retur/schimbare combina frigorifica
Tocmai mi-a venit cadoul mosului: o combina frigorifica LG GB5135PAW care a costat aproape 2500Ron de la un magazin mare de electrocanice si electronice.Am despachetat-o, am lasat-o 3 ore sa se acomodeze cu noul mediu- in manual nu zicea nimic de asta, doar ca dupa instalare s-o bag in priza.A functionat corect 45 de minute, dupa care s-a auzit un zgomot ca de bormasina care venea dinspre combina frigorifica.Am scos-o imediat din priza, ocazie cu care am constatat ca peretele despartitor dintre congelator si frigider este fierbinte, la fel si peretii laterali, la acelasi nivel cu peretele interior.In ce conditii se face returul sau schimbarea produsului? cei de la magazin ne trimit in service, ori eu nu vreau o combina defecta si reparata dupa nici o ora de functionare, combina pe care am dat si o groaza de bani, o combina care promite sa creeze o gramada de probleme in timp.As dori trimiteri la articole din lege. MultumescDianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro
Raspunsuri
Androix spune:
Nu stiu sa-ti dau trimitere la lege, poate totusi intra cineva si scrie. NIci eu nu am vrut o masina de paine care s-a stricat dupa 3 utilizari asa ca astazi mi-am cerut banii inapoi de unde am cumparat-o. Stiu ca ei incearca sa scape de tine trimitandu-te in service dar daca nu vrei s-o repari stiu ca exista o perioada de gratie in care iti poti cere banii inapoi.
Uite ce am gasit: http://www.avocatnet.ro/content/forum|displayTopicPage/topicID_196141/LEGE-RETURNARE-PRODUSE.html
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Androix spune:
Nu stiu de ce nu-mi ia tot linkul. Pentru comertul on-line ai un termen de 10 zile lucratoare in care poti returna un produs si sa primesti banii inapoi fara sa invoci niciun motiv. Atat ca transportul produsului inapoi se face pe cheltuiala ta. Trebuie sa existe ceva si pentru magazinele fizice.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
adialex spune:
am patit-o si eu cu masina de spalat vase;am primit-o cu o piesa rupta, si pentru ca nu am montat-o atunci pe loc de fata cu cel care a livrat-o , a trebuit sa merg in service; si nu folosisem masina deloc; ideea lor a fost ca am semnat pentru primire, si trebuia sa verific atunci pe loc, sa o montez si sa-i fac proba; dar nu mi-a zis nimeni asta la livrare;
nu prea ai ce face, eu stiu ca am facut un scandal monstru atunci la firma respectiva, am anuntat si apnc-ul, tot degeaba; am asteptat 3 saptamani sa vina cineva sa schimbe piesa;
eu am scris si atunci pe forum, au fost multe raspunsuri , cauta subiectul poate il gasesti si gasesti si un raspuns care sa te ajute;
succes!
dianad spune:
N-am luat de la domo, de la concurenta. Au zis ca pe 30 ne trimit alta combina, dupa multe insistente.Sa vedem ce va iesi.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro
dianad spune:
Multumesc pentru raspunsuri.Azi n-a mai avut sotul rabdare. A luat o lanterna, a intors combina, a bagat-o in priza si a vazut ca o aripa a ventilatorului atingea grilajul carcasei exterioare. Apoi cu o surubelnita a tras de acest grilaj. Foarte putin. Acum avem o combina care functioneaza.DianaD & Alexandru 12 04 2006www.ghid-az.ro