Bulg de ian-feb 2012 (44) Bv Ana! Hai Alice,iaura

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Anahadasa...chiar te cred ca a fost emotionant momentul colindului. Lasa ca la Craciunul viitor o sa fiti cu toti acasa si o sa bucurati din plin
Alina_anto chiar frumos obicei aveti...cu siguranta Sara o sa il tina minte

Altesa, da am pierdut dopul, deja de o saptamana...azi avem 39 de saptamani implinite...

Eu fac ce fac prin casa si ma uit pe geam pierduta parca, cu emotie si dor...pana cand mi-am dat seama de ce...il astept pe Mosul nostru. Si pe bune ca am fost cuminte anul asta, dar oare o sa vine el in noaptea asta sau maine? Stie ca il asteptam cu atata drag si nerabdare?

Fetelor, va doresc din suflet un Craciun fericit, linistit si plin de dragoste. Sa va aduca Mosul vostru tot ce va doriti si sa stiti ca cel mai frumos cadou il veti primi in cateva saptamani

si va multumesc fiecareia pentru urarile de sarbatori si pentru colind

39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dari_nanau spune:

Buna fetelor,
N-am mai apucat sa intru de multa vreme din cauza serviciului si a treburilor pe acasa.
Nici de citit n-am apucat tot,am vazut pe bebeSven, impresionant de luptator cu o evolutie foarte buna, felicitari Beatrix si multa sanatate si putere in continuare.
Fetelor sa aveti un Craciun cu multa liniste si bucurii si sa va aduca tot ce va doriti!

Dariana +31 cu si mamica fericita de Emma (11.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

Salutare,

La multi ani fericiti Anne!!!!
Craciun fericit fetelor dragute! Sa dea Domnul sa avem bebelusi la termen si sanatosi si cuminti!!!

Ana: Ce bine ca ai avut ocazia sa ii vezi si sa ii auzi si tu pe copii.
Toni: pentru micuta domnisoara care stie foarte bine ca trebuie sa mai stea la caldurica.
Ursulet: multumim pentru materialele de lecturat . N-am apucat sa ma uit, dar maine, poimaine cand ma linistesc o sa le citesc.
Anne: felicitari pentru eco buna!
Matzuca: bine ca analizele sunt bine. Sper sa te odihnesti zilele astea! Da?
Jessamine: ma bucur ca bebe e bine!
Lady: ceai mult, lamaie, portocale si pupici de la mine sa va treaca repede.
Cristina: esti bine? Gata mancarea? Contractii?
Roxana: ne-am uitat cu sotul si fetita la pozutele cu minunatul Sven si am ramas muti de uimire - e un scump si un dragalas
Ileana: ce sot dragut .
Iaura: don'soara mea la nascare a mers fara freza complet . Pe mine la internare m-a intrebat o doamna draguta (si acum sunt convinta ca era un barbat deghizat) daca sunt "barbierita" si mi-a aratat o lama
Altesa: am povestit cu Alinush despre pocniturile noastre Ce sa-i faci daca avem flacai zburdalnici si pocniciosi
Mihaela: ai ajuns la medic? Cum sunteti? Eu daca sunt cuminte e binisor, daca nu am contractii cu tot cu Gynipral si se intetesc si "intepaturile" in vagin.
Adc: Eu as spune cu voce tare tot ce ma deranjeaza - asa nu risti sa se adune mai mult decat poti duce.
Sophia: esti bine scumpa?
Olga: tu?

Eu mai am de copt cozonacii si niste placintele cu creveti care ii plac sotului si apoi poate sa vina Mosul ca eu ma culc .

Sa aveti o seara ca-n povesti,

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 31+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara la Mos Ajun.Am reusit si eu sa intru odata cu colindatorii
CRACIUN FERICIT!!!PLIN DE LUMINA,MESE INBELSUGATE SI SUFLETE CURATE!!! doresc tuturor
anne LA MULTI ANI!!!SA FII SANATOASA,SA AI O NASTERE USOARA,UN BEBE SANATOS SI SARBATORI FERICITE!!!!
Beatrix felicitari pt puiut luptator.
Mamici care marti va veti tine puiutii in brate sa va dea dumnezeu sanatate si nasteri usoare.
Poop toate fetele cu vesti bune de la eco,doamne ajuta sa fie totul bine si pt cele mai necajite .
Noi am reusit cu chiu cu vai sa terminam de facut papa,mai tre sa ne facem baita si eventual unghiile si apoi sed cuminte ca nu de alta dar nu vreau sa supar gaza,,, si sa auzim doar vesti bune.

+36 de FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Carina, pls, vreau si eu reteta aia de placintele cu creveti! Cred ca sotul ar fi taaare incantat!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

La noi a venit Mosu'!!!!!!!!!!
A fost o nebunie!!!! MINUNAT!!! O sa pun maine poze si filmuletul.
Sara a fost FOARTE emotionata, dar a spus cantecelul, cateva poezii, l-a imbratisat de 2 ori pe mosu', i-a spus "Craciun fericit!" si tot ce-a mai intrebat-o el Doamne, ce fetita mare am, nu-mi vine sa cred...parca ieri era la mine in burtica...
Si eu m-am emotionat, am primit 2 lantisoare cu un baietel si o fetitza. Sunt din colectia Andreei Esca, habar n-aveam ca face si bijuterii.., si erau puse intr-un pliculet in care era si un biletel cu un mesaj emotionant: despre dragostea pt copii, pentru mamicile de baietei si de fetitze.. Offf..hai ca iar ma emotionez..

Va pup, sa aveti o noapte ca-n povesti!
Eu sunt tare fericita!

Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carina spune:

O ceapa marisoara taiata marunt, o bucata mica de telina taiata cubulete, se calesc in 100 g unt impreuna cu boia, piper si sare. Cand ceapa se inmoaie, se adauga aprox 500 de grame de creveti fierti si taiati cubulete mici. Se calesc 5-10 minute. Se dau jos si se adauga 1 ceapa verde taiata si 2 linguri de sos Worchestshire. Se lasa la racit.

Se unge cu unt topit o foaie de placinta. Se pliaza in 2, pe lungime. Se unge cu unt iar si se mai pliaza o data pe lungime. Se pune o lingura de umplutura intr-un colt. Se impatureste in forma de triunghi.

Se unge cu unt fiecare placinta si se coace la 190 de grade aprox 20 de minute.
Si reincalzite in cuptor sunt ff bune.

Sa imi spui daca nu ai inteles cum e cu impaturitul ca iti trimit ceva desen.

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Carina, pls, vreau si eu reteta aia de placintele cu creveti! Cred ca sotul ar fi taaare incantat!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Anda, Carina (deja domnisoara) si 31+ Toma
http://andaoana.com/
http://www.flickr.com/photos/andaoana/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinush19_85 spune:

Ce cadou frumos ai primit, Alina tare inspirat a fost Mosul. Asteptam si pozele cu intalnirea dintre fetita ta si Mosul, cred ca a fost tare emotionata, draga de ea.

Carina, am eu o intrebare legata de reteta: e vb de foile alea subtiri de placinta (congelate si mai multe)? iar a doua pliere e tot pe lungime? As fi si eu tare curioasa sa le incerc

39 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

craciun fericit si multa sanatate!

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Am intrat si eu sa va urez Un craciun de poveste alaturi de cei dragi!!
Abia astept ziua de marti, nu-mi vine sa cred ca isi fac aparitia deja primii bulgarasi.
Noapte buna si linistita va doresc!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput