Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***379***
Raspunsuri - Pagina 4
AlexAndra_81 spune:
Neata tufete!
Ina, mie imi place si modelul si imprimeul rochiei, atata doar ca eu nu prea risc sa cumpar haine online ca nu stiu cu ce ma trezesc acasa si plus de asta nici cu marimile nu prea ma impac.
Cat despre pat eu am comandat o aparatoare care se lasa in jos de tot, dar eu prefer sa o scot in timpul zilei ca sa-i fie fetei mai usor sa se urce in pat si sa nu se incurce in ea
Novus, eu zic sa-ti iei ceva cu care sa te simti tu bine, ca si asa o sa stai dupa Ada si nu ca o doamba la masa
Amalia
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui AlexAndra_81 Novus, eu zic sa-ti iei ceva cu care sa te simti tu bine, ca si asa o sa stai dupa Ada si nu ca o doamba la masa Amalia |
Pai de aceea nu am vrut rochie sau ceva mai sofisticat, dar totusi ceva mai in ton cu evenimentul
In fine, m-am linistit si abia astept sa plecam !!
Oare sunt reduceri deja pe afara ?
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui novus
Pai de aceea nu am vrut rochie sau ceva mai sofisticat, dar totusi ceva mai in ton cu evenimentul In fine, m-am linistit si abia astept sa plecam !! Oare sunt reduceri deja pe afara ? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
sigur sunt, daca nu, mergeti la outletul ala mare de langa Budapesta si sigur te lipesti tu de ceva
Amalia
inapreda spune:
Novus, si eu votez pentru blugi!
Alexandra, si mie mi-e groza de...marimi, la shoppingul online; azi vara m-am trezit cu niste sandale care parca erau schiuri si madama de la care le-am luat se jura ca sint numarul eu si ca nu stiu eu cit port In fine, sa speram ca o sa gasesc la Denny ceva sa-mi placa.
Ilinca ce patishi? De ce n-ai intrat ieri de loc?
Pisigri, te vizita Moshul?
Anamariame, ti-a trecut supararea? Ne arati ce ti-ai cumparat de Rev?
Bianca voi ce faceti de Rev? De fapt, intrebarea asta e pentru toate tufetele care inca nu au spus.
Floric, unde esti???
Mada, tu pentru ce tinuta ai optat?
AlexAndra_81 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui AlexAndra_81
sigur sunt, daca nu, mergeti la outletul ala mare de langa Budapesta si sigur te lipesti tu de ceva Amalia |
http://www.premieroutlets.hu/?lang=en
Amalia
novus spune:
Inapreda, a propos de mosul buclucas tie pana la urma ti-a venit avizul sau te-ai dus la posta ??
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Ilinca_M. spune:
Bongiorno.
Am scris si io azi-noapte de pe telefon (ca Phiphi nu se dadea culcata) despre "idealu' de berbantzi" si ca de obicei de pe mobil, nu s-a transmis nimic. O fi vreun semn sa tac din gura:)))
Cuscra, habar n-am ce sa zic de rochia aia fiindca io n-am imaginatie in privinta asta, adica daca ma uit la o rochie habaaar n-am cum ar arata imbracata. In orice caz mi se pare groaznic de scumpa, da' poate ca m-am obisnuit eu cu haine de la outlet sau de la reduceri.
Azi ar fi implinit Manole 11 ani. In decembrie era ziua lui taica-meu, a lui Manole si 6 luni de cand a murit maica-mea, va dati seama ce "luna cadourilor" pentru mine.
Sa nu uit sa scriu si eu in lista ce am primit. Da' cand se deconspira toata treaba? De pachetele lui Novus si Pisigri s-a mai auzit ceva? Inapreda, tie ti-a venit aviz pana la urma sau ai mers tu la poshta?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
inapreda spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Inapreda, a propos de mosul buclucas tie pana la urma ti-a venit avizul sau te-ai dus la posta ?? www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
A venit avizul; doamna de la posta a spus ca la posta centrala a sosit simbata iar la oficiul 1, de abia ieri si ca ei sint fooooaaarte operativi
inapreda spune:
Ilinca, cind ma apasa dorul, eu ma gindesc ca "lor" le e si mai greu decit noua si ca, singurul mod in care ii pot face sa se simta mai bine e sa fiu eu...bine; pentru...linistea lor.
Ma interesa daca voi considerati ca rochia aia -care, a-propos e tot de la un outlet - se potriveste cu mine si cu butucii mei; ati vazut ce schiloada e manechina aia!
Mai spune-ne o data care sint gagiii "bine" dupa suava-ti opinie