Bulg de ian-feb 2012 (44) Bv Ana! Hai Alice,iaura

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Ana, felicitari!!! Sa va traiasca minunile si sa va bucurati de familia voastra frumoasa!!!

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 36+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalitzuza spune:

Buna seara mamici si burtici!!!UAU ce de vesti !!!

FELICITARI ANA PTR GEMENEI SA FIE SANATOSI MANCACIOSI SI NOROCOSI SA VA ADUCA NUMAI BUCURII .SANATATE MULTA SI SA TE RECUPEREZI CAT MAI REPEDE.
multa sanatate si mult curaj si ptr Alice si Iaura , maine suntem alaturi de voi!!

CRACIUN FERICIT PTR TOATE FETELE SI FAMILIILE VOASTRE am vazut ca mosul a venit asa cum a putut la fiecare , ma bucur ptr fetele care au deja copii si care simt acesta sarbatoare minunata prin sufletul lor curat.La anu"pe vremea asta altfel o sa avem sarbatorile si noi cele care suntem la primul bebelus .
Eu am avut la inceputul saptamanii o alarma falsa si m-am speriat f tare ...am avut impresia ca s-au fisurat membranele .. am fost la control si totul este ok .. in rest asa ca si voi cu pregatiri , musafiri nimic nou sub soare suntem pregatiti , asteptam sa sune clopotelul sa vina baietelulin 2012
Alina multumim ptr reteta de tort ,cred ca de revelion o sa incerc sa o fac ...
A .. am incept sa fac edeme asta este singurul inconvenient dar din cate m-am documentat este normal sa fie asa in ultima luna ...
multa sanatate celor care au probleme si curaj sa treceti cu bine peste toate provocarile .
Pupici ptr mamici . pupici ptr burtici si ptr bebelici

PS ptr fetele cu experienta pe forum unde ne mutam cu odiseea cand nasc toate fetele si cum se face trecerea ? scriem in paralel sa nu le lasam singurele pe cele care nasc in februarie /martie ?

36 + de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaGoji spune:

Ne mutam dupa ce naste ultima mamica de pe lista la sub-forumul cu "primele 365 zile".

Mami de Daria (21.04.2008) si Vladic (17.10.2006)
Vladic
Daria

39+

"We do not stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing."

Author unknown

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

FELICITARI ANA RECUPERARE USOARA MAMI SI BEBELUSI SANATOSI.Tati felicitari pt puiuti si sa dea domnu sa vina cat mai repede acas sa reintregiti frumusete de familie.
Fetele scolitima si pe mine careva cum fac sa intru pe contul comun sa citesc si eu una alta pls.

+36 de FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALTESA spune:

Bravoooo Ana sa cresteti mari sa papati sa nu aveti colici si sa-i bucurati pe parinti bebe Matei si Natalia iar mamai sa aive laptic.

Am lipsit si eu 4 ore de-acasa si uite ce vad au inceput sa scoata capul bulgarasii

38+ cu baby Rafael-Ioan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jessamine spune:

Felicitari Ana sanatate multa si refacere usoara! Bine ati venit bulgarasi sa cresteti mari, sanatosi, cuminti, si frumosi!

Am scos pt fetele care se pregetesc de marea intalnire : alice,iaura si alinush

bulinuta imi pare rau ca ai probleme .Mai intrebat daca eu urmam la dr dupa tine DA dar am realizat asta abia cand am ajuns acasa si am citit ca ai fost la control .

Eu sunt racita si mai am si niste arsuri de parca am inghitit un vulcan. Pana la ora asta am epuizat toate variantele lapte pastile.........

Gata este a 3-a oara cand scriu mesajul asta daca nici acum nu merge arunc calc pe geam.

Livia 36 + Stefan Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

imi pare rau ca te chinuie arsurile
pe mine, tot la sugestiile voastre si va multumesc din suflet, m-au ajutat foarte tare Rennie sa pot dormi si eu cat de cat
Bulinutza - ce zice dr T despre palpitatiile astea care nu te mai lasa? Tu si Livia cand mai mergeti la control? eu merg pe 4 sau pe 5 cred si mi-ar face mare placere sa va intalnesc!

in 33+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Nu mai aveam rabdare pina maine, am zis sa mai intru o data sa vad daca s-a grabit vreun bebelas sa vina pe lume, si cind colo, au venit 2 . Nu-mi vine sa cred!
Ana, felicitari ! Recuperare usoara si sa fiti sanatosi toti 3! Tati, iti multumim ca ai intrat sa ne dai vestea cea mare.
Bine ati venit pe lume galuscute gemene!
Tin pumnii stransi maine pentru Alice si Iaura! Cum va simtiti?

ALICE ! si IAURA!

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 32+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

FELICITARI ANA, SA VA TRAIASCA BEBELUSII, SA FIE SANATOSI, MANCACIOSI SI CUMINTEI RECUPERARE USOARA SI MULTI

Alinush, poate ramai la spital maine sa-ti cunosti minunea

Bulinuta, nu poti lua nimic sa-ti treaca durerea de coloana?

Lady iti trimit pm

cu baietel mare si 38+ cu zburdalnica
AMR 1 SAPT

Happy mamosul
http://www.youtube.com/watch?v=SjiPAbwV6ng

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sara_ spune:

fetelor mai avem azi o sarbatorita, mai mare

dr anca LA MULTI ANI!!!!
Sa fii sanatoasa si sa ti se indeplineasca toate dorintele

cu baietel mare si 38+ cu zburdalnica
AMR 1 SAPT