Fulgusorii de nov.dec2009 implinesc 2 anisori{5*}
Raspunsuri - Pagina 20
pishko spune:
Lady ce sa facem si noi... emma face febra, dupa ce-am tras-o acum vreo 2 saptamani cu raceala, muci si febra, nopti nedormite, etc... urmeaza vaccinul de 11 luni si sper sa i-l faca sa ii treaba si nebunia asta de febra pana atunci... mihai face progrese mici, dar macar incepe sa se straduiasca mai mult sa vorbeasca, emma si ea vrea sa spuna ce poate, azi a invatat sa bea singurica din canita, si e si ea fata mare si nu mai papa suzeta de vreo luna... in rest se joaca frumos unul cu celalalt, alteori separat, alteori se cearta pe o jucarie care e in momentul respectiv preferata ambilor... asa sunt copiii... ai sa vezi ce te asteapta... e greu dar si f frumos... mai greu e ca parca sunt intelesi si nu prea se intampla sa doarma ca lumea amandoi la pranz... daca doarme unul nu vrea celalalt si tot asa... emma inca e foarte legata de mine prin alaptat... si cand doarme ea, sa ma fereasca Dumnezeu sa bag ceva in gura ca in minuntul urmator s-a trezit si nu se mai culca neam... nici macar apa nu ma lasa... am de gand ca peste o luna si ceva cand o face anul sa o intarc... vad eu cum.. sper sa reusesc si sa fie si ea colaboranta...
dar destul despre noi... tu cum esti? te ajuta cineva? de nodul ce sa zic... eu am avut asa la ambele sarcini si cu masaj la dus si stors cat am putut am scapat de el... banuiesc cand o sa treaca si furia laptelui si o sa stabilizeze ritmul de productie o sa dispara si la tine
pupici si ai grija de fete
Puiutii mei iubiti Mihai (28.10.2009) si Emma (14.03.2011)
My_Lady0091 spune:
Oz-da.durerea e dar parca mai diminuata si mai dispersata.adica sanul nu-i tenisonat ca inainte!.e ok?
fete, alta treaba.
azi am patit-o a doua oara.ieri nu am mai avut lohii.nici cand imi faceam toaleta nu erau prezente in zona vaginului(cum erau deobicei, chiar daca absorbantul e curat de vreo 5 zile).si scurgerea se prezenta normala.chiar ma bucuram.am zis c-au trecut.
azi am iar scurgeri...la genul:pe absorbant o cantitate relativ mica.cand ma sterg in zona intima, mereu sange pe hartie..cand urinez...curge si in toaleta.ma speriasem ca s-a amestecat cu urina si ma gandeam ca urinez cu sange.si am si usoare dureri ca la menstra.oare de ce mi se intampla asta?
prima oara cand mi s-a intamplat au fost doar doua cheaguri..au curs si apoi nimic...doar vaginul avea scurgeri, care nu ajungeau pe absorbant...le curatam eu cand imi faceam toaleta.mi-e frica sa nu dau in altele.parca nu se mai termina necazurile
Acum raceala mea s-a transformat in tuse cuexpctoratii la greu si secretii nazale tot asa...ma ustura nasul la propriu, zici ca il smulg din radacina cand il suflu!
si mai nou ma incearca iar o durere de spate..exact cu am avut in spital, dupa nastere, cand am anchilozat..si apoi acasa inca doua zile la fel.s-a rezolvat cu supozitor si calmante injectabile!
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 Oz-da.durerea e dar parca mai diminuata si mai dispersata.adica sanul nu-i tenisonat ca inainte!.e ok? fete, alta treaba. azi am patit-o a doua oara.ieri nu am mai avut lohii.nici cand imi faceam toaleta nu erau prezente in zona vaginului(cum erau deobicei, chiar daca absorbantul e curat de vreo 5 zile).si scurgerea se prezenta normala.chiar ma bucuram.am zis c-au trecut. azi am iar scurgeri...la genul:pe absorbant o cantitate relativ mica.cand ma sterg in zona intima, mereu sange pe hartie..cand urinez...curge si in toaleta.ma speriasem ca s-a amestecat cu urina si ma gandeam ca urinez cu sange.si am si usoare dureri ca la menstra.oare de ce mi se intampla asta? prima oara cand mi s-a intamplat au fost doar doua cheaguri..au curs si apoi nimic...doar vaginul avea scurgeri, care nu ajungeau pe absorbant...le curatam eu cand imi faceam toaleta.mi-e frica sa nu dau in altele.parca nu se mai termina necazurile Acum raceala mea s-a transformat in tuse cuexpctoratii la greu si secretii nazale tot asa...ma ustura nasul la propriu, zici ca il smulg din radacina cand il suflu! si mai nou ma incearca iar o durere de spate..exact cu am avut in spital, dupa nastere, cand am anchilozat..si apoi acasa inca doua zile la fel.s-a rezolvat cu supozitor si calmante injectabile! mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
|
fetita ai luat cumva paracetamol? eu asa am patit dupa ce am crezut ca mi-au trecut mi-a mai sangerat cate putin cum povestesti tu... dar nu mi-am facut probleme... eram intr-adevar racita si poate de la paracetamol a fost, poate nu... dar o sa treaca... nu t emai stresa, ca nu ai de ce... esti ok... apropo de suflat ansul, incearca s anu-l mai sufli... stii ce-am descoperit de curand ca daca nu-mi suflu nasul cand sunt racit anuy mi se mai infunda... stiu ca e scrabos si deloc o imagine draguta dar incearca sa-ti tragi nasul, exact ce nu ne lasau mamicile noastre sa facem... e ste mult mai indicat... cica atunci cand iti sufli nasul se sparg niste vase mici de sange si uite asa se imprastie mai tare infectia... cu diurerea de spate nu ma pricep ce sa-ti zic... stiu ca si asta e normala intr-o anumita masura... dra nu ma pot pronunta... sanatate multa iti doresc
My_Lady0091 spune:
am luat cateva zile paracetamol sinus si Coldrex!de la ele oare?
mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
pishko spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui My_Lady0091 am luat cateva zile paracetamol sinus si Coldrex!de la ele oare? mami pentru un ochios:Marie Rebecca Ayanna(29.11.2009) & un bulgaras pufos:Alexa Micaela Christine (26.01.2012)
|
eu asa cred... eu asa am patit
My_Lady0091 spune:
Sinuzita am.Maine ma duc la medic.curge puroi pe nas si in gat la greu.sper sa-mi dea ceva sa-mi pot continua alaptarea
allexa06 spune:
Buna dimineata!
My Lady - imi pare rau sa aud ca inca mai sunt probleme, prea se tin scai de voi, micuta cum este?
http://community.webshots.com/user/allexa06
My_Lady0091 spune:
mi-a dat augumentin.
Alexa, de azi-noapte, are muci!si stranuta
My_Lady0091 spune: