Bulg de ian-feb 2012 (44) Bv Ana! Hai Alice,iaura

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubbles21 spune:

Alina si mie mi se umfla picioarele seara mai ales dupa o zi ca asta dar pana dimi isi revin
Eu am gatat de taiat pt salata...in mare.Mai am gogosarii si castravetii.Maioneza maine cat face al meu curat.Sunt obosita dar tot as mai face cate ceva asa ca acusi ma apuc si de brad

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Alinutza, nu am impodobit bradul, a ramas pe maine dupa ce mai face tati putina curatenie.Astazi am stat mai mult in pat, de teama...Apropos de tati...A primit astazi un tel de la serviciu si colegii l-au intrbat daca face o deplasare pana la Paris saptamana viitoare, stiindu-ne toata lumea cat iubim acest oras.A refuzat spunand "Ileana a avut niste probleme si pana la sfarsitul lunii ianuarie nu ma mai deslipesc de ea". Stiti ca am plans, nu? Habar nu am avaut atatia ani ce om minunat am langa mine...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

mady, alina multumesc ptr incurajari

bb e dolofanel...are 1900 la 30 si o zi, e mai mare cu 2- saptamani...in rest e ok...eu? m-a certat sanatos...o sa ma odihnesc zilele astea la greu ...cu glicemia sa vad ce fac, daca nu scade trebuie sa merg sa imi mareasca iar doza de insulina, azi termin si antibioticul...

va pup si o sa mai scriu zilele astea

bulinuta mamica de bulinel dragutel Rares Ioan (19.07.2006 - 9:37) si 30+ cu Filip Andrei

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

eu cred ca racesc.am bagat niste occilo..si eu si fii-mea.

ma gadila rau in gat

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Bulinuta - tu ai facut diabet de sarcina? sau de ce esti cu insulina?

Lady - sanatate si tie si piticutei.

Eu sunt rupta dupa ziua de azi. Si mancarea inca nu mi-am facut-o.

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

38+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa_G spune:

Buna tuturor!

Continui sa va urmaresc activitatea de undeva din umbra. Din pacate perioada aglomerata prin care trec nu imi lasa nici un timp de respiro.
Felicitari fetelor cu rezultatele bune de la echo.
Felicitari pentru bebe Sven si ingerasii sa il aiba in paza in continuare si sa se faca mare.

Celor care mai au putine zile pana la nastere le doresc o nastere usoara, recuperare rapida si copilasi sanatosi.
Am fost si noi la echo bebe e putin mai mic, la 30s si 3 zile avea 1350 g. recuperam in perioada urmatoare

UN CRACIUN FERICIT TUTUROR PLIN DE SANATATE LINISTE SI INTELEPCIUNE!

ALEXA +31

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

mamaaaa beatrix, daca il tineai pana la termen isi lega parul cu cordonul :)))
si mie mi se pare ca seamana mult cu fratele lui mai mare
oricum, ma bucur pt el, se vede ca e bine. craciun fericit sa aveti!

ps: nu obositi inca motzatele, mai e pana marti

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ileana, ce frumos! pai iti mai trebuie cadou de Craciun, cand auzi asa vorbe?

BulinutzaBine a facut ca te-a certat dr. As fi facut-o si eu, dar na..Te pup,ma bucur ca bbe e f bine. Hai, odihneste-te!

Cristina, pai ce te-a obosit atata?

alexa sigur va recupera bebelunul!

Lady pai ce facusi?? of..sanatate tie si printesei! Baga miere, oscilo, somn si doamne ajuta sa treaca!

EU am bagat si 2 masini la spalat, ca se umplusera iar cosurile..off.
Acum ne pregatim de nani

Am aranjat cu cineva sa vina maine seara deghizat in Mos Craciun, cu un spiridus ajutor. O sa fie super super fericita Sara!!!!!!!!! Abia astept. O sa va spun maine seara cum a decurs intalnirea. Ea e pregatita sa ii cante "Mos Craciun", sa ii spuna ca il iubeste si....sa isi primeasca darurile
Cred ca in noaptea asta nu va dormi de emotie..

Noapte buna!

Pentru cele care nu mai intra maine pe forum,
va doresc un Craciun minunat, linistit, plin de bucurii!!

Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Alinuta..am fost un pic la aer..era cam rece..si s-au prins "stafilococii" de gatlejul meu.imi prepar mai acus un ceai cu miere

acu' bantui prin casa...ultimile ferchezuieli...maine "pieptan" covoarele cu nitel BIOCARPET..si cam gata cu "monstruoasa curatenie".

sper pana in unu' sa-mi fac o baie..si sa-mi raschetez "soricii"..apoi o manichiura pana in 2...si o pedichiura(la ultima..zici ca fac yoga..de la burdihan)...si nani pana la 09.00 cand deschide fii-mea ochii mari cat casacada Nigara.

Maine nu promit ca intru asa ca va doresc de pe acum :Craciun luminos si muuuuuuuulta sanatate!Sa va lumineze Dumnezeu nasterile cu intelepciunea Sa si sa va aline durerile cu milostivenia Sa!

va las o melodie-n dar, draga sufletului meu...asa cum imi sunteti si voi, TOATE!!!

33+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

beatrix bebe Sven a facut progrese considerabile .Este din ce in ce mai dolofan si mai pletos.Felicitari !

alinush bine ai venit sarcina usoara in continuare

bulinutza cred ca ne-am intalnit azi la tutu si am si vorbit. Ai grija de tine . Felicitari pt bebe dolofan !

Ne-am intors si noi de la dr cu vesti proaspete lichid in cantitate normala, placenta ok si bebe e bine are 3000g deci a crescut si eu m-am linistit ca am fost tare speriata dupa ultima eco.
Maine am program administrativ fac sarmale, salata si umplu cojile de ecler.....

35 + Stefan Matei

Mergi la inceput