Bul. de ian.feb 2012(45)-Bv.Iaura,Alice,Tony,Alina

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Annesi, partea cu refluxul esofagian o stiu tare bine...habar nu am cum mai e sa-ti fie bine, sa poti manca orice...Arsuri am toata ziua, de la...nimic.E groaznic!

+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Eu abia astept sa pot manca dulciuri. Daca uit cumva si iau in gura o bomboana de ciocolata (am primit cateva "delicatese" elvetiene care chiar meritau a fi degustate) dupa 2-3 minute mi-e rau si greata si am arsuri, dar e prea tarziu...
Mare dilema pt mine, oare cu ce e mai usor sa te lupti? Cu pofta de mancare/dulciuri (care la mine e uriasa in afara sarcinii ) sau cu uratele astea de stari?

Mami de Andra (18.02.2006) si 34+ cu

Citat:
citat din mesajul lui aerlilian

Annesi, partea cu refluxul esofagian o stiu tare bine...habar nu am cum mai e sa-ti fie bine, sa poti manca orice...Arsuri am toata ziua, de la...nimic.E groaznic!

+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

aa...uitasem..subscriu si eu la refluxul gastric si la arsuri pe esofag toata ziua...e groaznic. mi-am facut asa o autoincurajare ca vor trece in cateva saptamani, dar ma enerveaza cumplit.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

da matza...ne incearca acum tot felu de dureri, incep sa ma obisnuiesc...analizele sunt ok...mi-a dat sa mai fac un set saptamana viit inainte sa intru in sapt 39...mai tre sa fac o ecografie la inima...stiu ca am o problema...ceva legat de valva mitrala, nu mai stiu exact...iar doctoru atunci mi-a zis sa specific treaba asta daca voi avea vreo interventie, vreo operatie....

36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

pe mine arsurile m-au mai lasat dar in continuare am nopti nedormite si ma foiesc de colo colo. Avand in vedere ca n-am pozitie de somn, ma dor soldurile, picioarele .. toate cele.
ufff mult a fost putin mai este
va

in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

fetele m-am intors si eu de la eco si sunt foarte dezamagita am plecat bou si m-am intors vaca.

Doctorul meu din Bucuresti mi-a spus ca am colul scurtat la 2 cm si ca este foarte foarte moale ,iar capul copilului e mai jos si ca o sa iasa inainte de 40 de sapt.

Doctorita din seara asta de la ploiesti mi-a spus ca o sa nasc pe 14 ianuarie in conditiile in care dpn-ul e 7 ianuarie si ca am colul foarte rigid io pe cine sa cred?

38+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

tu vezi partea buna a lucrurilor, bebe e bine si asta e tot ce conteaza.
in rest, ai grija de tine, nu face efort si lasa-l pe bebe sa vina cand e el pregatit.
oricum niciun dr nu-ti poate spune exact cand e bebe dispus sa vina
parerea mea

in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

altesa-ce situatie aiurea...nu stiu ce sa zic...decat sa ai rabdare si vezi cu timpul.ce se intampla...mai ai putin totusi...
ah fetelor cu arsuri si reflux...dupa cum am mai zis si eu ma confrunt cu astea demuuuult...io.iau rennie la greu si ranitidina in fiecare seara cu juma de ora inainte de masa...si simt imbunatatirea,ce sa mai...incercati si voi...mi-a recomamdat doamna ginecolog...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

Buna, ce faceti, noi suntem bine,fata nu e cu mine ,eu la ati ,dar maine ne intalnim in sfarsit. Voi ceva noutati? Pupici

minunea mea 38+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

iaura ma bucur ca esti bine si tu si bebelusa care apropo cum ti se pare care sunt senzatiile?

dani eu sunt impacata si linistita asta e astept dar azi toata ziua am avut o teama bizara si trebuia sa stiu ce se intampla mai ales ca fac pipi pe mine si credeam ca s-au fisurat membranele si pierd din lichid dar la situatie contradictorie nu ma asteptam.

De cand am venit de la control ma inteapa groaznic vaginul si scap pipi mai rau

38+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput