Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pishko spune:

La noi e urat afara si frig si ploua si bate vantul... brrr... si sarbatotile asa au fost cu vreme de toamna... abia astept sa se incalzeasca sa vina primavara si sa ne luam motu` ... nu-mi vine sa cred cum trece timpul... emma merge in 4 labe, se ridica peste tot, sta nesustinuta in picioare cateva secunde chiar, jumatate de minut, zice apa, papa, mama, tata, pupu, bate din palme, face bau si zice bau, se joaca cu fratiorul ei cot la cot... e f curajoasa si are initiativa... e frumos tot ce e in mana fratiorului... sunt asa haiosi cum se inghesuie amandoi si se inghiontesc care sa intre in dulap... in rest a inceput as serveasca si ea cu succes meniul lui mihaisi de putina vreme au inceput sa aiba cam acelasi program si de nani... mihai a=incepe si el timid sa vorbeasca dar tot nu si-a dat drumul, a inceput sa pronunte si alte cuvinte, "canta" la pian f concenrtat,e haios tare si el... la inceput lovea clapele cu toata mana si facea un zgomot nebun, si apoi i-am aratat cum s ecanta la pian pe un program de muzica si incearca si el s aimite si apasa clapee doar cate una... e dragalas si ascultator cand vrea... si cam atat despre noi... aaa era sa uit... am pus poze pe picasa de la craciun

Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Pishko cat de frumos povestesti despre copii tai..atat de mult imi doresc 2 (asa cum simt ca am)..incat l-am convins pe sot sa mai facem un bebe ..nu-mi vine sa cred
..doar ca (urasc chestia asta)..mai asteptam un an sa vedem cum merge treaba (ma refer aici la criza asta nenorocita ) si cum reusim sa ne descurcam pe plan financiar. Imi mai doresc un copil, asta e clar, dar imi odresc sa le pot oferi o viata frumoasa...imi doresc sa putem merge cu copii in concedii, o educatie buna..si tot ce e mai bun..si ma gandesc sa vad ce va fi si pe parcurs...sper sa fie bine si sa mai apara inca un fratior pt JR

voi cum va mai jucati cu copii vostrii? eu nu mai stiu ce sa mai inventez pt el , am cantat azi, am dansat, am pictat, am mers pe afara...altceva??????

Mergi la inceput

acum am vazut ca am primit o portocala de la Mos Nicolae

Mergi la inceput

Pishko superbi copii tai sa-ti traiasca!!!

ps - auzi da...o poza cu tine pe cand???

Mergi la inceput

vias multumesc la fel si voua! si bafta multa la treaba sa vina cand va doriti voi un bebe mic, iubit si sanatos! cu mine poze mai tarziu cand o sa arat si eu mai uman... sunt urata rau... mi-au facut poze de revelion si nu mai vreau sa ma vad in nici o poza

Mergi la inceput

Pishko eu nu cred ca esti urata...serios! cred ca ai doar cateva kg inplus, pe care cu o vointa ceva mai mare, o sa reusesti sa le dai jos...la fel ca si mine de altfel...
nu esti urata deloc, imi aduc aminte de o poza cu burtica, cand ziceam ca semeni cu mine (si eu nu-s deloc urata )

Mergi la inceput

Pishko, vad ca doar noi 2 mai populam spatiul pe la fulgusori

Mergi la inceput

cam da

Mergi la inceput

noi ne uitam la Friends si maimutelele si-au gasit de lucru fiecare in treaba ei si ne luam si noi un respiro sa nu le stricam ikebana...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Buna dimineata!
Cine vine la o cafea?

http://community.webshots.com/user/allexa06

Mergi la inceput