Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***378***

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Seara buna, dragelor!

Va dorim din suflet ca sarbatorile sa va aduca multa liniste sufletesca si nenumarate bucurii si impliniri

La multi ani tuturor sarbatoritilor de nume

Gaza:insanatosire grabnica soacrei, sa aiba parte de multi ani inainte

Si noi am petrecut zile frumoase, aseara am avut colindatori niste prieteni cu copiii, a venit mosul, toti au fost incantati de cadouri Eu am primit o esarfa draguta, un set de ingrijire pentru corp, un set de ornamente si dulciuri.
Azi am colindat trei case, unde copii au primit iar cadouri de la Mos, maine mai avem de mers la nasii lui Sebi si seara avem musafiri.

Mosul Dc-ist mi-a adus un set de ingrijire pentru baie foarte dragut , eu si Anaan suntem doua rasfatate

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonapro spune:

Ce replici are Ilinca, e super tare

Eu ma duc la culcare, ca Luc a cazut lat cand am venit cu el la 8.30 si mie ca-mi da trezirea devreme.

noapte buna!

Mami de Lucian(16.03.2009) si de Sebastian(05.08.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

ce ma distreaza copiii astia, dau tot din casa :)

evident ca fiecare repeta ce aude, a mea e ma faza "c'est pas possssssible!!"

si, evident, ca nu mai parleste ro deloc, si nici io nu am deajunsa vointa sa o canalizez si sa vb cu ea numai ro, e mai simplu cind intelege din prima

tre sa facem bilantul anului inainte de a se sfirsi si sa luam deciziile bune pt la anu (andiaroror, tu cred ca le listasi ?

bilantu la mine e simplu: am slabit, asta e bine; incep sa ma mobilizez incet incet pt a face altceva cu viata mea profesionala, dar imi dau seama (iar) ca ce vreau eu nu rimeaza cu "actualitatea". Se poate sa visam la 40 de ani (si peste ) ca la 16 ani? Ca sa stiu daca ma las dusa de val sau imi tot pun piedici de gen "economic"... sa ma reprofilez pe placere sau pe finante care sa asigure existenta? Evident ca realista de mine zice pe rezon, dar am acolo o voce mica (injinerule, tu mi-o trasnferasi? ) care zice: si daca, pt prima data in viata (pt ca e posibil) ai lasa tot deoparte si ai face ce vrei?

ah... tot la bilant: am reluat cursurile de engleza, sper sa ma tin de ele cum trebe

pt la anul... as dori sa fiu inteligenta si sa fac alegeri in consecinta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Cum oi fi reusit sa postez la alt capitol? Reiau aici

Seara buna!

Am ajuns si noi acasa, cam franti de oboseala, dar incarcati de cadouri si recunoscatori pentru familiile noastre si pentru tot ceea ce avem.

NOVUS, stii vorba aia cu "imbraca-te, dezbraca-te"? Nu e bratara mea, am gasit-o in sertar, ametita ce sunt

GAZA, ma bucur ca sunteti bine si v-ati mai linistit. Imi e foarte dor de voi, cred ca nu trece saptamana sa nu ma gandesc la voi, sa nu imi aduca aminte ceva de voi

Apropos de cadouri de Craciun: eu imi luasem un parfum din Bruxelles, care la noi inca nu a aparut - Elie Saab, Le perfum si i l-am dat lui Pisi pt Mos. Mi-am mai luat si bluzita aceea si i-am dat-o tot lui. El uitase de parfum (sau asa pretinde), drept pt care m-am trezit sub brad cu o frumusete de ceas Fossil (noi suntem fani marca asta, desi unii o contesta, dar e singura mai pamanteana ca preturi, pt noi). Ca deobicei, am un sot minunat, care stie sa ma surprinda, mai ales in perioadele grele, in care nu ma astept la astfel de gesturi. Nu stiu exact cum sta cardul (am o vaga banuiala), dar zau daca ma mai intereseaza

In bucuria zilei de astazi am avut si am inca o mica urma de regret: Ana a primit la gradi o papusa din aia mai de duzina, dar haioasa, plange, rade, zice mama si tata. Cum ea nu prea le are cu papusile nu prea a gustat-o. Aseara a primit-o pe Maria. Initial nu prea a inteles ea ce si cum, cum e cu vorbitul, nici acum nu o prea apasa, dar vad ca incepe sa se ataseze de ea. Dimineata cand am plecat si-a luat mare parte din cadourile de la mos, adica pe Maria, trusa de doctor si inca ceva parca si a vrut sa ia si papusa de la gradi, dar eu nu am lasat-o ca i-am zis ca daca a luat-o pe Maria nu ii mai trebuie inca una si asa aveam sacosa plina de jucarii si urma sa mai primeasca. Nu a insistat caci dupa cum spuneam nu prea o intereseaza f tare. Dupa amiaza am fost la Buni, noi doua am dormit vreo doua ore, apoi am stat toti la masa, am papat, ne-am desfacut cadourile, etc. Intre timp, la usa sunau colindatori. Cum Ana e fan de colindatori m-am dus cu ea de fiecare data. Intai au venit un tata cu fiica lui (cam clasa a VI-a), tigani amandoi, dar curatei si am fost f impresionata de acest gest: un om cat usa sa isi scoata copilul la colindat. Chiar daca a facut-o pt bani si tot e ceva ca nu o invata sa fure sau sa cerceasca si o invata si traditii, chiar mi s-a parut ceva f frumos. Apoi la vreo ora a venit o alta familie, tot tigani, tot un tatic cu doua fete de data asta, una mai maricica si una de vreo 6-7 ani. Au cantat, le-am dat banuti si mandarine. Si fetita cea mica (avea ochi deschisi la culoare si parul prins in doua codite) m-a intrebat "nu aveti o papusa"? Avea atata candoare si tristete in ochi Imi venea sa imi dau pumni ca nu am luat papusa aia primita la gradi. Numai la asta ma gandesc, nu pot uita privirea aceea si cand ma gandesc ca Ana nu mai stie din ce sa aleaga si se plictiseste imediat de ele, iar copilul ala cerea la usile oamenilor o papusa in ziua de Craciun Nu vreau sa va intristez, dar sunt tare data peste cap, ma tot gandesc la toti copiii amarati care nu au de nici unele. Chiar ma gandesc sa iau niste jucarii si dulciuri si sa duc unor copii amarati.

Hai ca ma solicita Ana. Va pupacesc

Mami de minune mica

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pisik06 spune:

Hai ca acum ma simt defazata total: eu am scris la capitolul trecut, iar din asta nu citisem nimic

LA MULTI ANI tuturor Cristinelor si Cristienilor in frunte cu jinerica al meu si cu mami meu

Eu am mai primit ciorapei colorati, farduri, oje, smacoline, un plic (ca tot vorbeati despre asta), multe dulciuri si ....nu mai stiu

De la Mosul DC-ist am primit o pereche de cercei in forma de inima facuti dintr-un soi de sarme, f cool, o carte misto de dezvoltare personala si un set de rasfat format dintr-o pernita de stat cu capul in cada si un turban de infasurat pe cap dupa baie. Si Mosul e o persoana f f f f f draga mie de aici

Las si eu poze de la serbarile de Craciun, incepand cu 23, la impodobirea de care se tot face vorbire si pana azi

https://picasaweb.google.com/117734419361148822966/DeCraciun232512?authkey=Gv1sRgCN-n8v3pr8-_hgE

Mami de minune mica

Mami de minune mica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Minunate pozele si tare frumos Craciunul la Mada acasa!
Mada ride si cu ochii si asta imi place de mor!
Pisik, foarte bine iti vin suvitele si bob-ul mai scurt; pari o fetitza, sa stii! Despre cele 2 mari prietene ce sa spun? Cind le vad impreuna nu pot sa nu ma gindesc la 2 surori. Sind foarte figura impreuna.
Monn, imi plac bluza multicolora pe care o purtai si felul in care s-a integrat Inji, avind companie feminina!

Bravo Mada pentru organizare, multumim Pisik pentru poze!

Buna dimineata!
Veniti la cafea?

Mergi la inceput

La multi ani tudraga Monn!
Cuvinte simple as vrea sa spun dar nu gasesc si-atunci...
Mi-e drag de tine! Sa ne traiesti sanatoasa si iubita!

Mergi la inceput

Pisik, desi imi place tare cum iti sta cu roshu, mi-a placut si combinatia bluza fucsia-fusta gri cu buline! So, ai avut dreptate tu, nu vinzatoarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Neata,

La multi ani MOnn. Sa ai parte numai de lucruri bune si sa iti iasa toate planurile.

Mergi la inceput

L-am admiro-invidiat pe "le chef" Vladimir, facind pizza! Ma amuza teribil cind lua lingurita ca sa amestece!

Mergi la inceput