Bul. de ian.feb 2012(45)-Bv.Iaura,Alice,Tony,Alina

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Citat:
citat din mesajul lui sara_

Imi imaginam ca voi tine copila cu mine in salon, sa o alaptez la cerere, iar acum am aflat ca bebelusii sunt tinuti la neonato, iar mamicile se duc sa-i alapteze dupa un program fix, la 3-4 ore iar noaptea 6 ore nu sunt alaptati deloc In schimb ii indoapa cu lapte praf si sunt sanse mari sa se obisnuiasca cu biberonul care curge usor si sa refuze sanul unde trebuie sa munceasca ca sa scoata colostrul. In plus colostrul e mult mai hranitor si sanatos pt nou nascuti decat laptele praf. Ma apuca , dar nu ma las o sa fac tot posibilul sa o iau cu mine in salon macar in timpul zilei.

cu baietel mare si 38+ cu zburdalnica
AMR 4 zile

nu e chiar asa e rau. Cu siguranta, daca stati in spital 3 zile atunci o sa pape bibic de 2 ori, deci nu sunt sanse sa se obisnuiasca cu el. Acelasi tratament l-am avut si anu'trecut la Rebeca si nu s-a obisnuit cu biberonul si nici nu stiu alte cazuri care sa fi patit asta dupa cele 3 zile de maternitate.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Neata,

Danezza: multumim de vesti despre Toni.
Ileana: Iaura e bine. Laptic spunea ca nu prea are.
Alina: n-am facut poza. M-am gandit ca e mai ok daca Iaura va posta prima pozuta cu fetita ei. Dar maine ajung acasa si sigur o sa o vedeti pe Flavia.
Lady: ioi scumpa. Nici nu vreau sa ma gandesc la cum te simti . Ai grija si ia tratamentul.
Sara: de cand tot vreau sa te intreb ce varsta are baietelul tau . Si Cari tot asa a urmarit sarcina cu noi si se minuneaza la fiecare noua achizitie
Lexi: eu cred ca asa este in majoritatea spitalelor unde nu cunosti pe nimeni si nici obiceiurile. Eu, aseara cand am ajuns pentru prima oara intr-o maternitate din Cluj (eu am nascut in alta prima oara) era ca lovita in cap - nu stiam ce sa zic, ce sa fac. Sunt convinsa ca daca ar trebui sa nasc acolo, ar fi ok si as trece peste sentimentul de insecuritate. Insa, la varsta sarcinii tale eu nu m-as incumeta sa merg la Bucuresti. Risti sa nasti pe traseu.
Felicitari Mariei si la cat mai multe praji facute de acum incolo.
Cristina: ai vazut ce frumos ninge?

Mie mai nou imi e greata in fiecare dimineata, la fel ca in primul trimestru . Din cauza ca s-a pozitionat cu capul in stomacul meu, am permanent o presiune nasoala in zona si cred ca de la asta imi e si greata.
Ar trebui sa fac cate una alta azi pentru noaptea de Rev, dar asa n-am nici un chef - poate ma apuca mai tarziu.

Va pupacesc,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 32+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

sara parca tu ma intrebai cum ma simt,ei bine mai energica ca niciodata si incep sa cred ca nu nasc in 2011 si cred ca trec in 2012 .

Chiar ma simt foarte ,foarte fresh oricand gata sa pun mana pe aspirator,sa frec niste geamuri sa calc as face de toate chiar daca e curat parca sunt mai vrednica ca inainte de ar ramane gravi

Cari si alte fete va auzeam ca nu puteti manca ei binemie imi vine sa mananc a prost ,chiar daca sunt satula si nu mi-e foame stau si ma gandesc la ce mai am in frigi

38+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Neatza, si eu pe aici

stau mai mult in pat, zilele trecute am fost la control la ginecologul de sector (un fel de protocol obligatoriu, niste tampenii) si de la drum si frigul de acolo cand m-a palpat aveam burtica de piatra. Nu a putut sa-si dea seama de nimic, nici pozitie, stare...in fine. aveam si tensiunea marita. Si ca sa ma incurajeze m-a intrebat tare suspicios daca bebe mai misca
Bebe al meu misca, de ce ma intreaba astfel de lucruri?

