Fosta si actuala nevasta

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Happy_in_TO spune:

Un Bou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hcclara spune:

Happy, mi-ai luat-o inainte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lo_li_Ta spune:

Si mie mi-a sarit in ochi si mi s-a parut urat. Dar asta cu femeia care ar trebui sa se gandeasca serios daca sa continue sau nu relatia cu el...sa fim seriosi. Cate femei proaspat casatorite incheie relatia pt niste vorbe de genul asta?
P.S. copilul nu e autist. Are sau a avut, nu stiu cum e mai corect, parapareza spastica. E recuperat aproape total.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Lolita, spuneam de mine, ca nu accept chestii de genul asta, nu sa il lase nevasta. ca presupun eu ca nevasta il pune s faca pe mascariciul atat.

**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Lolita, hai ca am dat un tur pe net sa vad ce info exista, nici tu nu esti asa de bine informata. nu e vorba de tetrapareza spastica, cu de hemipareza. Mama baiatului nu mai lucreaza, se ocupa personal de copil, cel mic face ore de terapie zilnic. Hemipareza poate fi asociata cu alte tulburari, nu e asa o floare la ureche. La urma urmei diagnosticul exact in sine nu e asa important, ideea e ca oricum ii e greu mamicii sa nu aibe un copil sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy spune:

nu stiu cum e cu scuza asta la barbati cu criza varstei de mijloc, cu cea de shale sau alte crize de sciatica ,dar vad ca aceasta criza e de regula asociata barbatului ca scuza sa-si lase fosta familie pentru orice persoana care isi ridica mai repede accesoriile vestimentare pentru ca sa-l faca sa se simta barbat ...ca poate uitase intre timp.De ce o mama nu acuza astfel de crize existentiale pentru a-si lasa copii ca sa se simta femeie ? Sau nu au voie.
Ca s-a despartit pe fosta e natural sa zicem, nu s-au mai inteles, nu sunt primii si nici ultimii, dar sa pui pe facebook poze cu actuala pupandu-ti de zor copii ca sa arate cat de mama e ea, e grotesc cel putin pentru mine.Eu sunt mai rea din fire si in astfel de cazuri as decreta...jos mainile de pe copii mei.Ai luat barbatul sa fii sanatoasa da nu te da mare indragostita de copii lui doar ca sa-l faci pe el sa declare ce norocos e ca te-a intalnit ca nu merge.
Sunt o multime de mame pe aici care ar fi bucuroase ca viitoarea sotie a fostului lor sot sa le iubeasca copii , dar eu nu fac parte dintre ele.Cua atat mai mult in cazul in care ea ar fi motivul despartirii noastre.
In ce priveste declaratia lui...vom vedea peste cativa ani, cand el nu va mai corespunde bancar si atunci se va gasi altul mai barbat decat el...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Un penibil, nici nu merita spus altceva. Bine ca a scapat fosta sotie de asa exemplar dacat sa traiesti cu asa om mai bine singura, parerea mea. L-am mai vazut in ceva clipuri pe youtube cu selectii "celebre" din emisiunile lui un penibl si acolo Sanatate multa copilasului cu probleme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Omul a vrut sa faca o declaratie...e frumos pentru o femeie sa auzi asa ceva.
Insa dimensiunea creierului sau nu-i permite sa discearna ... asa ca efectul este de mahala.
Omul si-a calutit () amanta aproape in direct o perioada, pana cand a avut tupeu sa recunoasca ca isi inseala nevasta la servici. Tot teatrul ieftin a fost atat de mediatizat, incat zici ca era vorba de un sef de stat, nu de o loaza de pe antene.
Happy a dat raspunsul perfect, eu m-am cam intins...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

Roxy mi a placut cum ai zisSimpla ideea ca femeia aia mi a luat sotul e suficienta ca sa ma faca sa nu mi o doresc in preajma copiilor mei
Acum la subiect: este f usor sa pui pe seama"crizei de 40 de ani"acest tip de comportament la un barbat da ma intreb eu cate femei au fost lovite de criza asta la 40 de ani?la 30 de ani?la 50 de ani?.Adica pe mine ca femeie nu ma loveste brusc vreo criza cand implinesc 40 de ani si ma face sa zbor in bratele unui barbat cu 15 ani mai tanar...nuuu...eu fac lectii cu copii,gatesc,imi vad de job-ul meu iar barbatul meu lovit de criza ridica fuste in stanga si in dreapta ca deh...l-a lovit criza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sybille spune:

Roxy ai punctat exact cum as fi vrut eu sa o fac. Mi s-a parut oarecum extrem de neavenita declaratia lui la momentul respectiv mai ales ca era de fata si fata lui la acel eveniment si baiatul.Oare fosta lui sotie ce o fi simtind auzindu-i declaratia in acel moment?
Iar actuala care il face atat de fericit si barbat in acelasi timp, am tot auzind declaratii despre ea ca nu prea e usa de biserica si au fost chiar prieteni de familie in trecut, cand ea era cuplata cu unul cu bani.
Nici eu in locul fostei sotii nu as lasa-o prea mult in apropierea copiilor mei, destul ca i-a luat sotul, acum incearca sa faca pe mamica ideala.O parsiva care i-a sucit mintiile acestui barbat slab de inger,stie sa faca pe ingenua de minune.Mai are si tupeul sa apara la tv, dupa ce ca a destramat o familie, ea o fata nemaritata si fara copii, nu l-a gasit decat pe ''Madalin cel insurat'', unul necasatorit nu gasea?!!!!!
Asa un exemplu pozitiv care mai apare si pe la tv in calitate de mamica de week-end.Halal!

Mergi la inceput