Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 20
carla_2008 spune:
fete nu v-am zis ce am patit cu Carla alaltaieri seara:
picii obisnuiesc, desi eu nu ii las ,sa se mai urec pe spatarul canapelei si sa se arunce cumva ,sa cada de acolo pe pat,va dati seama
eu nu ii las dar ii supraveghea tati. eu faceam de mancare la cativa metri distanta in bucatarie. Carla cade cumva,se loveste de spatar si incepe sa planga exact 5 secunde dupa care se opreste,trec cateva secunde eu la bucatarie nu o mai aud vin repede,era la taica-sau in brate si se invinetea deja era fara aer,o iau ,iar la mine in brate cumva da ochii peste cap si lesina pentru cateva secunde,habar nu am parca erau ore....imi fugea pamantul de sub picioare,i-am dat-o la tati,sun la 112,aia nu au pediatru sa trimita,fug la urgente,acolo niste idioti,imi spun de crize epileptice,de internat,de eeg cu adormire cu fenobarbital etc...vb cu inca 2 doctorite cunostinte si ma calmeaza spunandu-mi ca asta e spasmul hohotului de plans,fata s-a speriat mai mult ca marginea patului era din burete deci lovitura nu prea a fost,a inceput sa planga si a ramasa fara aer de la sperietura....dar eu am innebunit!!!!!!prin asa ceva nu am trecut in viata mea!!!asa sperietura am tras de cred ca am imbatranit cu 5 ani in clipele alea,fata in bratele mele fara vlaga cu ochii dati peste cap,si fara aer cateva secunde
Nu ne-am internat caci nu era cazul pana la urma,dar va cer parerea,bebeilor vostri li s-a mai intamplat asa ceva???lipsa asta de aer cateva secunde poate avea urmari neurologice???dr de fam imi spune ca are multi copii care asa fac la o negatie,ca nu au voie aia sau aia,se isterizeaza,plang si raman fara aer de lesina,si ca,da intr-adevar e spectaculoasa scena daca o prinzi dar atat.
Dupa episodul asta mi-am dat seama ca nimic nimic nu mai conteaza in lumea asta ca sanatatea puilor si toata tevatura ce o face al meu sot, e neinsemnata.....esenta vietii sunt ei,puii,atat.
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
carla_2008 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Noi am patit-o cu geamul in cta. Ne-au zis Pe fata ca nu se va rezolva dar ne-au dat dovezi. Oricum e naspa ca aveti de alergat dupa documente.. Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
Alice ce faci?suge bbe??mai pune poze
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar