Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (36)
Raspunsuri - Pagina 11
crissy77 spune:
La multi ani Stefan si Stefania!
Alice, curaj gaina
Eu asa m-am enervat aseara la Vocea Romaniei... S-a intamplat exact ca la Romanii au talent
crissteo spune:
Paula, cu intarziere iti urez din suflet La multi ani! Sa ai sanatate si fericire impreuna cu toti cei dragi ai tai! Si o viata minunata, asa cum ti-o doresti tu!
Robert si Razvan, La multi ani! Sa fiti sanatosi, sa cresteti mari, sa aveti noroc si fericire!
Cristinelor si Cristianilor, La multi si Binecuvantati ani!
Aoleu de cand n-am mai intrat, mai era un pic si se termina Craciunul de tot.
Celor care poarta numele Sf Stefan, La multi ani cu bucurii!
Alice, nastere usoara si bebe sanatos si mancacios si nu foarte urlacios! Tinem pumnii!
crissteo spune:
Noi- am petrecut frumos acasa, cu papa bun facut de noi, am facut si 2 cozonaci si sarmale si ciorbita si prajitura cu branza- de aia turnata, am vrut sa o fac pe a ta, Rody cu bezeau deasupra dar la 11 noaptea in ajun nu ma mai tineau nervii. Data viitoare fac, au papat baietii bun bun.
Ieri dupa amiaza am iesit si noi in cismigiu, teo a fost incantat, albert a vrut si el peste tot pe unde erau luminite. Dar lume muuulta si inghesuiala ca la noi.
Sper ca la anul sa fim prin bucovina, sa vedem si noi traditii adevarate.
Azi iar suntem acasa singuri, tati lucreaza. Sa vad ce produictie de muci au baietii si poate mai iesim un pci, ca simt ca in casa nu mai am loc.
Alice, ce emotii am, de aia tot povestesc atat! Imi amintesc cum a fost la mine, zici ca nasc eu.
ALICE
ooana spune:
La Multi Ani, celor care isi serbeaza astazi ziua de nume
nu ma pot abtine sa nu va arat cum se enerveaza Matei pe www.youtube.com/watch?v=UqTxxgl0eCE&feature=g-upl&context=G2a9a3b3AUAAAAAAAAAA" target="_blank">masina de spalat vase
pe Alice o pregateau la 9:34
1an + 08.07.2010
" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ludmila_p85 spune:
La Multi Ani Paula!(cu intirziere) Sa fii sanatoasa si puternica pentru familia ta,indeosebi pentru Raul!!!!
ludmila_p85 spune:
La multi ani Razvan si Robert!gemenasi dragalasi de mami Mirela. Sa fiti sanatosi, norocosi si sa aveti o copilarie minunata!
Alice_Elena spune:
Inca sunt la pregatiri :)) am perfuzie si nu prea pot scrie. Dar am net Asa ca ne auzim dupa
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+
Mycya spune:
Neata!!
La multi ani tuturor satbatoritilor ce poarta numele de Stefan, Stefania sa va dea Dumnezeu multa sanatate, bucurii si impliniri!!!
Hai Alice