Bulg de ian-feb 2012 (44) Bv Ana! Hai Alice,iaura
Raspunsuri - Pagina 4
ALTESA spune:
alinush bine ai venit acum sa vedem in care odisee nastem aici sau in decembrie.
Am impresia ca cea care auzea pocnituri in burtica este CArina? si o poti intreba pe ea mai multe detalii
37+ cu baby Rafael-Ioan
iaura21 spune:
Sara deci cu asa vesti bune de la eco se pare ca treci in anul viitor?!
Bulinuta of draguta ,nu mia scapi de probleme...asteptam vesti bune de la control.
tot vroiam sa va intreb,ce freza ii facem doamnei pt. cezariana...o tundem de tot sau mai lasam pe-ici pe colo prin partile esentiale??
minunea mea 38+
"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"
danezza spune:
Mady- si eu am dureri din astea inghinale, cateodata f mari de abia pot merge :(
Iaura - referitor la freza doamnei, eu cred ca ar trebui "fara freza" . Cred ca e mai igienic asa. Fetelor, in special cele care ati mai nascut, cum e cu toaletarea "doamnei/; in spital. Chiar si la ceza vin aistentele sa te toaleteze? mi se pare tare ciudatel
si inca o intrebare, voua ce v-au recomandat doctorii vostri pt arsuri? azi nopate dupa ce ca aveam insomnii mai scoateam si flacari ca un balaur. Pana acum nu am luat nimic dar chiar nu mai rezist
in 32+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
danezza spune:
Beatrix - o evolutie fantastica a micutului Sven, felicitari din inima!
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
bubbles21 spune:
Seara buna.Am mai aparut si noi dupa pregateliAm facut tortulet ,tiramisu,sarmale,fursecuri cu cioco si mai avem salata boeuf si am primit un cozonac rosenkrantzZici ca suntem 7 nu 2 in casa.Ma mai apasa don`soara ins tanga jos cand se misca da nu tare .. poate ca suntem si obosite si de aia ca azi noapte au ajuns rubedeniile din austria si au stat la noi cateva ore de la 2 la 6 sa se odihneasca soferul si au plecat mai departe apoiVa dati seama cat sunt de apta
Beatrixce par mare si mult are Sven si asa ma bucur pt evolutia lui .E un luptator cu siguranta
32+
bubbles21 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danezza Mady- si eu am dureri din astea inghinale, cateodata f mari de abia pot merge :( Iaura - referitor la freza doamnei, eu cred ca ar trebui "fara freza" . Cred ca e mai igienic asa. Fetelor, in special cele care ati mai nascut, cum e cu toaletarea "doamnei/; in spital. Chiar si la ceza vin aistentele sa te toaleteze? mi se pare tare ciudatel si inca o intrebare, voua ce v-au recomandat doctorii vostri pt arsuri? azi nopate dupa ce ca aveam insomnii mai scoateam si flacari ca un balaur. Pana acum nu am luat nimic dar chiar nu mai rezist in 32+ de fetita cu fundita Doamne ajuta! MTHFR C677 Homozigot |
Eu Rennie iau pt arsuri iar la spital mi-a dat Ranitidina
32+
danezza spune:
Sar'na!
in juma de ora ma duc la farmacie! sper sa am vreun efect!
Citat: | ||
citat din mesajul lui bubbles21
Eu Rennie iau pt arsuri iar la spital mi-a dat Ranitidina 32+ |
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot
bubbles21 spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danezza Sar'na! in juma de ora ma duc la farmacie! sper sa am vreun efect!
in 32+ de fetita cu fundita Doamne ajuta! MTHFR C677 Homozigot |
Mie Rennie imi e cel mai bunsi e si bun la gust cel verde
32+
alina_anto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA alina pai poti sa stai atat in picioare sa faci toate astea? 37+ cu baby Rafael-Ioan |
Se pare ca da. Seara mi se cam umfla picioarele, in rest sunt f ok.
Dar si tu ai facut o gramada de delicatese..mai zici de mine?!?
Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Beatrix vaaai ce puiutz ai tu acolo!! Sa sa fiti sanatosi, sa va aduca numai bucurii si sa se faca mare repede repede! aaaaa, vroiam sa iti spun ca seamana f bine cu fratiorul lui
Bulinutza, sanatate si doamne ajuta sa te simti mai bine!
Mady durerile sunt de la statul in pat si lipsa de miscare. Hai ca nu mai ai mult
Miha multumesc pt ideea cu carutul. Imi place sa stii! Chiar imi place!
danezza Pe mine m-a ajutat in primele luni dicarbocalmul.
alinush Bine ai venit!
Ileana ati impodobit bradul?
Alina 36+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)