Happy Julianuary (11)
Raspunsuri - Pagina 12
corianai spune:
Ca tot m-am bagat in zeama, va urez si eu un an nou bun care sa va aduca tot ce va doriti
buflea spune:
Dar ce de fete din Suedia - deja se contureaza o majoritate care ma face inconfortabila ...
Voi va cunoasteti si personal sau v-ati vazut aici pe forum ?
viviana spune:
La multi ani si un an 2012 plin de tot ce va doriti.
Un pahar cu sampanie pentru voi.
Ma duc sa-mi fac bagajele.
La multi ani!
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Tanti Zavaidoc spune:
La multi ani tuturor, oriunde va aflati! Sa avem un an mai bun decat cel care se incheie maine si sa ne bucuram mai mult
PS Nu cunosc personal pe niciuna dintre pinguinele de la subiectul asta. De pe forum in general cunosc fix 3 persoane
LA MULTI ANI!
gusta spune:
Si eu in zona.
Facut azi cate ceva ca sa nu fluture vantul pe masa de revelion.Sunt rupta de oboseala da acusi bag copila la spalat si dupa odihna si maine un pic de curatenie si asta e.
Tanti S mie una imi place asa fara in vazul lumi.In dormitor aveam ceva o perdea da sincer era asa cu priviri de la vecini.Asa ca de acuma e privat numai vede nimeni nica numai daca o sa ridic jaluzica.Vreau sa mai cumpar o perdeluta asa frumoasa numai de aranjament dar asta la anu.
Iar de amenajari nu vreau sa iti zic cum arata camera la copila dar de la anul sunt deciza sa ii fac camera frumoasa.
Marilena si Mara Augusta
alra spune:
corai, pentru spasme, fie ele si de ras, recomand magneziu! fara el poate fi nasol, asculta bine
si daca tot esti la farmacie, cere si niste antioxidanti mai fato, ca ridata rau mai esti!!
gusta, la mine la perdele si toate cele long live ikea. pana si huse pe scaune am facut din material de la ei - nu eu, vorba vine, maica-mea saraca pe care o muncim de cate ori o prindem pe aici. preturile la metraje de calitate foarte buna sunt infime. si vezi ca in reduceri au tot felul de chilipiruri, eu am gasit un material cu 50c/m, taman bun de facut cearsafuri din alea cu elastic de pus pe pat.
iar relativ la camera fetii (6 ani, am retinut bine?) noi tot cu ikea rezolvaram. mobile albe pe zugraveala in culori un pic mai puternice. da bine. noi am asortat un roz inchis mega mindy pe unul din pereti, cu unul mai deschis de rochie de printesa pe restul peretilor.
va zic si eu la multi ani si un an nou senzational. nu va urez sa castigati la loto, insa va urez sa puteti realiza lucrurile pe care va straduiti sa le faceti. si multa sanatate
Androix spune:
Mersi ca mi-ai adus aminte ca nu mi-am luat pastiloiul de magneziu pe ziua de azi! Eu il iau cik sa nu ma mai dezlantui la barbat si la cine imi mai pica in raza de actiune. Ma ajuta, da parca prea putin dupa spusele lor.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
kariguld spune:
La multi ani doamnelor! un an mai bun, cu tot ce va doriti si vise implinite!
eu va cunosc pe toate, v-am vazut atunci cand zburam cu matura prin univers. cred ca nu se pune asta, nu-mi amintesc deloc cum aratati.
n-am scapat, maine dimineata plecam la Ittlingen, un orasel langa Stuttgart. asa ca va pup pana la anul, poate pe 2 suntem acasa.
mihaela_s spune:
La multi ani doamnelor care pleaca!
La multi ani doamnelor care nu pleaca!
Eu tocmai am scos blatul de tort din cuptor, miroase divin in casa.
Ma duc la nani, maine mai bucataresc putin si apoi petrecem.
Abia astept!
Nici eu nu cunosc personal pe nimeni de la subiect, cu corinai era cat pe ce sa ne cunoastem asta vara, dar poate vara viitoare. De aceea o invitam in garajul meu sa se serveasca, ca e ca de-a casei .
Io mai intru si maine daca mai am cu cine conversa. Daca nu, sa aveti petrecere frumoasa, bucate gustoase si sa intampinati anul ce vine cu veselie si vise care sa se implineasca.
gusta spune:
Alra si eu am multe de la ikea, iar la copil ai retinut bine varsta asa o sa fie un perete mai inchis si 3 cu ceva roz de printesa.Chiar am sa merg sa vad ce stofe au la ikea ,multumesc de idee.
Miha eu mai vin azi si atunci am sa va urez si eu ce e de urat.
Nici eu nu cunosc pe nimeni personal sau era intrebarea numai pentru fetele din suedia.
Marilena si Mara Augusta