PRIETENE FARA TITLU (81)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Nici la mine nu-i o mare tragedie...ca oricum in zona sunt mai multe scoli..totusi cea la care vreau eu sa merg nu e cea de care apartin..defapt eu chiar am facut in alta scoala cl. V-VIII iar acum il duc pe Nicolas la karate acolo... da' nu-mi prea place ca-i cam mizerie-dezordine si -s mai multi "mexicani" la scoala aia. Chiar ieri stand si asteptandu-l pe Nicolas sa iasa de la karate erau niste fete care asteptau sa intre apoi la baschet si nu mi-a placut deloc de ele.... Oricum te ia durerea de cap ce vorbesc copii astia despre sex si cred ca nu erau mai mari de clasa a VI-a . O bunica a fost asa de indignata de dezinvoltura cu care vorbeau ele fata de noi, adultii, ca s-a luat de ele.

Oricum ma mai gandeam la o varianta... sa vorbesc cu d-na logoped pentru la scoala unde facem Logopedie... imi place scoala, e mai departe de mama dar e mai in drumul lui Robertcand merge la serviciu dimineata. Si oricum asta-i cea mai buna scoala din sector.

O sa vedem... probabil daca ne distribuie calculatorul asta e...

LILIANA COSMIN ANDREI (28.01.2010) si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

www.dropshots.com/teonic" target="_blank">POZE

"Exista un singur copil frumos pe lume, si este al fiecarei mame!"

Mergi la inceput

INGRID - Faza asta cu "separarea pe sexe" e de la gradi. Cel putin prima lor educatoare asa ii punea.. fete la fete, baieti la baieti. Sincer nu eram de-acord. Cea tanara i-a pus o fata, un baiat... sa-i mai stapaneasca un pic pe baieti. Este adevarat ca Nicolas este foarte apropiat de Maria... iti dai seama ca el decand s-a nascut a fost tot cu ea.. cam ca fratii. Culmea ca se inteleg si bine se joaca frumos impreuna de-a ORICE si cu ORICE.
Intr-un fel e mai bine ... ca ea este mai responsabila... daca ar fi sa vina singuri de la scoala.. ma bazez pe Maria ca fiu-meu e mai aerian (zic eu... ).

MONI -pai iti dai seama ca cei ce sunt pe liste au dat deja ceva mai mult sau mai putin acelor invatatoare. Da' oricum asta nu le garanteaza locul in clasa. Ce fac daca au adunat prea multi pe liste..clar trebuie sa ii repartizeze in alte clase...ceea ce am auzit ca s-a si intamplat in anii anteriori. Asa ca...pe bune daca imi bat capul. La un moment dat ma gandisem chiar sa depun dosarele la mai multe scoli si sa ma decid la toamna unde merg...in functie si de unde ar fi acceptat... oricum "raza de actiune" e aceeasi...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Uf vad ca cu ciclul se poate si mai rau Ca norocul ca s-a domesticit aseara si peste noapte am rezistat eroic cu doar 3 ob-uri maxi.Eu folosesc mini,normal ,iar pe maxi astea doar de vreun an le-am inaugurat si nu imi erau necesare in fiecare luna,doar uneori.
Inainte de a se potoli mi-am pus tampon cu aripioare si dupa ce m-am trezit de vreo doua ori inundata ,am ajuns de am cautat prin casa vata ca sa imi pun peste tamponul ala,asa am dus-o vreo 2-3 ore ... de-aia ma luasem de cap

Cu scolile chiar sunt curioasa daca e asa ,dar eu pun pariu ca daca asa o fi, or sa il linseze unii pe cel ce-a dat directiva asta . Sau il iau prin invaluire si-l tapa direct cei de la putere,ca si aia au copii si precis vor numai la scoli de elita

Noi imediat mergem la gradi cu tortul,la 12,30 cand termina de mancat pranzul.
INGRID trei cafele? Io am baut doar jumate dintruna pana la ora asta.

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Era cam liniste in zona si m-am dus in dormitor sa vad ce face Tudor.Ce credeti??? Sta pe un scaunel,pe noptiera e cartea aia cu cateva pagini de puzzle si s-a apucat de face singur!!! Cu ocazia asta mi-am amintit ca in timp ce scriam mai devreme un mesaj a venit cu cartea aia si mi-a zis "uite ce am facut",eu am zis din obisnuinta "f. bine,bravo,f.frumos" ... nu mai stiu exact,dar el cred ca facuse singur un puzzle din ala din 6 bucati si venise sa imi arate!

MONI cu DIANA (01.01.2006) si TUDOR (14.08.2009) www.dropshots.com/DIANATUDOR" target="_blank"> POZE
"10% din viata este rezultatul a ceea ce ni se intampla, 90% este decisa de modul in care reactionam la ceea ce ni se intampla"

Mergi la inceput

Si-al meu pitic ba sta pe langa mine, ba se duce la el in camera fie sa mazgaleasca cu carioca pe caiet, fie sa se joace cu trenurile in vreme ce ii ruleaza DVD cu Thomas.. e mare pasionat..stie toate trenurile cum le cheama . Pe mine m-a pus sa-i pun si un Cd cu muzica in sufragerie.. asa ca ascult muzica pentru copii iar el se zbenguie pe-aici si mai face niste cuburi.

Bravo Tudor ..pentru puzzle! Eu cam evit sa-i dau d-astea de hartie pt ca daca prinde un coltisor ca se desprinde imediat rupe din piesaasa ca deocamdata are doar 2 de-alea de lemn, cu maner..si pe-alea le frichineste.

INGRID- ca uitasem... pai eu sunt balena esuata mai.. tu ai 60kg si vrei sa mai slabesti? Pai eu am tot 170cm da' am 67kg.. daca mai dau 2-3 kg jos mi-e de-ajuns.. nu vreau mai slaba ca ma stiu cum arat si nu-mi mai place asa. Oricum la mine problema cea mare ramane..burta..da' n-am cum sa scap de ea decat cu operatie.. NO WAY...brrrr...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele.
Sa vin cu urarile din urma.
LA MULTI ANI CLARA si MARK!
La MULTI ANI EMMA!
Eu ma pregatesc pt un examen si chibitez steril de pe marginea "evenimentelor". Dar nu despre asta vorbim.
Moni, citisem vestile cu tine. Iar acum o ai si pe asta cu hemoragia. Tare dubios. Or fi efecte secundare de la tratamente? Nu mai stiu ce sa zic. Io-s asa lunar, dar nu dupa o saptamana! Adica eu 3-4 zile nu ma misc fara extern+ intern maxi. Oribil. Si uneori si asa am surprize (luna asta de exemplu). Si io m-am defectat mai rau dupa Tavi, dar mi se pare oarecum normal. Insa la tine trebuie investigat musai.Moni, Tudor face puzzele? Fain!
Ingrid, de inlocuit baletul, n-am inlocuit. Probabil ceva cursuri de actorie/arta dramatica la anul in toamna. Ca-i amatoare domnisoara. Si sper sa-i duc la inot in martie. Ana nu pare deloc genul sportiv, nici artistic. Acum sportul tb incurajat, musai. Macar pt sanatate.
La noi cu scoala e clar: la noi in sat.
Hai ca ma duc la treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miraklucker spune:

LA MULTI ANI EMMA cu intarziere, sa cresti mare frumoasa si sanatoasa!

.....eu imi trag sufletul. imi facui o cafeluta si astept sa se coaca checul. Vreau sa ma duc dupa masa sa-i fac o vizita babei de la care am cumparat casa. I-am luat o orhidee in ghiveci si am facut un chec. sper sa fie acasa si sa aiba chef sa ma primeasca ca nu am sunat-o. E ziua mea libera, dar iarasi nu am reusit sa fac nimic. m-a luat asa o durere de cap.........am baut un algocalmin si parca m-am mai dezmeticit putin.
copii sunt la scoala, e singura dupa amiaza cand au toti.

.........anul acesta stam si noi pe ghimpi din cauza de scoala. Cred ca v-am spus ca directorul scolii ne-a sunat personal sa ne intrebe daca nu vrem de acum de dupa vacanta de Craciun sa mutam deja copii la scoala cealalta. Si eu nici nu anuntasem oficial mutarea. nu sper sa tina cont de dorinta noastra de a ramane copii aici la scoala. Vom stii pe la primavara mai multe dupa ce se fac impartirile. Nu e mult mai departe nici cealata scoala dar trebuie sa treaca o strada mai circulata, si daca sunt deja aici de ce sa-i mute??? De Seline ce sa mai zic ca ea inca nu a inceput!!!!!!!! vom vedea.

eu visez la primavara. abia astept sa vina. Mi-am comandat o grmada de seminte de flori. Mama mi-a cumparat si ea 20 plicuri de flori si legume. abia astept sa-mi fac gradinuta. Ce-mi trebuie si mie in plina iarna!!!!!!!!!!

Mergi la inceput

Am venit si io p-aci cu o cafea,ca imi pica ochii in gura de somn Mai ales ca am si bagat in mine o farfurie cu spaghetti - azi am facut d-alea cu ulei de masline+ceapa+bacon+mazare+suc de rosii (normal se pun rosii decojite din conserve) Astea se fac cu "melci" ca mai intra boabele de mazare in ei,dar n-aveam decat spaghetti,bine fu si asa.Iar mazarea am luat-o direct din congelator si am fiert-o impreuna cu pastele Azi-noapte m-am culcat iar pe la 2,ca numai asa apuc si eu sa citesc.Pe la ora 1 mancam iar de zor

Dar sa va zic de gradi.Am avut un tort f. mare de 3 + kg si l-au topit pe tot - jumate din copii au mai cerut o portie (erau doar vreo 18 prezenti).Dar am trimis si la educatoarele de langa,administratoare,asistenta etc.Chiar a fost bun,cu ceva fructe si o crema nemteasca zice-se,era acrisoara,parca cu gust de lamaie.Si piscotul pufos si insiropat L-am dus cu noi si pe Tudor sa il mai acomodam cu zona si cu ocazia asta bine ca aflai ca trebuie inscris urgent ca deja sunt pe finish locurile Eu nu-mi faceam probleme ca doar ne cunosc toate ,inclusiv administratoarea.Dar cum gradinita are cresa,au aia prioritate,iar zilele trecute a zis educatoarea ca au mai venit la ea din afara vreo 4-5 sa inscrie copiii! Deci maine ma prezint cu cei 50 de lei pentru inscriere,cu certificatul de nastere si fisa,ca ce e sigur e sigur.Tudor lipit de mine la inceput,abia mai tarziu a inceput sa vorbeasca cat de cat,dar era cat pe ce sa o dea si cu bata in balta! Eu ma mai prosteam cu Diana acasa si le imitam pe cele 2 doamne + 2 ingrijitoare - spre marea ei distractie.Azi stateam pe un scaunel,el in dreapta mea,doamna cea in varsta in stanga mea,mancand tort,cand numai ce-l aud pe Tudor:" Cum face doamna Lenuta?" si face o mutra asa cu bot+obrajii umflati de mi-a picat fatza,ca norocul ca era galagie si nu l-a auzit/inteles,plus ca nu i-a vazut fatza N-am stiut cum sa schimb mai repede vorba sa ii distrag atentia.Sper sa uite de faza asta ca altfel am pus-o

BRANDUSA sa stii ca si eu m-am gandit daca n-o fi efect advers,dar n-am gasit nimic si chiar am cautat in mod special - si in lit. de specialitate si pe forumuri,nici urma de legatura inhibitor Braf - ciclu menstrual.De toate celelalte efecte pe care le-am mai avut stiam de dinainte,din cate am tot citit.Dar de investigat clar trebuie investigat,am si facut-o in HU,dar continui.Deocamdata la CT/eco se vazura doar chisturile (foliculii ovarieni) ,la eco la dr. mea de fam. la fel a zis ca folicul e ce se vede.Ginecologul din Hu a zis ca-s in regula si daca n-as avea partea cu melanomul,as fi super ok dpdv ginecologic,doar ca daca il am ... trebuie sa mai merg periodic la control.Mersi,asta stiam si io

