Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 8
michelle1981 spune:
Sarbatori fericite dragelor! Sa aveti Craciun fericit alaturi de cei dragi!
matusa Sa fii iubita si fericita!
Paula Mult noroc, fericire, implinire si multa ,multa sanatatate!
Razvan si Robert Sa aveti parte de tot ce e mai frumos si mai bun in viata!
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)
ooana spune:
Paula La Multi Aniiiiiii
draga mea - sa ai o zi minunata, asa cum iti doresti
La Multi Ani pentru Razvan si Robert
Alice am eu emotii, nu imi vine sa cred...sa vezi ce va fi maine aici! sa nu ne lasi de izbeliste, sa ne dai un semn de viata...si nasterea va fi usoara, sunt convinsa, cand ai atatea ganduri bune indreptate spre tine, te pup
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
Alice_Elena spune:
Hai ca daca pana acum eram linistita, acum cand am citit aici m-au apucat emotiile :)
Promit ca va dau de veste imediat cum pot. Oricum, sa urmariti pe facebook ca sigur o sa puna marius poze :))
Va pup pe toate!
Paula, la multi ani!! Sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun in lume! Cum va mai simtiti?
Mirela sa iti traiasca puii!
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
paula_m spune:
Salutare
Roxana, Rodyka, Alina, Cristina, Alina, Crissy, Iuliana, Mihaela, Oana, Alice va multumesc din suflet pt urari si sa vi le intorc insutit!!
Sper ca nu am uitat pe nimeni, dar mai pe seara mai fac o verificare, sa fiu sigura...
Va servesc cu prajitura, suc de tot felul, vinu rosu, dulce bun, sau un pahar de tarie...ce va doreste sufletelul.
Elena (Puiutz), mi-a trimis SMS si m-a rugat sa va transmit si voua Sarbatori fericite!!! si toate cele bune, ei au plecat din Constanta si nu a mai apucat sa intre pe DC. Va pupa pe toate
LA multi ani Razvan si Robert!!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa o ascultati pe mami!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
paula_m spune:
Hai Alice!!!
Sa ai nastere usoara,recuperare rapida si un bb cuminte si mancacios!!
De abia astept sa-ti vad flacaul!!!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
poze iarna 2011-2012
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Hai ca daca pana acum eram linistita, acum cand am citit aici m-au apucat emotiile :) Promit ca va dau de veste imediat cum pot. Oricum, sa urmariti pe facebook ca sigur o sa puna marius poze :)) Va pup pe toate! Paula, la multi ani!! Sa iti dea Dumnezeu tot ce e mai bun in lume! Cum va mai simtiti? Mirela sa iti traiasca puii! Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+ |
nr tau de tel e pe undeva? aveam la un moment dat o lista cu telefoane in vechiul email...nu cred ca mai avem
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
Victo spune:
Alice, iti tinem pumnii maine! Sa iesiti cu bine din operatie si tu si puiul si bb sa fie papacios si nu plangacios tare!
Adriana, tu cat mai ai, puiule?
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Oana, ti-am trimis pm cu numarul. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+ |
1an + 08.07.2010
Noi 2