Bulg de ian-feb 2012 (44) Bv Ana! Hai Alice,iaura

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

... un baietel si o fetita de aceiasi greutate...bebeii sanatosi si mamicile ok...ce ne mai puteam dori pentru astazi???
Iaura, sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!!!
Tonirro, ne rugam pentru puiutza ta sa fie bine!Doamne ajuta!

+ 34
http://community.webshots.com/user/aerlilian?vhost=community

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adc spune:

Ana, Alice, Iaura, FELICITARI! Sa va traiasca micutii/micutele, sa aiba parte de tot ce poate fi mai bun alaturi de voi.

Tonirro, stiu ca in situatia voastra poate e delicat cuvantul "felicitari". Dar le meriti din plin, chiar daca putin in alt sens decat le adresam acum celorlaltor mamici. Deci felicitari pentru ca ai ajuns cu fetita pana aici, pentru daruirea si optimismul tau. Ai toata admiratia mea. Iar micutei ii doresc din suflet sa creasca intr-o zi cat altii in zece, cum se spune despre pruncii din povesti. Si sunt sigura ca asa va fi, ca dovada fetita e sanatoasa si respira singura, chiar daca e inca micuta. Doar avem in fata exemplul lui Sven, care a deschis drumul pentru ceilalti bebelusi luptatori din aceasta odisee. Doamne-ajuta!

Mami de Andra (18.02.2006) si 34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady_19 spune:

feteloooooor...ce emotii mari!!!!!
ANA, iAURA, ALICE, TONIRRO,..felicitari mamicilorsa va bucurati de bebei, sa-i aveti sanatosi, frumosi, sa creasca mari, sa pape bine si sa va bucure vietile!!!
- beatrix, multumim de vestile bune!bebe Sven e puternic
- fetele racite..insanatosire grabnica....
- hai ca vine si REVELIONUL...sa trecem cu bine peste....sa intram cu bine si in anu nou..io astept cu nerabdare fetitza...
- azi mergem la eco...sa vedem care mai e treaba...uneori am senzatia ca momentul va veni mai repede..alteori ca voi naste chiar atunci cand spune ecograful....asta pt ca mi s-a intamplat pana acum de doua ori sa am alarme false...ultima data duminica noaptea m-au trezit instant durerile...contractiile care s-au mentinut cred ca juma de ora constant....am zis ca gata..cred ca-mi vine sorocul..dar nu stiu cum s-a intamplat ..io tot gemand de durere, stand in pat somnoroasa, pana la urma am adormit pur si simplu dupa perioada aia de durere...si mi se cam face frica fetelor.k nu stiu cum ma va prinde momentul.......ma rog..nu ma bagati in seama...simteam nevoia sa spun cuiva..
- ce rau imi pare ca nu a nins deloooc in Bucuresti...macar asha putin...

36+cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoareku spune:

Felicitari Ana pt bebelusi grasuni! Sa fiti sanatosi cu totii si sa va bucurati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

fac capitol nou!!!

34+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ian.feb2012 spune:

cap 45:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=169277&nm=Bulgarasi-de-ianfeb-201245BvIauraAliceTony

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Multumesc fetelor!
Eu sunt bine, inca amortita de la anestezie ( rahie Lady)
Copilul imi pare tare mic, seamana mult cu Mara :)
Va Mai scriu cand ma coboara in rezerva scum sunt in postoperator.

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 36+

Mergi la inceput