Craciunul crestin sau comercial

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Olalaaaa cata patima, mai aveti putin si dati cu bradul in cap celor care nu sunt patrunsi de spiritul momentului. Fiecare serbeaza cum vrea si punct. Noi batem jumatate de lume sa fim cu prietenii si parintii . Fara religie fara nimic altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Coracora, domol ca te raportez urgent. esti mult prea violenta in exprimare.

Finn Constantine 15.10.2009 si 22+ Euan Tudor

E problema ta ce faci, nu trebuie sa ma anunti sau sa ma ameninti pe mine. Nu tine, sorry.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coracora spune:

Citat:
citat din mesajul lui XIO

Citat:
citat din mesajul lui coracora

Citat:
citat din mesajul lui J.D.

Religia nu are loc la noi in casa. Dar spiritul craciunului este prezent.

Putem nominaliza asta la aberatia anului fara a da gres.

Daca "religia nu are loc in casa ta", iti sugerez sa incerci sa serbezi "spiritul lunii mai" sau "venirea cocorilor" sau "caderea bursei din New York" pentru ca "spiritul Craciunului", asa cum il numesti tu, nu poate fi separat de nasterea fiului lui Dumnezeu, Iisus Hristos.

Da' care e legatura? Crezi ca toti cei care isi impodobesc bradul si sarbatoresc , Craciunul, sunt credinciosi?
Care e problema ta daca altii se bucura strict de Craciun-Mos Craciun, si nu de nastrea Lui|?

Am explicat dar nu te-ai obosit sa citesti, nu mai repet.

Citat:
Na lol. Dupa ce i te-ai infipt in carotida o dai la intors acum?
Sincer, atitudinea asta mi se pare penibila.
Astept sa-i spui ca va arde in Iad o eternitate si ma duc si eu la somn

Iar mie postarea ta mi se pare penibila, n-ai inteles nimic din ce se discuta dar ai considerat ca trebuie sa scrijelesti si tu ceva la topicul asta.

Pana una-alta eu am scris ce-am avut de scris la topicul asta.

Craciun fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J.D. spune:

bine ca te retragi. acum vom ptea discuta civilizat fara a primi bate in cap de la aparatorii lui Iisus care au pus monopol pe Craciun.

Finn Constantine 15.10.2009 si 22+ Euan Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

LOL, topicul asta mustesteste de smerenie crestineasca :)). Ma amuza extraordinar cat de posesivi sunt unii oameni cand vine vorba de craciun. A naibii treaba, faceti domne ceva sa se interzica sarbatorirea acestuia de catre atei! Asa cevaaa...

Happy Festivus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Cora draga, de inteles eu am inteles, dar din pacate nu esti buna pe post de avocat. Nu scrijelesc, tastez, si bine ca pleci, ca faci de rusine oamenii credinciosi cu atitudinea asta de aici.
Vorba Marinei, acusi iei bradul si ne lovesti pe toate ca nu iti sustinem inversunarea.
Probabil ai lipsit de la orele de religie cand abordarea era alta. Profesorii nu ne trimiteau la colt si nici nu ne scuipau printre dinti daca ne apucam sa chestionam veridicitatea Bibliei, ci ne explicau cu calm.
Inteleg ce ai dorit tu la acest topic, dar efectul a fost diametral opus.
Daca te temperai, ce bine era!

ma duc sa fac bradul

**Fur is for petting***
http://accesoriisihaine.blogspot.com
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts
http://www.facebook.com/adoptiicaini?ref=ts#!/profile.php?id=100001793812916

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

XIO, te rog verifica-ti MP. Merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Ideea era-de Craciun se mai serbeaza Nasterea Domnului sau doar e o agapa mica cu prietenii, prilej de a ne mai da si niste cadouri de care aveam n-avem nevoie?
Mai canta cineva colinde , bradul se impodebeste pe indelete , la un pahar de vin fiert impletind poevsti din copilarie sau e doar un obicei care trebuie bifat in agenda ?
Mai simtim sau doar ne indeplinim targetul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amonar spune:

Eu nu pot sa ma 'tune'-ez pe Mos Craciun.....ma surprind de multe ori spunandu-i fiului meu ca 'mos gerila' face si drege.... El ma atentioneaza de fiecare data ca nu e mos gerila ci mos craciun Atunci imi dau seama ce inseamna indoctrinare...eu cu mos gerila a lui ceausescu, al mic cu mos craciun a lui bunica (de la ea invata). Sincer eu am amintiri frumoase cu mos gerila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia_b spune:

Ideea este ca cei credinciosi sarbatoresc nasterea Domnului, iar cei mai putin/deloc credinciosi sarbatoresc pe Mos Craciun, ala cu daruri, mancare si Coca Cola. Daca e sa separam total cele 2 evenimente suprapuse, atunci crestinii sa sarbatoreasca strict Nasterea Domnului, fara brad, Mos Craciun (ce, scrie in biblie de ele?), numai cu colinde si necrestinii sa serbeze pe Mosul ce darnic si sa petreaca.

Mergi la inceput