Fosta si actuala nevasta
Raspunsuri - Pagina 3
Fomalhauti spune:
Mi se pare trist. Nu pentru acest Madalin (am tot auzit de el, cum arata nu prea stiu). Dar pentru multi altii care sunt in situatia lui.
Mi se pare trist sa-ti negi o bucata din viata. Mai ales daca este o perioada lunga. Am o fosta colega, ea spunea intr-o vreme tot timpul ca are doi ani mai putin decat avea fiindca de acei doi ani din viata ei nu dorea sa-si aminteasca. O spunea asa, ca pe o gluma.
Am o buna prietena care a divortat dupa multi ani de casnicie. E foarte nefericita si povesteste ca a fost nefericita toata viata ei, "si-a irosit viata". Eu stiu ca a fost foarte fericita. A fost foarte indragostita de fostul ei sot, au fost ceva vreme prieteni, ani, apoi s-au casatorit, au avut copii, le-a fost bine - stiu sigur ca nu a fost "fatada". Numai ca ea neaga acum tot ce a fost frumos, ani multi. Este chiar convinsa ca a avut o viata nereusita si atunci cand incerc sa-i reamintesc cat era de fericita se si supara. Nici macar nu imi spune "Uite, te-am mintit, v-am mintit pe toti, m-am prefacut." Fiindca nu este asa. Spune ceva in sensul "A, da, il iubeam, ce proasta eram. Da, credeam ca sunt fericita, mi se parea ca e bine."
Dar e ceva frecvent ca dupa divort cei implicati sa nege tot ce a fost frumos. Si sa nege toate calitatile celuilalt si nu numai atat: sa nege tot ce a facut celalalt. Si mai mult: sa nege tot ce au facut impreuna in ani: ca au crescut copii, au fost in excursii, au avut realizari materiale...
Acum cand scriu imi mai amintesc un caz, chiar din familie; un var care a divortat si imi povestea tot felul de lucruri despre fosta sotie si despre relatia lor (de exemplu ca s-au casatorit ca "asa a vrut mama ei") si eu stateam si ascultam si ma intrebam daca el chiar crede ce imi povesteste; nu de alta, dar chiar eram si eu pe acolo cand s-a casatorit si chiar a fost o poveste de dragoste frumoasa. Si apoi mi-am dat seama ca, da, chiar crede...
Trist.
Ilinca_M. spune:
M-ati facut curioasa si pe mine, eu habar n-am cine-i papagalu' ala, de ea nici macar n-am auzit (ca madalinului macar mi-era cunoscut numele) da' cand ati povestit voi de profile de face-book am zis ca dau o tura. Am intrat pe profilul ei...acum intru in zona "barfe/mondenitati/cancanuri"(ca de fapt pentru subforumul ala se preteaza astia doi) dar daca vreti sa vedeti ceva..."deosebit" intrati la albumele tipei si vedeti-l pe cel intitulat simplu "POZA" (ca o poza si contine:))).
Ce parere aveti?
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Ce parere aveti? I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
Ca i-ar trebui sutien sau ceva operatie de ridicare a sanilor sau mai bine sa nu se mai imbrace nicidoata asa in public.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Ilinca_M. spune:
Vai, n-am avut ce face si am mai rasfoit vreo 2 albume, ala cu "In sfarsit...acasa" e minunat, e o gratzioasa, ce frumos pozeaza-n shlapi si in tot felul de pozitii stil "pitzi-hi5", n-ai zice totusi are 27 de ani, nu 15:))
Of, gata, eu am pierdut destul timp, care mai aveti timp de pierdut, care mai lancezitzi dupa sarbatori...nu ratati! Chiar ca n-a pierdut nimic femeia aia de i-a fost prima nevasta:))))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Ramonika spune:
unde ati vazut voi pozele? nu-mi dau seama unde sa caut...
Ramonika Ruxandra (30.11.2009) tati si Vladutz
zebra roz
violetan spune:
Fomalhauti, da, e trist, dar e uman si e mai...sanatos, probabil. E mai usor sa urasti decat sa suferi din dragoste neimpartasita. Si da, cred ca e mai sanatos sa negi ceva ce a fost frumos decat sa plangi necontenit amintindu-ti ce bine a fost, dar s-a terminat...trist, intr-adevar.
Ilinca, m-ai distrat grozav cu ultimul comentariu, cu lancezitu' si cu ratatu' si cu pozitiile stil pitzi-hi5.
saskia spune:
The best of all e una in care sta ea cu nu stiu ce, o lumanare cred in mana pe o patura de la bunica ceva in genul ala in curtea lor, provocativ se vrea cred oricum piti de piti ce sa mai...nu mai zic ca intr-o poza avea casca de protectie cum poarta cei din constructii, ea fiind imbracata in ceva pantaloni scurti si tricou cu imprimeu ca la clasa a opta, probabil nu montase barbatul lampa in tavan prea bine si ii era frica de accidente .
saskia spune:
Mi-ati dat de lucru ce sa mai ...Mai e una la albumul Defileul Oltului unde ea pozeaza ca in Playboy ceva, da e trista poza, ca eu tot ce am remarcat era mizeria din Olt, care plutea la suprafata.
carina23 spune:
e un bou...nu numai ca nu isi respecta fosta sotie care i-a daruit doi copiii dar nici pe copiii, cum sa afirmi ca ai trait un cosmar noi ce sa intelegem ca ai lui copiii tot din cosmar provin???cat de dobitoc poti sa fii?RUSINE:))