Bul. de ian.feb 2012(45)-Bv.Iaura,Alice,Tony,Alina

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nu-i vorba de frica de mers la doctor, ci de faptul ca nu vreau antibiotice!prefer ca al meu corp sa lupte cu "boala".

Rebecca e ok-dupa occilo se simte peefect-au disparut si secretiile nazale.acum are alta buba-i s-au inrosit urechile inauntru-nu in ureche(canal) si pe lob in interior-se tot scarpina..i-am dat cu spirt si cu niste crema Fuicidin pentru iritatii pe baza de hidrocortizon.daca nu dispar-maine la doc si cu ea!cand se aduna....se aduna toate!

si eu ajung la doc-azi dupa amiaza-sau cel tarziu maine dimineatza!

si eu am contractii dureroase cateodata si uneori "mi se pare ca am o presiune in vagin....ca si cum "Ceva" vrea sa iasa, sa se rupa..etc!ce-o fi-nush!

34+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Referitor la simptomele din ziua nasterii: eu nu am avut nimic toata ziua, pana la ora 7 seara cand s-a rupt apa fara nici o durere. Abia dupa vreo ora au inceput primele contractii, vagi. Pe la 9 jumate au inceput cele adevarate, iar la 12,06 era bb afara.
Colul poate fi un indiciu f bun, insa depinde de fiecare corp, pt ca eu aveam dilatatie de 2 degete de la 33 sapt. si am nascut la 38+6.

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Ma inscriu si eu la presiune si intepaturi in vagin

Bianca ALEXIS-ARIAN (5/01/2009) si cu 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

MihaelaRadu....eu as opta pentru

IRIS MYRA NICOLAU

34+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

Alinush felicitari , sa fie bebe sanatos si mancacios
Noi am venit de la doctor avem 2900 gr , am facut si testul de stress la care stam bine , ne mai vedem pe 16 ianuarie ...
Matza ma bucur k esti bine si k ti-ai gasit un dr bun si dedicat
SOPHIA _M unde umbla k nu a mai intrat de mult
Alina contractii am si eu dar nedurerose iar knd simt durere iau nospa iar tratament cu gynipral o jumate la 12 ore

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Mihaela, din pacate nu mai am nimic ascuns prin tolba.
Sunt destul de obosita si greoaie si am avut si emotii din cauza minunatei doctorite care m-a lasat balta si acum astept cu nerabdare sa vad rezultatul analizelor.
As dormi mereu si sunt cu fundul in sus si am si nasul infundat. Nu sunt cutra astazi dar nu ma simt grozav mai ales ca mi-e din ce in ce mai greu sa vin la birou.
De pe 3 insa o sa fiu in prenatal si o sa ma odihnesc si eu desi mai sunt multe de facut.
Si eu tot pentru Myra sunt

Nu a functionat niciodata sa am chilotii rosii, sa ard calendarul de anul trecut ca sa nu mai am anul urmator necazurile din trecut, nici clopotelul zdranganit si nici banii bagati peste tot. Cel mai tare an insa a fost cel in care am adormit de racita ce eram pe la 8 si am ratat petrecerea si m-am trezit la 2 si am mancat singura salata de beuf in sufragerie la ai mei. Nu am facut nimic dar mi-au mers toate din plin

+34

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

buna fetelor,

am tras chiulul cateva zile pentru ca am fost plecati de sarbatori si cand ma intorc nu mai fac fata sa citesc vestile bune care apar despre primii bulgarasi.

felicitari mamicilor pentru bebeii grasuti!!!! sa va refaceti repede si sa aveti copilasi dragalasi, cuminti si mancaciosi!
ana...cum de ai nascut pe 26 si nu 27 cand erai programata?
tonirro avem deja exemplul sven care ne-a ridicat moralul tuturor...asa ca asteptam vesti bune si de la tine.

am vazut si pozele alina/olga. ce frumos ati petrecut de craciun! ce frumos ca aveti deja copilasii mari. abia astept si eu peste cativa ani sa ii fac surprize si sa ma mai bucur ca in copilarie alaturi de el.

lady...nici eu nu sunt fan pastile si in niciun caz antibiotice. asa cum zici si tu prefer sa las organismul sa se lupte putin, apoi daca vad ca are nevoie de ajutor bag cateva pastile. insanatosire grabnica!
lexi...imi pare rau ca te simti asa acolo. se stie ca nu fac parte din cei mai primitori oameni, dar sunt convinsa ca ai avantaje si dezavantaje atunci cand locuiesti intr-o tara straina. asa ca incearca sa vezi partea plina a paharului.
bulinutza...doamne prin cate treci si tu. hai ca mai e putin.
alina ...tu esti destul de aproape de dpn. cred ca ar fi indicat sa nu mai faci atata treaba. mai multa odihna.
aerilian ma bucur ca te simti bine si ca tratamentul a dat roade.

mai avem cate ceva de spus, dar revin mai tarziu.

oricum trebuie sa fiu cu ochii pe voi ca sunteti tare pline de surprize.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Am facut supa, dar nu m-am obosit. Oricum, de stat nu stau bine nicicum..nici in picioare, nici pe scaun/canapea, dar nici intinsa.. Si am niste bufeuri.. Si o stare ciudata, asa de slabiciune, de moleseala, nu am chef de nimeni si nimic..nici macar sa ma pupe Sara..

Matza, cum se numeste dr ta?
ileana stai linistita, ti-am zis eu cu emotiile astea treb sa ai grija.. Oricum cand va fi ceva iti dau sms, ok?

Tocmai am vorbit cu prietena mea care a nascut acum 2 saptamani si..i-a venit deja ciclu.. Nasol.. Si alapteaza exclusiv la san. mie mi-a revenit dupa 7 luni jumate. Si sper sa ma tina asa mult si acum, ca nu ii duc dorul deloc...

Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

lady vroiam doar sa-ti spun ca nici eu nu sunt de acord cu pastilele mai ales antibiotice mai ales in sarcina insa uneori e mai bine sa le luam decat sa stricam altceva iar eu cred ca ar trbuii sa mergi la doctor si sa iei antibioticul pe care sigur ti-l va prescrie.

In alta oridine de idei eu simt nevoie sa merg la contro am impresia ca stau si stau a prost trebuie sa vad colul si bebelul daca e ok asa ca ma duc sa ma fac fresh ca la 16 am programare.

38+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare frumoaselor,

Alinush felicitari!!!!! Bine ai venit bebe Ioan Stefan!!!!
Altesa: dupa aspectul colului nu poate sa iti spuna 100% sigur ca nasti sau nu in urmatoarea perioada.
Ligia: feligitari pentru vestile bune
Mihaela: mie imi place Gloria, dar nu merge foarte bine cu Iris. Urmatorul pe lista e Myra. Nu am apucat ieri sa o intreb pe Iaura de nume, dar maine la pranz merg sa le vizitez si va spun si numele pisicutei de Iaura. Daca ai zburat cu Tarom, ai fost in avion cu al meu cumnatel . L-am pus sa se uite dupa o graviduta frumusica
Matza: ma bucur ca ti-ai gasit medic potrivit si ca gaza e bine la eco. Restul trec si se rezolva, o sa vezi
Cristina: cred ca depinde de fiecare in parte. Carinei i-a cazut primul dinte dupa 6 ani. Acum la 9 ani a schimbat incisivii (toti 8) si se clatina un canin de jos si un molar de sus.
Lexi: Mariei ca e curajoasa si scoate dintisorii singura. A mea nu ar face asa ceva nici platita . Te rog incearca sa ignori lucrurile negative din jur. Gandeste-te doar la momentul intalnirii cu a doua printesa, la fericirea Mariei cand isi va vedea surioara, la fericirea lui tati cu cele 3 minuni ale lui.
Alina: eu zic sa stai mai cuminte daca vrei sa mai stea bebe o saptamana cel putin.
Alice: esti o minune de femeie .
Anne: inca putina rabdare Nu e usor, dar e mai bine asa.

Noi am reluat sirul amenajarilor si ne-am (sotul s-a) apucat de camera lui Toma. Sper ca in 2 zile e gata.

Noaptea trecuta m-am trezit de mii de ori - dupa max 15 minute pe o parte ma apuca o durere de spate cu tot cu picior de imi venea sa urlu. Si asa m-am rasucit ca o clatita de pe o parte pe alta .

Va pup si aveti grija de voi,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 32+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput