Bul. de ian.feb 2012(45)-Bv.Iaura,Alice,Tony,Alina

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

georgia, asa e, sterilizator iti trebuie oricum. eu il am pe cel electric de la tommee tippee. la Sara am avut doar unul de microunde. Termometru: eu sunt pt cele digitale, cu cap flexibil 9se pot pune in gurita, la subrat sau rectal). Forfecuta nu am sterilizat-o niciodata. de fapt tot timpul i-am taiat unghiile cu forfecuta mea ascutita... N-am reusit niciodata cu unghiera sau forfecuta cu varf rotund... Dar nici nu am taiat-o niciodata
prin ce firma ai comandat caruciorul???

Noi am vazut cateva carucioare care ne-au placut, dar scumpeeeeee...Si zau ca nu inteleg rostul...
Asa ca ne-am decis sa comandam in afara, dar nu prea mai am timp sa astept...Asa ca as vrea sa gasesc o firma care sa mi-l livreze in max 1 sapt-10 zile...din UK...

Alina 37+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Anca, stai linistita ca nu e asa rau cand iti recolteaza secretia pt streptococ. Si mie imi era putin teama, dar a fost ok.

Alina 37+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_cls spune:

Fetelor, care ati nascut natural sau care intentionati sa faceti asta, vreau sa va intreb dc ati facut/inceput careva exercitii Kegel sau masaj perineal...?! Va

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

mie mi-a promis o amica sterilizator si pompa de san dar uite ca nu m-am gandit sa iau suzeta, bibe si streilizatorul la spital
cu cadita nici eu nu stiu ce sa fac. Prietena mea imi spunea ca aia mica a ei nu a vrut deloc in cadita, facea ca toate cele si pana s-a mai marit a spalat-o la chiuveta cu dusul si ii placea la nebunie piticei.
Dar ma gandesc eu asa, astia la neonatologie nu au sterilizator? ca doar dau si ei hrana la bebei cu bibe
eu aseara am batut recordul, am dormit doar o ora si jumatate .. m-am perpelit toata noaptea. Fetele care ati mai facut dexametozona .. aveti idee, are ca efecte secundare si insomnia? ca sa nu mai zic ca pitica a jucat fotbal toata noaptea (ca niciodata ) si a sughitat -- de asta ma gandesc sa nu fiede la dexa ca tocmai facusem pe la 8. Mai am un de facut saptamana viitoare dar o voi face mai de dimineata.
Abia astept sa merg la dr sa vad cat a mai crescut piti a mea!
Hai ca m-am intins cat casa poporului!

in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

anto initial am vrut sa mi-l aduca nasii din strainezia dar e maree cutia si costa mult la excedentul de bagaj..asa ca ..am comandat de pe babystuff (cel recomandat de tine) cred ca am mai scris ca ne pregatim de comanda ..daca vrei ma interesez sa vad daca te pot lipi de comanda mea (asta in eventualitatea ca vrei ceva de la MC UK)..dar mai devreme de 18.01 nu vine comanda
mie mi-a placut , si ca dimensiune (noi avem o toyota hatchback ,si a trebuit sa fim atenti sa ne incapa in portbagaj , si ca landou (e usor de dus) si ca pret vs calitate

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

danezza , mie sincer mi-e greu sa cred ca la spital le starilizeaza bibe si suzeta ..sincer iti spun ..poate spun io aberatii dar nu prea cred ..e munca multa mai ales ca trebuie sa aibe fiecare bebe bibe al lui si suzetica la fel ..

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

CAPITOL NOU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Ca sa ma linistesc si in cazul in care vreuna dintre voi mai este interesata, am comandat pompa de san manuala de pe www.all4baby.ro. Vad ca reducerea este substantiala si daca ma gandesc bine cred ca si sterilizator tot de la ei voi lua.
Daneezza, mama mea face periodic tratament cu dexametazona (evident pentru alte cauze...) si intotdeauna spune ca are o energie de nestavilit dupa tratament.Asa ca e posibil ca micuta sa fi fost "activata" de dexa...Cat despre sughit, am citit ca micutii nostri, pregatindu-se pentru viata de afara, incep sa faca exercitii de respiratie si se ineaca frecvent blegutii cu lichid amniotic.Si al meu sughite zilnic...

+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelaradu spune:

Aseara reusisem sa va citesc pana la sfarsit insa mi-a picat netul si nu am reusit sa trimit ce am scris.
Asadar:
Anda: am zburat cu Tarom, insa n-am observat nici un ardelean Cumnatelul a fost singurel sau cu sotie/copilas? In ceea ce priveste dormitul, cam asa se petrec lucrurile si in patul nostru: 15 minute pe-o parte pana imi amorteste soldul sau umarul, apoi 10 minute miscarea de rotatie si potrivire a pernei, 15 minute somn pe cealalta parte. In plus, avem pauza de pisu la fiecare 2 ore..
Matza: Ma bucur ca ai gasit pe cineva care sa te supravegheze in continuare. Si daca a fost atat de atenta la prima intalnire, cu siguranta ai castigat un doctor de incredere. Uite o sa te inveseleasca pana intri in prenatal.
Lady ma bucur ca Rebecca e mai bine. Multa sanatate si tie, sa treci cu bine peste avalansa asta si sa nu fie nevoie sa te internezi.
Multumim de vesti bune despre Toni si Iaura.
Silvia felicitari pt bebe care, se pare, ca a evoluat super bine in 3 saptamani.
Alina nu am luat caruciorul de la MotherCare fiindca am gasit ceva care ne-a placut ff mult in Romania si a fost un cadou de la parintii mei :) Ce pot sa-ti spun despre carucior (cel de la Mothrcare) e ca se strange tip umbrela, insa nu compact. E destul de mare si ocupa destul de mult spatiu in portbagaj..daca vrei unul gen ABC sau Quinny, cel de la Mother Care nu e nici pe deaprte atat de mic. Nu are landou sau scoica, ci doar scaunul sport, reglabil in mai multe pozitii. Daca nu l-am fi gasit pe cel din Ro, cu siguranta l-am fi luat pe asta, datorita rotilor; se manevreaza f usor.
Lexi la Bubulina Gospodina ta
Anahadasa pentru gemenasi sanatosi si mancaciosi. Multa sanatate
Acum merg sa dau o raita pe net caci dupa ce am citit pe aici, m-a ingrijorat greutatea pisicutei noastre

31+ cu pisicutza Iris
http://flowerspeaking.wordpress.com/

Mergi la inceput