Buna!
As avea nevoie de un sfat de la voi dragii mei.
Ce-as putea eu spune unui tatic care-si pune intrebarea daca-l va iubi pe al doilea copil?
Desigur ,al doilea bebe e in plan...inca nu e pe drum.Primul copil are abia un an si 2 luni acum si as vrea sa imi fac planuri pt al-2-lea ,fiindca am si eu 30 de ani si timpul trece,dar si curajul ar putea trece.
ce ziceti voi ca ar trebui sa-i spun sotului meu ca sa-l conving sa-l proiectam pe al doilea.mersi
Iubirea care exista nu se imparte in momentul in care apare un alt copil, ci tot creste.
Candva mi-am pus si eu aceasi intrebare. Acum, cand am doua fete iti pot spune ca e minunat.
raspuns la intrebarea din titlu, da si nu.
da, adica la fel de mult, indiscutabil!!
nu, adica pe fiecare il iubesti altfel, pt ca ti se multiplica cu doi universul si gasesti noi fatete in fiecare zi.
S-auzim curand de doua liniute :)
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo
eu zic ca fiecare parinte isi iubeste toti copiii,fie el al 2-lea,sau al 3-lea;nu ai cum sa nu ii iubesti la fel,poate doar sa ii acorzi un pic m,ai multa atentie celui mic,dar de iubit,va fi la fel;
noi avem un bebe mic de 1 luna si il iubim enorm,l-am dorit foarte mult,ne doream un copil sanatos,sa ne bucuram si noi de fiecare achizitie a lui;iar andrei are 4 ani si il iubim si pe el foarte mult ptr ca e primul copil,tot un copil dorit dar care este bolnav si necesita multa atentie ptr a nu simte vreo diferenta intre el si bebe,si nici nu facem diferenta;il pupacim pe bb ,il pupacim si pe andrei;
deci,curaj ptr bb2