Cica sa ma duc si sapt viitoare...nu ma mai duc nicaieri. Doar la spital la dr cu care nasc si atat. ce protocoale tampite !!!!

Analize dau separat, ba la maternitate, ba la centrul asta local, ca ei nu comunica intre ei. Si de dcand am venit in MD dau analize din 2 in 2 saptamani. Cica stai in pat ca ai iminenta de nastere prematura, dar te obliga sa umbli aiurea pe drumuri.

Contractii am zilnice, si durereoase si mai putin. Intr-un din serile trecute am izbucnit in plans de durere. nu am mai plans de durere fizica din copilarie, cred...

Pe voi va doare jos in bazin cand faceti pipi? Eu am avut dureri toata sarcina asa, dar acum parca sunt mai mari. urina mi-a iesit buna, nu stiu de la ce o fi. Imi baga pe gat ca e de la uterul contractat si ca nu vreau sa ma internez...

Nu mai am incredere in nici un medic, mi-au pus tot raul in fata. Mie, care eram linistita si optimista legat de bebe si nastere.

Imi pare rau ca am izbucnit asa, dar nu mai pot. Nu stiu daca am facut bine sa vin sa nasc aici... sper sa-l mai tin pe bebe macar o saptamana.

poate imi trece starea de plangaceala.

va pup mamici frumoase si curajoase

gravidutza 36+ de bebitza Gruitza

A invata sa ne iubim pe noi insine este primul pas crucial in a invata sa iubim pe altii !!!

http://designartizan.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Cat ma bucur pt vestile bune despre fetita lui Toni, bravo lor!

Carina, si eu la fel, dar mi-a trebuit mult sa imi dau seama ca greturile din trim 3 si senzatia de amar in gura sunt provocate de o cauza mecanica, apasarea pe stomacul meu, dar la mine nu e capul bebelusului, ci tot corpul, ma apasa de ma zapaceste. Si medicul meu spunea ca e foarte sus pozitionat, la sarcina trecuta abia daca simteam o usoara apasare deasupra buricului, fetita statea ingramadita jos, acum simt lovituri de piciorus aproape de stern. Bine, cateodata mai coboara si simt o oarecare usurare, temporara, iar altadata daca stau pe dreapta in semi-culcat, greata mai dispare.

Altesa, mi s-a parut ciudat ce spui de parerile diferite ale medicilor despre colul tau. Unul dintre ei clar se inseala, dar indraznesc sa cred ca organismul tau va sti mai bine decat medicii cand sa declanseze nasterea. Cred ca ai mari sanse sa ajungi in 2012

Pt fetele care pot sa manance, bucurati-va si profitati, dupa nastere o sa ne agitam toate ca avem kg in plus of, parca totusi e mai bine sa iti cada bine mancarea si daca te mai necajeste cantarul, decat greata si apasare de luni intregi...

Mami de Andra (18.02.2006) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

cati, daca ma tin mai mult, cand merg la pish doare si la mine. Altfel, nu. Nu-ti mai fa griji inutile, o sa fie bine, natura stie ce face. Oricum am ajuns la 36 sapt, de acum nu mai apar complicatii la nastere decat in cazuri foarte foarte rare. Hai! Capul sus!

