Bulg de ian-feb 2012 (44) Bv Ana! Hai Alice,iaura

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

buna dimineata si de la mine!

annesi, la multi ani, sa fii fericita si sa te bucuri de minunea din burtica!
Craciun fericit la toata lumea- cred ca deja ne-a adus mosu' tot ce ne doream, vorba cuiva, despachetam cadoul mai tarziu :)

vroiam sa va spun ca am fost la un curs de lamaze si ne-au trimis niste materiale, pe care le-am pus pe contul comun de gmail - ghid pt o nastere naturala, ce trebuie sa stiti dupa cezariana, mituri despre alaptare si intarcare.

cam atat. noi suntem bine, azi implinim 36 de saptamani, am fost acum 2 zile la doctor si totul e in regula, nu da semne ca ar vrea sa iasa mai devreme. Doctorita la ecografie a prins-o zambind (si am poza 3d) - stiu ca nu e decat o grimasa si nu inseamna nimic acum, dar mi s-a luminat sufletul si am uitat de toate problemele.... ceea ce va doresc si voua :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonirro spune:

Alice, Ana...nastere usoara si recuperare grabnica!! Am emotii...Anessi, la multi ani!! Sunt in pana de cuvinte, eu ma emotionez toata cand ma gandesc ca gata....se da startul, bulgarasii nostri incep sa vina sa ne cunoasca. In al doilea rand, eu am intrat in saptamana 31, ceea ce nu credea nici unul din doctorii care ma supravegheaza. La fiecare eco ne crucim si noi si ei, iubita mea eate tot acolo, se hraneste inca (putin dar se hraneste), am reusit sa ajungem la aprox. 800 grame si speram la mai mult de acum incolo pentru ca ma incapatanez sa cred ca va sta acolo pana dupa Revelion, pana dupa Sf. Ion....Craciun Fericit tuturor, multa sanatate si bucurii!!!! MTHFR C667C heterozigot, MTHFR A1298C heterozigot, Factor II heterozigot; Tratament Clexane 0,4/zi, Femibion 1, Magne B6, Acid folic + complex B, Cetebe, Aspenter 1/zi,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Tonirro.Doamne ajuta!!!

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Primiti cu colinda/colindul?

34+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

primim primim LADY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor. Am intrat repede sa va urez un Craciun frumos, luminos si linistit, un Mos bogat si clipe de neuitat alaturi de cei dragi voua!
Annesi, la multi ani, tot ce-ti doresti sa ti se implineasca, sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos tun si sa fiti fericiti!
Va las, ma duc la cozonaci.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Am intrat sa va spun si eu Craciu fericit, sa aveti parte numai de bucurii si fericire.
Sa aveti grija de burtici si de bebici si sa auzim de bine!
Ma bag sa fac un tiramisu si mai intru mai tarziu dar nu am vrut sa ratez ocazia de urari!

in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Ursulet, tonirro, lexi, multumesc de urari!

Toniro, iti doresc multa sanatate tie si bebelui, sa ajungeti cat mai aproape de termen si sa fie totul bine! Dumnezeu sa va ajute!

Anne 36+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Lady, primim cu colinda, dar mai pe seara, sa terminam bunatatea de prajitura care se coace acum in cuptor si emana un miros demential!

Anne 36+ de Sebastian
http://www.annesdeco.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

ANNESI sa-mi spui cum a iesit prajiturica.. asat este una din preferatele noastre zici k este de cofetarie

Mergi la inceput