Hai ca trimit o tura si revin ... am terminat aproapoe cafeaua si tot somn imi e si am o gramada de treaba

Mergi la inceput

Mai eu cred ca-i ceva..in atmosfera...am senzatia ca ma doare capul...da' defapt nu e chiar o durere...e o apasare ceva... si ieri m-am simtit la fel.Somn nu imi este desi m-am culcat pe la 2 noaptea si m-am trezit la 7:30 (cam greu..). Am baut doar un capuccino. Cosmin a bagat o tura cam mica de somn.. 2 ore.Acum sta linistit ca a vazut un desen cu Pony si l-a atras.

MONI - ditamai tortul mai..Sa va fie de bine. Si noi l-am planuit pe cel pentru Cosmin. Ma apuca frica... vreau sa fac acasa. Cosmin nu sta singur in locurile de joaca si decat sa-l pazesc la bile... mai bine sa stea acasa sa se joace printre restul copiilor. Cred ca va fi un mare balamuc... acum sa vedem pe cine invitam... Deja am primit intrebari in legatura cu ziua lui.

MIRA -si eu ma gandesc cu drag la primavara..da' sper macar sa avem si noi un pic de iarna=zapada... chiar e urat asa...si nici pentru plante nu e ok ce se intampla acum. Si eu am reamenajat o parte din gradina si sunt curioasa sa vad daca ies bulbii pe care i-am plantat. Abia astept sa ne pui poze la vara cu floricelele tale si cu recolta de legume. Vizita placuta la "baba"

Mergi la inceput

N-am mai rezistat ci m-am intins "un pic" in pat,dupa care am adormit tun Am mai apucat doar sa ii pregatesc Dianei hainele pentru cursul de dans-sportiv de azi.
BRANDUSA am vazut ca mai "chibitzezi" . Husbandu' in schimb e activ, profita ca Palatul copiilor e chiar langa primarie si deci daca il vedeti cumva la TV la miting ,sa stiti ca e acolo fiindca o asteapta pe Diana ,se baga si el in seama.
Ma intrebai de Tudor si puzzle. Da le face deja de-o vreme pe-alea de 6 bucati,dar nu pot zice ca le face de fiecare data instant,sau macar in viteza.De vreo doua ori l-am surprins facandu-le repede,alta data se mai chinuie cu ele,sau chiar mai cere ajutor.Eu nici n-am mai prea stat langa el ,desi mi-am propus,dar am vazut ca a mai chemat-o pe mami sa il asiste (mami care se autointitula "tantalaie" in domeniu si chiar asa si e ) Ce fain ca vrea Ana la cursuri de actorie! Si la noi la palat sunt, dar Diana n-a vrut.
LILI macar Cosmin invata treburi baietesti de la Nicolas,dar al meu ... dezbraca papusile (cum nici Diana n-o facea,ca ea le coafa predominant).Si eu ma mir ca stie si Tudor tot felul de personaje de la desene animate de care eu una n-am auzit ... Diana habar nu le avea la varsta lui, ca nu se uita la TV,dar acum se mai uita si automat si Tudor prinde tot.Ziceai de burta,daca faci "abdomene" nu scapi macar partial de ea?
MIRA si la voi stres cu scoala Cu semintele ce faaain, si io vreaaau,dar anul asta nu stiu ce-o mai fi,nici daca se mai merita sa investesc in seminte,ca daca e tot asa seceta si nu stam acolo ... varza.Oi vedea.
Am vazut ca mi-ai trimis mail dar am picat la inainte de a apuca sa iti raspund.
Mai am si de descarcat ceva poze-filme.Nu mai zic de lucrat,azi am cam ratat.Faza e ca inca imi e somn mi-a mai facut pofta si Lili de niste capucinno,nu stiu daca am p-aci,dar merg sa scotocesc .
INGRID ai fost la radiografie azi?

Mergi la inceput