carina, si eu am o senzatie nasoala in stomac, imi vine sa vars mai toata ziua, stiu ca am ceva picioruse pe ficat si stomac si probabil ca d-aia. Nu mai am rabdare sa nasc mai repede desi stiu ca dupa o sa fie groaznic de greu.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010 si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

m'neata zanici
toni , doamne ajuta sa auzim numai de bine;danezza sar'na de vesti ?tu cum esti cu greturile?
matza , nu are sens sa te impacientezi ca femurul e cu cateva zile mai mic (pot fi atatea cauze obiective -de la eroare de masurare , pana la mostenire genetica -tu din poze nu pari de 1.90)..
anto , noi am ales carut asa:

http://www.mothercare.com/Mothercare-Trenton-Deluxe-Pushchair-Travel/dp/B004H26RVI?ie=UTF8&ref=sr_1_5&nodeId=180180031&sr=1-5&qid=1325239031&pf_rd_r=0DDB54SGS6D2FBCCWTET&pf_rd_m=A2LBKNDJ2KZUGQ&pf_rd_t=101&pf_rd_i=180180031&pf_rd_p=231490867&pf_rd_s=related-tab-3-5

la MC romania e 20mil comandat de afara cu tot cu comisioane si transport e 16mil
lady, sanatate multa si sa treaca balaurii
cati , mergi la medicul/medicii in care ai incredere,si ai grija de tine si de bebita
silvi , chiar ma gandem zilele trecute la tine uitandu-ma pe lista de gravidute ..la tine si la nicole, de care nu am mai citit nika

intrebare :ati cumparat sterilizator? eu as vrea sa iau la spital si suzeta si bibe pt bebeti ,dar nu le-am sterilizat si sunt intr-o mare dilema
aceeasi problema o am si cu termometrul de corp , caci nu stiu daca sunt bune alea de urechi/frunte ? are cineva?e bun sau da erori de numa?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Anda - ninsoarea asta mi-a dat insomnii. cine m-o pus sa ma uit pe la 11 pe geam? Atunci am vazut ca ninge si tot din jumate in jumate de ora ma sculam sa vad daca mai ninge. Pe la 2 cred ca am adormit. Copilasii au fost deja la sanius cu tat'su. Imi pare rau ca nu te simti bine, si ca nu te poti linisti si tu odata sa nu faci nimic.

Bulinuta - da chiar, de ce nu intri in prenatal?

Adriana - o sa fie greu, la inceput. Dar dupa ce mai cresc o sa fie atat de fain! Ai mei parca sunt de-o varsta, asa fain se joaca impreuna. Am si uitat cum e sa te roage copilul sa te joci cu el.

Cati - cum de te-ai hotarat sa nasti in MD? Am mai auzit cat de stresanti sunt dr pe-acolo. Zici ca fiecare sarcina e cu probleme. Nu am auzit nicio graviduta in MD sa nu aiba uterul contractat. (dupa spusele dr) Ai impresia ca fiecare sarcina e patologica acolo. Brrr...cat stres.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

39+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Sara - pacat ca nu au rooming-in la maternitatea unde nasti. Daca ti se pare insuportabil, cred ca poti cere oricand externare la cerere. Numa sa te simti tu bine dupa cezariana.

Altesa - vezi ca energia care vine nu se stie de unde si cum e semn prevestitor de nastere.

Lady - sanatate!

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

39+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mrg spune:

Altesa ma bucur sa aud ca esti energica si pozitiva,asta e un lucru bun!asa sa fii in continuare!
Aerlilian,imi place f mult carautul ales de tine...e superba si combinatia de culori...f elegant!!!
Anda,sper sa te simti bine si sa te3 bucuri de sarbatori!
Cati imi pare rau ca ai avut de a fc cu doctor tampit!Si mie mi s a inatamplat dar nu l am bagat in seama ca dc era dupa el nu tre sa plec din tara de acum 12 sapt. si tre sa iau diazepam si 3 no spa forte pe zi...Eu tot am plecat din tara si nu am luat ce zs el,decat no spa la nevoie.Ca atare l am si schimbat!Si era un dr bun,cunoscut in Buc!
Pup!Fug la masa ca i-e foame rau!

+31 sapt

Mergi la inceput