Pufi de 2010 (55) - LMA Alexandru!
Raspunsuri - Pagina 20
decenuela spune:
he he....neatza fetile....'ce face ele' ??? vad ca batuiti in noapte....daca stiam ma bagam si eu...ca am dormit de m-am rupt....
si jiji s-a culcat cred dupa 12...invocand tot felul de pretexte...si la 6 juma era fresh..mami, mami....ate...tt....etc...ma bucur ca a readormit ptca alfel..dupa 6ore de somn era zombi...chiar lapetrecerea lui
alex micul grec....spersa invetze zorba grecul pana va intoarceti...sa-i faca concurentza lu jiji....care e din ce in ce ai bun la folclor( deja ne-am familiarizat cu toate canalurile de muzica populara...doamne siacu imi vine sa rad cand ma gandesc)
iti dai seama ca te invidiem pt toate calatoriile si papa de acolo si tot
nyny.....esti o mama f buna.....am notat din activitati
mire sper ca printesa si mama ei sa ajunga pana la spartaul targului ...aka taierea tortului...la ce ora am av ca v-ati culcat
eu sunt putin emotionata..e prima noastra petrecere.. ( voi ati mai av si anul trecut )si mi-as dori sa-i vad in primul rand pe ei multumiti....
pai noi dam startul ca luna....iarna asta o s-o tinem numai intr-o petrecere ca toti pretenii sunt iernatici
va doresc o zi placuta...
eu incerc acu sa ma adun sa nu=mi scape detaliile....gen....sa uit cupilul acasa...glumesc
cred ca nu s-a dat coffe....asa ca las una fierbinte...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
simplicity spune:
Buna dimineata,
Mirela doar de o perioada face asa la urechiusa, nu pare grav , dar ma irita ca se intampla . La multi ani verisorului !!!
Dece aniversare frumoasa astazi lui Luca , sa fie un party superrrr
Nyny iti multumesc frumos de idei , cand mai ai timp chiar te rog sa mai ne spui ce faci frumos cu ei
Bea ma bucur ca aveti nopti mai linistite, , la cat mai multe asa ....
BF multumesc
Eu aseara am visat prostii , am visat ca urma sa intru intr-o inchisoare si imi luam ramas bun de la Ariana, ce durere cumplita am simtit, cat de real parea totul ; cate o chestie din asta asa imi da un sut sa ma trezesc la realitate si sa pretuiesc ce am
Simply,mami de Ariana
"Un copil iubit de parintii sai si care se simte pe teren stabil zambeste, rade , e fericit . "
tomaca spune:
La multi ani Alexandru! Sa te faci mare si voinic.
Cum mai sunteti arwen?
BF - am luat si eu folderul. Cred ca am sa incerc sa o caut in librarii. Mi se pare mai simplu de citit, ca ma pierd printre pagini.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Pentru ca Bibi sa se faca mare
Ajutoarele lui Mos Craciun
iulenca spune:
Buna fetelor, nu cred ca va mai aduceti aminte de noi ca nu am mai prestat pe aici de fooooarte mult timp dar acum am citit cate putin si mi s-a facut dor de voi.
Am vazut ca aveti puii la cresa si asta intentionez si eu pt ca incep munca pe 1 feb. La ce crese ii duceti voi si cum a fost la inceput?
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iulenca Buna fetelor, nu cred ca va mai aduceti aminte de noi ca nu am mai prestat pe aici de fooooarte mult timp dar acum am citit cate putin si mi s-a facut dor de voi. Am vazut ca aveti puii la cresa si asta intentionez si eu pt ca incep munca pe 1 feb. La ce crese ii duceti voi si cum a fost la inceput? Iulenca |
Crezi tu ca nu ne mai aducem aminte? Noi stim tot!
Ce mai face Vladimir? Cum ii spuneti Vladimir sau Tudor? Sau altfel?
Succes la servici si WB!
Povestea unui Dor
miremia spune:
Bunaaa!
Noi ne-am intors de la party, a fost taree frumos, Marei i-a placut foarte mult, abia am luat-o de la tobogan. Am avut surpriza sa ne intalnim si cu Kay, care este un baietel foarte dragut si sociabil, sper sa ne revedem curand.
Simply
Tomaca ai PM.
Iulenca Mara inca nu merge la cresa/gradi, dar pufii care merg s-au adaptat bine, unii chiar f bine (Yannis).
Arwen doar atat? Nu ne spui nimic despre voi?
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
tomaca spune:
Ruxi - am unitat sa te intreb de ce iti faci probleme ca un nene prost crescut (asta e adevarul, dar n-ai ce-i face, atat au primit ei de la viata)spune niste aiureli in parc? E mai putin citit, lasa-l in pace, atat il duce pe el judecata. Nu-ti face griji pentru Kay din cauza unuia de tipul asta.
Copiii la aceasta varsta nu se joaca in grup. Chiar daca in aparenta o fac, de fapt ei monologheaza in joaca lor. Si oricum majoritatea copiilor de aceasta nu vor sa fie deranjati in activitatea lor de altcineva. Chiar nu vad de ce iti faci probleme.
Povestea unui Dor