Bul. de ian.feb 2012(45)-Bv.Iaura,Alice,Tony,Alina
Raspunsuri - Pagina 12
ALTESA spune:
fetelor de la 4 ma fatai in pat si am adormit la 12 noaptea sunt de-a dreptul plictisita si fara chef de nimic.
38+ cu baby Rafael-Ioan
ALTESA spune:
alina ar fi 2 variante pentru faptul ca scapam pipi pe noi ori a coborat bebele mai jos ori suntem racite ca vad ca ma inteapa si vaginul adica imi da junghiuri si un ovar.
38+ cu baby Rafael-Ioan
anangel_lexi spune:
Neata, va ofer un ceai, asa, cu noaptea in cap. Iar bantui. De data asta m-a trezit fii-mea ca nu-si mai gasea bebelusul in pat si nu am mai reusit sa adorm ca m-au coplesit gandurile si grijile legate de nastere...
Altesa, mi se intampla si mie de cateva zile incoace sa scap "ceva" pe mine, cand ma aplec...
Vroiam sa va intreb daca stiti pe cineva care a nascut la Spit. Universitar de curand, cam cat se mai da la o nastere...?
de Maria Cornelia (20.09.2006) si 37+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara
Bobuletul
aerlilian spune:
Lexi, eu stiu pe cineva care a nascut acum trei saptamani acolo si zicea ca a dat 1300 ron la cezariana.Cred ca depinde si de notorietatea medicului si de buzunarul pacientului.
Altesa, te inteleg perfect, si pe mine ma scot din minti situatiile astea.Si le mai critica pe femeile acelea care nu se cauta toata sarcina ...Si noi daca ne cautam si aflam lucruri diferite?...
Alice, mesajele tale fac sa para totul relativ simplu si frumos...Si te iau de exemplu, si ma incurajez... Inteleg ca mamica are deja laptic pentru puiul ei?Si sa stii ca abia astept sa-ti lauzi puiul, nu asa face orice cioara?Nu-i asa ca e perfect micutul tau?
Iaura, sunt sigura ca mesajul tau a fost "pe furate" ca altfel ne spuneai tu mai multe...Asteptam impresii despre marea intalnire...
+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
annesi spune:
Neata fetelor,
multumesc pt incurajari, chiar am nevoie de ele acum!
e greu, dar in curand recompensa acestor zile grele ne va face sa "uitam" totul.
si eu bantui de 2 ore si ceva, si am si adormit tarziu, asa pe la 1, si ma mai mir de ce ma ia somnul dupa amiaza....
eu va invit la o cana cu lapte / cafea / ceai sau ce preferati voi!
Anne 37+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/
georgia_c spune:
m'miataaaa
felicitari proaspetelor mamici , sa fie snatosi bebicii si papaciosi , iar lor refacere rapida
toni, Doamne ajuta sa fie bine printesa
treaba cu pipi , pe noi , e relativ normala la varsta asta de sarcina ; a crescut bb apasa pe vezica si pot aparea mici "scurgeri "(se poate intampla si daca tusiti/radeti mai tare)ceva intepaturi am avut si io , dar am zis ca sunt de la plimbarile pe care le=am tot facut
aerlilian , ma intrebai de ce zic ca e mica piscotica ...tu ma stii ca io sunt cu capul si studiez toate cele ..ete am luat la studiat ecografiile si am constat , acum ceva vreme ,ceva diferente la masurarea abdomenului piscoticii; si am inceput sa tot intreb dr,care mi-au zis ca asa e ea contitutional;ete si pt ca greutatea bebelusului este data de masuratori (adica de niste rapoarte intre anumite dimensiuni masurate ecografic..gen abdomen , cap femur) este evident ca daca acolo apar diferente automat apar diferente si pe greutate ;culmea e ca , a mea fata per total adica dupa toate masuratorile are un decalaj de 5 zile (asta pt ca unele masuratori sunt mai maricele , unele sunt mai mici , si cred ca functioneaza legea compensatiei)...ete ca te-am 'nebunit de creieras
io cred ca dupa atata plimbare , de azi ma cazez la hotel rogojina
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
Vladut vrea sa traiasca!Sa-l ajutam si noi!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168191&nm=Vladut-vrea-sa-traiasca
aerlilian spune:
Georgia, scumpa mea, cu capul suntem multe dintre noi, asa ca te inteleg intocmai.Dar vreau sa cred ca totul e doar in mintea ta.Eu la 28s aveam masuratori si de 31s si de 33s (copilul meu e foarte lung si tu stii sigur de ce!) numai cerebelul era de 27 si 3z. Am innebunit, m-a apucat tremuratul...m-am dus la dr mea cu ecografia in dinti si a inceput sa rada spunandu-mi ca daca nu as fi intrebat-o oricum mi-ar fi spus ca dupa 22s aceasta masuratoare nu mai e relevanta si concludenta.Doar asa m-am linistit...Deci, te inteleg si abia astept sa rad cu pofta dupa ce o sa nasti si va avea copilul greutatea si lungimea peste asteptarile tale.Pup fata!!!
+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community
Matzaila_81 spune:
Hellou, am intarziat putin la servici dar desi mai greu am ajuns si eu intr-un final.
Aerlilian, eu am fost si trebuie sa recunosc ca inca sunt putin ingrijorata de lungimea femurului bebelusului pentru ca e in urma cu 3-4 zile fata de rest si nu-mi pot scoate din cap sindromul Down. Acum ca am citit din nou ce ai scris m-am relinistit ca sa zic asa desi pana nu-l vad......
Mie mi-e somn si parca nu mai am putere deloc. Nu am stare. As sta intinsa dar nu gasesc nici o pozitie buna, as sta in fund dar iar, e incomod, as bea apa dar cand mi-e sete cand nu, sunt ca un copil de 3-4 ani care nu si-a facut somnul de pranz.
Maine Doamne ajuta intru in saptamana 35. Pe o parte sper sa mai stea mult si bine cozonacelul la cuptor ca sa mai am parte de liniste dar pe de alta parte abia astept sa apara sa pot sa ma odihnesc si eu cum trebuie si sa-l vad ca nu mai pot de curiozitate.
+34
bulinuta27 spune:
va pup fetele
toniro Doamne Ajuta sa fie totul bine cu puiuta mica...se face ea mare!
alice, iaura, alina, ana va trimit mii de florii dragelor! super felicitari si multi pupici puilor mici!
jessamne nu stiu exact cand mai merg la tutu, teoretic pe 5 ar trebuii sa merg la iosup, caci asa mi-a zis tutu, dar nu reusesc sa dau de asistenta lui iosup...si tot pe 5 vin la spital la dr de diabet
noi o sa plecam maine la munte si cred ca venim pe 2-3 asa ca vreau s ava urez un An Nou fericit cu multe impliniri dar cel mai important cu o intalnire super reusita cu bb!
nu va mai zic cum ma simt ca am zile cand imi vine sa ma ...e mult mai rau decat imi imaginam si cu coloana si cu diabetul si cu palpitatiile si cu tot...sper sa reusesc sa ajung macar la 37 cu toti creierii inca la locul lor
bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 31+ cu Filip Andrei
Poze noi
www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica
Poze
annesi spune:
of, Matza, nu te mai ingrijora, lasa sa vina totul de la sine, ca oricum nu putem face nimic chiar daca ceva nu e chiar asa cum trebuie.
trebuie sa ne relaxam, sa ne odihnim cat putem (chiar daca nu prea puteam - si eu am aceeasi problema ) ca sa avem energie atunci cand e nevoie de ea. nu mai e mult si o sa ne tinem in brate puiutii
Anne 37+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/