Bul. de ian.feb 2012(45)-Bv.Iaura,Alice,Tony,Alina
Raspunsuri - Pagina 17
danezza spune:
avem o prietena draga la Gravidute cu trombofilie care ne mai da vesti despre Toni:
fete dragi am vorbit astazi cu toni; micuta a inceput sa manance inca din prima zi, mananca 2-3 ml la o masa. de astazi incercau sa ii introduca lapte matern, sa speram ca il va accepta la fel de usor! a scazut putin in greutate dupa nastere, sa speram ca hrana o va ajuta sa creasca repede! respira singura, e o luptatoare!
toni isi revine usor-usor dupa cezariana, va multumeste tuturor pentru rugaciuni si gandurile bune! va tin la curent cu evolutia fetelor, va doresc tuturor toate cele bune!
in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
CristinaGoji spune:
Multumim de vesti, Danezza!Sa ne tii la curent! Toni - ma rog pentru voi sa fiti bine amandoua!
Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria
39+
"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."
Author unknown
aerlilian spune:
Alina, ma bucur foarte tare pt tot ce mi-ai spus.Speram foarte tare sa tre linisteasca cineva ca nu nasti acum...Inteleg ca aceasta anestezie de care zici tu e cea mai buna, asta mi-a recomandat-o si mie.
Alice, este superb ce povestesti tu acolo.Sunt asa de bucuroasa pentru tine...S-a discutat ceva de plecatul acasa?Anul nou il va gasi pe Raducu in patul lui de acasa si alaturi de surioara lui?
Carina, ne-ai dat super vesti despre Iaura.E firesc sa fie fascinata...ea se simte bine, are laptic?
Lady, esti ok?Ti-ai mai revenit?Micuta ta cum este?
+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
silvi23 spune:
Dragele mele burtici, chiar daca nu am mai scris vreau sa stiti ca v-am citit in fiecare zi.
in primul rand vreau sa felicit mamicile si primii bulgarasi de la noi din odisee, multa sanatate si recuperare grabnica si bulgarasi papaciosi si cuminti
Noi suntem bine, am trecut cu bine de o perioada cu multe ganduri si griji...pe la 34 sapt. la masuratori bebe era destul de slabut, avea 1996gr, dr a zis ca suntem in grafic dar eu am inceput sa ma ingrijorez...dupa masuratori eram in urma din nou cu aproape 2 sapt(care doar ce la recuperasem cu o luna in urma la masuratori),atunci am inceput sa ma simt vinovata ca am tinut postul craciunului si din cauza mea bebe nu se ingrasa...stiu ca as fi putut cere dezlegare de la preot sa nu mai tin dar sincer....mi-a fost rusine
Apoi au inceput noptile de nesomn din diferite motive, ba era nasul infundat ba erau gandurile si grija ca nu ma voi descurca cu bebe si ca nu ma simt pregatita ,acum mai nou sunt si racita si ma doare rau gatul de ceva vreme....nu imi place sa ma plang atata si din acest motiv am evitat sa scriu despre asta.
acum suntem mai bine, bebe are 2600gr la 37 sapt.,a coborat deja cu caputul in bazin si avem si colul moale, pacenta nu este imbatranita deci dr. zice ca mai avem pana la nastere, poate asa mai recupereaza si bebe la greutate
va pupacesc pe burtici si promit sa mai scriu de acum, imi propun sa gandesc mai pozitiv...desi ma cam iau emotiile deja
+37 cu
alina_anto spune:
Silvia Ma bucur ca ai scris! Sa stii ca mai multe mamici au avut "problema" asta cu greutatea bebelusului...de fapt stii, daca ne-ai citit. Bine ca sunteti bine. Cat despre griji, e normal sa iti faci. Si eu mi-am facut la prima sarcina, si imi fac si acum (doar ca mai putine). Dar ma bazez pe instinctul matern, care se naste in momentul in care dai si tu nastere puiului tau. O sa vezi!
Ma bucur sa aud vesti bune despre fetitza lui Toni Doamne ajuta sa ia rapid in greutate! Mititica respira singura pt ca a facut tratament pt maturarea plamanilor, nu-i asa? Sau nu mai tin eu minte bine? Ii transmit si eu lui Toni recuperare rapida si sanatate amandoura!
Anda O poza nu ati facut? Sa o/le vedem si noi.
Ma tot uit ce carucior sa luam..offf..suntem asa nehotarati si vreau sa fac comanda azi-maine...
Cel de la mothercare mi se pare prea mare. Mihaela, tu ti l-ai luat? Cum e?
Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
My_Lady0091 spune:
scrisem un mesaj nominal dar mi s-a sters.promit ca scriu altul maine
eu:sunt relativ bine.am fost la doc.mi-am pierdut toata ziua prin spital si medic familie.am sinuzita, conjunctivita si faringoamigdalita.sunt pe tratament cu antibiotic-7 zile.inhalatii...si tot tacamul.
va pup pe toate.
urmatoarele 2 candidate la nastere sunt:CristinaGoji si ALTESA.eu pe ele pariez!
apoi urmeaza sara_ cu jasemine.
despre celelalte fete din listuta...as crede ca ink@ deja a nascut!aly_k la fel.simona_maris....nush..iar rio2011....cred ca a nascut...asteptam vesti!
34+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
aerlilian spune:
Lady, asta numesti tu "relativ bine"? Nu-mi imaginam ca cineva poate raci atat de rau...Vai de ...rul tau!Sa-ti urmezi tratamentul ca sa te vindeci repejor.Sanatate multa si sper ca Rebecca e bine!
+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
My_Lady0091 spune:
Nu am racit.am luat un virus care mi-a declansat toate astea.
nu am nimic la plamani.chestiunea se invarte in zona-sinusuri-nas-ochi-gat-amigdale-gingii-limba.
"pai relativ bine"-nu tre' sa mai mai plang.tre' sa fiu puternica..sau prea mult "behait pe la baie expectoratiile si nesomn..m-au incarcat
oricum de la atata tusit am reusit contractii performante la muschii burtii si uterului
34+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
alina_anto spune:
Lady, sanatate!
Maine ne-am facut programsa "vizionam" cateva magazine de carucioare si apoi ne hotaram ce si cum...
Merg la nani, noapte buna!
Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
sara_ spune:
Cristina, m-a amuzat fetita ta, scumpa de ea
Baiatul meu e nerabdator sa-si vada surioara, a trait alaturi de noi fiecare moment al sarcinii, urmarea pe net evolutia pe saptamani a bebelusului inca de cand era cat o samanta de mac, apoi de susan...., azi mi-a aratat poza unei ecografii (o are in tel lui) de la 7 sapt si se mira si el cat de mica era si cat a crescut.
Silvi, nu-ti face griji in legatura cu greutatea bebelusei, si a mea la 37 sapt avea 2700g. Sper sa avem peste 3 kg la nastere, mai avem putin.
A trecut atat de repede timpul..., o sa-mi fie dor de burtica, dar abia astept sa-mi tin fetita in brate
Altesa, cum te mai simti?
Lexi cu ce te-au suparat cei de la spital? Nici in ro nu sunt mai dragastoase cadrele medicale sau sunt dragute conditionat. Si eu sunt dezamagita de ce am aflat abia acum despre politica spitalului unde nasc. Imi imaginam ca voi tine copila cu mine in salon, sa o alaptez la cerere, iar acum am aflat ca bebelusii sunt tinuti la neonato, iar mamicile se duc sa-i alapteze dupa un program fix, la 3-4 ore iar noaptea 6 ore nu sunt alaptati deloc In schimb ii indoapa cu lapte praf si sunt sanse mari sa se obisnuiasca cu biberonul care curge usor si sa refuze sanul unde trebuie sa munceasca ca sa scoata colostrul. In plus colostrul e mult mai hranitor si sanatos pt nou nascuti decat laptele praf. Ma apuca , dar nu ma las o sa fac tot posibilul sa o iau cu mine in salon macar in timpul zilei.
Lady, esti mai bine?
cu baietel mare si 38+ cu zburdalnica
AMR 4 zile
Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng