,,eheheeeiii, viseee....
mamica de Andreea Bianca(05.12.04) si Victor Darian(05.10.10)