Happy Julianuary (11)
"You see, Maurice, the point is not to receive, but to give!"
(King Julien-"Merry Madagascar" 2009)
Raspunsuri
Tanti Zavaidoc spune:
Hello! Cu ce va indeletniciti? Eu am gatit tot soiul de chestii, ca acum sa realizam ca nu avem fizic timp sa le mancam.
Ieri am fost in vizita, de pilda, iar cand am venit acasa deja nu se mai punea problema sa gust macar din ce am gatit eu.
Azi sunt inca in refacere dupa ospatul de ieri.
mihaela_s spune:
La noi strategia de Mos a trecut cu bine. Am impachetat cadourile in dormitor, spunand ca merg sa ma odihnesc, timp in care Silvia a vrut de cateva ori sa vina sa vada ce fac . Se uitau la traditionalele desene de la ora 15, cu Donald ratoiul. Apoi am convins-o ca trebuie sa faca baie si am carat sub brad toate cadourile. Se pregatea sa mergem la plimbare ca sa poata veni Mosul cand a vazut cadourile sub brad. Sigur ca a fost foarte incantata, a subliniat ca Mosul a ghicit pana si gandurile ei, ca i-a adus o agrafa de care isi dorea in locul celei vechi. Am trecut si testul grafic.
Cozonacii au iesit minunati, va mai recomand inca o data cu caldura masina de paine .
Am avut prieteni in vizita, ne-am simtit bine, ne-am odihnit. Azi la noi incep reducerile dintre Craciun si Anul Nou dar nu am chef sa ma inghesui prin oras. E in vizita o furtuna cu vant, ploaie si 7 grade...cred ca stam prin casa, la tv.
gusta spune:
Neatza si de la mine.
Ieri toata ziua in casa la odihna si cand sa ma ridic aseara din canapea ,hernia a zis nu si asa am mers un pic in 4 labe.Azi e mai bine si cica nu e bine prea mult la orizontala.
Eu nu am avut prea multe pregatiri asa ca cu mancarea stam bine ,dulciuri mai sunt si de alea ,iar la bautura e la fel nimic consumat.
Azi o sa avem gourmet (gratar pe masa) dar asta mai la pranz si acuma incerc sa bag cafea .
Mihaela si eu am trecut testul numai ca copila a spus clar mosul asta le stie pe toate si chiar si marimea.Sa va zic ca la 6 ani a cerut un sutien(ceva acolo pana la jumatatea bustului ,mai bine zis bustiera) si mosul s-a executat si bucurie pe ea nu gluma.E clar ca am imbatranit si cand ma gandesc ca acusi o sa vina flacai la usa ma cam ia cu calduri.
Marilena si Mara Augusta
Ioana_Pos spune:
Gusta, flacaii aia vin pentru tine? Lasa, ca pana vine 'biatu' (de la fie-mea citire) sa iti scoata mandra in oras mai trec vreo 7 ani, estimez eu. TImp in care inveti manevrele alea din Kill Bill, cu 5 pasi.
Am o dispozitie rautacioasa, dar trebe sa scap de ea ca la 17 vine tura 2 de musafiri, socrella including. Vreo sugestie?
mihaela_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Am o dispozitie rautacioasa, dar trebe sa scap de ea ca la 17 vine tura 2 de musafiri, socrella including. Vreo sugestie? Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Un pahar cu veselie? Sau o comedie?
emanouela spune:
neata fetele
iaca asa se intampla Tanti....gatim gatim, de zici ca mancam doar atunci si nu e timp sa le consumam, zicem ca anul viitor nu mai facem atat dat o luam de la capat
la noi 'testul' Mosului a fost haios....a batut Mosul la usa (fratele meu deghizat), i-am zis lui Darius sa deschida usa ca e Mosul, a deschis-o el ft entuziasmat, l-a vazut si-a zis Nicu (numele fratelui meu), eu "nu mama, e Mosul", el "nu, Nicu" , dar a vazut sacul si cred ca i s-a parit mai palpitant sa desfaca cadouri decat sa-l demaste pe Mos.
gusta....sanatate, mama ei de hernie
Ioana...votez pt un pahar de veselie
miha....la noi reducerile is cam asa....dubleaza in prag de sarbatori dupa care readuc la pretul initial afisand reducere. de vreo 3 ori am patit sa vad ceva care mi se parea ca depaseste cu mult cat face, venea sezonul de reduceri, vedeam produsul and guess what....pretul pe care il stiam eu aparea ca si pret dupa aplicarea reducerii la un pret mai mare.
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
alra spune:
Post-Craciun fericit si sa va fie digestia usoara.
Stand stramb (unii la propriu :)) si judecand drept eu am urmatoarele dileme pe care tin musai sa vi le impartasesc:
1. oare de ce gatim 15 feluri de mancare omorandu-ne neuronii de stres si strambandu-ne spatele pana picam late - mancare care de altfel ne face rau dupa ce o mancam, caci e prea grea si prea multa.
2. cadourile. e inflatie de cadouri in perioada asta si fetele mele nu mai sunt pur si simplu impresionate de orice ar primi, pentru un timp mai mult decat cel luat sa le impachetez. cred ca gresesc eu pe undeva, trebuie sa reconsider bine problema.
in rest pe la noi toate bune. am fost plecati de pe 24 seara pana ieri seara, in vizita. am mancat excesiv, am ajutat la mancare, am vorbit prea mult :), am lenevit, si tot asa. as vrea sa ies la aer azi insa vremea e total unfriendly :(
Tanti Zavaidoc spune:
A, da... reduceri. Asa e, in Suedia e Mellandags Rea, adica reduceri intre Craciun si Anul Nou. Nu toate magazinele au insa deschis azi. Majoritatea abia maine incep sa aiba program cat de cat normal. Dar nu asta voiam sa va spun, ci ca am imbatranit Ma enerveaza umblatul prin magazine, il percep ca pe o pierdere de vreme (si intr-adevar dureaza ore si ore).
Am decis sa dau comanda la Tesco.uk.
Nu sunt haine prea grozave pe acolo, dar practic are fiu-meu nevoie de pantaloni (multi) de trening pentru gradinita si de ceva bluze(in acelasi scop). Vazusem si o geaca pentru iarna viitoare si ma gandeam sa profit de faptul ca lira sterlina a scazut.
Deocamdata eu scotocesc saiturile si mananc alba-ca-zapada, fiu-meu se indoapa cu inghetata de vanilie, cainele doarme linistit, deci toata lumea e fericita. Mai putin colegul de apartament, care lucreaza azi